Şimdi Ara

Farlara mercek montajı (Ankara) Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımın farlarının fabrika çıkışlı halleri halojen ampul içeriyor ve merceksizler. Ben sonradan bütün sinyalleri, gündüz farlarını ve sis farını lede çevirmiştim gayet güzel oldular hala sorunsuz kullanıyorum.


    Şimdi kısa ve uzun farlara mercek taktırmak istiyorum, ama bi-xenon olmasını istemiyorum. Hatta xenon ampul hiç histemiyorum çünkü araçta far yıkama olmaığı için muayeneden geçmeyeceğini biliyorum. H7 ampul tipiyle uyumlu ve istersem halojen ampul istersem de led ampul takıp kullanabileceğim türden bir mercek istiyorum. (Halojen ampullerin ulaştığı sicaklığa dayanabilmeliler.) Kısa ve uzunda 2 ayrı mercek olmasını istiyorum. Aşağıya örnek bir resim bıraktım. İstediğim şey bununla hemen hemen aynı.


    Farlara mercek montajı (Ankara) Tavsiye


    İşi bilenlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.


    1. Ankara'da bu konuda yardımcı olabilecek güvenilir neresi var? Ankara Far Tasarım Merkezi diye bir yer duydum ama haklarında pek bir bilgim yok.
    2. Bu işlemde sadece farın için açılıp far da mı değişiklik yapılıyor? Yoksa far haricinde aracın tesisatında vs. bir değişiklik yapılıyor mu?
    3. Ampullerde bir problem olduğu zaman 2 dk da değiştirilebiliyor ama üstteki resimde görünen beyaz ledlerden birisi arızalandığında veya mercek değiştirileceği zaman tekrardan komple farın içinin mi açılması gerekiyor? Yoksa farın arka tarafından tak çıkar şeklinde mi?
    4. Yaklaşık olarak maliyet ne olur?
    5. 1 gün de yapılabilecek bir iş mi? Sabahtan başlansa aracı akşam götürebilir miyim? Yoksa bu bir hayal mi? : )
    6. Forumlarda "sonradan takılan mercekli farlarımda titreme problemi var" şeklinde mesajlar görüyorum bunun sebebi nedir?


    Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 16 Mayıs 2021; 0:52:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.