Şimdi Ara

6 gün savaşlarında Hiç bir ülke İsraile yardım etmedi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arap İsrail savaşında göt kadar devletçik ne hikmetse 5 ülkeyi 6 günde perperişan ediyor. Savaşın detaylarında ise hava kuvvetleri olayı bitirdi deniliyor. Ama ne hikmetde son darbeyi karadan vurmuşlar. Vah canım sanırsın moğollar gelmiş. Araplar savaşmaktan gram anlamasada harekatın bu kadar kısa sürede bitmesi için gerçek bir savaş milleti lazım. Teknoloji ve tecrübesi ile. Bunu ya Moğollar ya da prusyalılar yapar. Ancak ne kadar inkar edilsede İngiliz ve Abd yardımları olmadan bu kadar kısa,sürede bitmesi imkansız. Ayrıca dikkat edin bmgk ya rağmen kendisin 3 katı toprağı ilhak etmiş israil hala toprakları geri vermedi.

    Şimdi ırakın ve suriye nin parçalanması, diğer arap ülkelerinin çöp olması gösteriyor ki BOP dedikleri proje aslında İngiliz, Abd ve yahudi milyonerlerin gğdümünde kurulmuştur. Kısaca 6 gün savaşları ile araplar batının kölesi olmuştur. Bunu nereden mi anlıyoruz şimdi israilin kutsal toprakları ele geçirecek olmasına karşın arapların ses edemiyor olması. Artık ortadoğuda araplar değil BOP var. Arap baharı da tamda bununla alakalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bop projesi de bitebilir eger akilli olursak

    Bopun bizi alakadar eden kismi sözde kürdistan özde ise sosyalist dinsiz amerikan kuklası olusumlar

    Bu olusum 4 parttan olusuyor irak suriye Türkiye İran

    Suanda irana olan rusya çin destegi cok fazla ve giderek artıyor iran kendini saglama aldı denebilir

    Türkiyenin ise en en en onemli hedefi Suriyenin kuzeyindeki ypg denen olusumu yok etmek olmali

    Su iki map her seyi acikliyor zaten tevrata gore vad edilmis topraklar.ve 2021 suriye


    6 gün savaşlarında Hiç bir ülke İsraile yardım etmedi mi?

    6 gün savaşlarında Hiç bir ülke İsraile yardım etmedi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Mayıs 2021; 5:50:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bop projesi bitmez.
    Ertelenir gene bitmez.
    Dışardan yapamazlarsa içerden kaşırlar.
    Bu kadar yabancının buraya doldurulmasını ben buna yoruyorum. Sadece suriyeli meselesi değil.

    Kendi ülkesinden kaçan adamların burada savaşacaklarını sanan......... Var.
    Benliğini unutursan yok olursun. Dağıtırlar.
    Birazda geleceği okuyacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savaşın başlamasıyla, abd israil'e çok sayıda modern mühimmat gönderdi, o dönem için yeni teknoloji olan maverick füzesi, bu savaşta belirleyici bir rol oynadı, yüzlerce hedefi yok etti

  • savaşın amacı israile yenilmek ve israile meşruiyet kazandırmaktı. ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama şu anki arabistanın dolayısıyla müslümanların yönetimi (ruhani halifelik) israilin elindedir. tüm ipler onların elinde çünkü islama o kadar çok yahudi masalı koymuşlar kı (ya da müslümanlar almış ki) yahudilere ve israile hiç bir müslüman hiç bir şey yapamaz.

  • Sovyetler araya girmese Mısır'ı bile alacaklardı, Şam yolunda da zar zor Araplar durdurabildi.Eğer yeteri kadar nüfusü olsa idi İsrail'in tahminim durduramazdılar. Çeşitli videolar var bazılarını da Araplar yapmış onların gözünden youtube'da izleyin derim.


    İsrail'in 48 ve 67 savaşlarını kazanmalarının asıl sebebi çok çok iyi hazırlanmaları ve toplum olarak tam motivasyonda olmaları idi. Araplarda bunu açıkça söylüyor onlar bizden çok daha istekliydi diyorlar. Ordun olabilir, silahında olabilir fakat savaşacak olan yine eğitimli asker ve halktır yani insan. Ayrıca eğitim de çok önemli, İsrail eskiden beri askeri eğitimlere çok fazla önem veren bir ordu.


    Gerçi uzağa gitmeye gerek yok, Osmanlı ordusu da aynı şekilde. Ne zaman ki eğitimlere ara verilmeye başlanmış yenilgiler geliyor. Pek dil getirilmez ama 1600 yıllarından itibaren kendimizden kat kat küçük ordulara yenilmeye başladık. Zaten bir Zenta mağlubiyetimiz var okullarda herkes Türk gencine öğretilmesi gerekiyor. Osmalı ordusunun çöküş savaşıdır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

    Bop projesi bitmez.
    Ertelenir gene bitmez.
    Dışardan yapamazlarsa içerden kaşırlar.
    Bu kadar yabancının buraya doldurulmasını ben buna yoruyorum. Sadece suriyeli meselesi değil.

    Kendi ülkesinden kaçan adamların burada savaşacaklarını sanan......... Var.
    Benliğini unutursan yok olursun. Dağıtırlar.
    Birazda geleceği okuyacaksın.

    19 yıl oldu tıkır tıkır işliyor üstün cesaret ödüllü ile

  • mısırın yerdeki 300 adetlik uçak filosunu 1 gecede indirdi israil.1 tane uçak kaldıramadı mısır.mossad ve cia ,mısırın radar sistemini çözüp çökertmiş akabinde ani hava saldırısıyla yerdeki uçaklar keklik gibi avlanmıştı.ondan sonra zaten savaş bitmişti.bütün arap ülkeleri mısırın gücüne sırtını dayamıştı.ortadoğuda israil lehine kırılma noktası olmuştu.Kumarı büyük oynadı arap ülkeleri o dönem ama "kumarda daima masa kazanır" ilkesini düşünmeden hareket edip tongaya düştü hepsi..sovyetler araya girmese israil vaad edilmiş toprakları o savaşta ele geçirebilirdi..


    73 savaşında ise daha güçlü arap orduları vardı ama israil bu kumarda "hile" yaptı...o ana dek hiç söylemediği joker kartını masaya vurduğu gibi savaşı bitirdi...o joker kartıda o güne dek kimsenin aklına getirmediği "nükleer silaha sahip olduğu" bilgisiydi..o günden sonra israil nükleer bir güç olduğunu ilan edip savaşın net kazananı oldu.Ortadoğuda dengeler tamamen değişti..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.