Şimdi Ara

287 TL TaoTronics Soundliberty 97 Bluetooth Kulaklık Gürültü Engelleme aptX IPX8 29 Saat Müzik (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
48.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Kulaklık konuşma, müzik dinleme tv bilg. telefona bağlanma vs memnunum fakat kulaklığı kutusunda kapağı kapağı kapalı iken de tekrar bağlanıyor. Önceden bir kaç kez kapağı açıp kapatınca sorun çözülüyordu. Fakat şuan bluetooth u kapatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu çözebilen oldu mu. Çözemezsem garantiye göndereceğim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklığı yakşaık 1 haftadır kullanıyorum
    Fps değil ama battlefield oynadım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım bağlantı veya gecikme konusunda alacak arkadaşlara duyurulur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba elimde bu ürün var sorunum sağ tek çıkarınca çalışmıyor sağ taraf sağ ve sol aynı anda çıkartınca kutudan çalışıyor bu normal mi. (Hallettim bu ürünlerden ilk defa kullandığım için tek tek tanıtmak lazımmış benim hatam çözüldü ☺️)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crematex -- 4 Ekim 2021; 6:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar kulaklığı yeni aldım zaten sesi kısık gibi geldiği için bi tık mutsuz oldum, ama asıl sıkıntı müzik dinlerken arada müziğin sesini kesip 3-5 saniye sonra devam etmesi çok can sıkıcı, bu bir arıza mıdır düzeltilebilir bir durum mudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kulaklığı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. sol tarafta sağ tarafa nazaran çok fazla ses kaybı olmaya başladı. yani sol tarafta sağa mazaram %40-50 daha kısık ses. çok sinir bozucu. sizce bir çözümü var mı bunun yoksa kulaklık çöp mü oldu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb de iade oluyor mu ürün sorunlu çıkınca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol bağlanıyor sağ baglanmıyor nasıl cözerim acaba bunu. Kutudaki tuşa uzun süre basınca reset oluyor sanırım onu yaptım telefondan unut dedim tekrar bagladım düzelmedi. Sol kulaklık çalışıyor ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor ama baglanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı alalı bir kaç hafta oldu , herkes müzik dinleme performansından bahsetmiş. Ben sürekli telefon görüşmesi yapan birisi olarak mikrofon kalitesi önemli olduğu için almıştım. Çok iyi yapmışım. Görüşme sırasında ses karşı tarafa özellikle sessiz ortamda sanki stüdyodan konuşuyormuş gibi berrak bir şekilde gidiyor. Gürültülü ortam performansı da gayet tatmin edici.


    Eğer önceliğiniz telefon görüşmesi , müzik dinlemek ikinci planda ise kesinlikle tercih edilebilir. Her gün sürekli telefon görüşmesi yaparak kutudaki şarj 3 gün rahatlıkla idare ediyor. Tek kulaklığı kullanıyorsanız bu süre 1 haftaya çıkacaktır.


    Not: Kulaklıktan sesin kısık gelmesi beni rahatsız etmedi. Bu arada kulak sağlığı açısından özellikle kulak içi kulaklıkların sesinin belli bir seviyenin üzerinde olmaması gerekiyor. Bu açıdan düşünürseniz aslında gayet ideal bir ses seviyesinde olduğu söylenebilir.


    Bangır bangır müzik dinlemek ilerde hiç geçmeyen kulak çınlaması ve işitme azalması olarak size geri dönecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banillasky -- 29 Aralık 2021; 11:22:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.