Şimdi Ara

287 TL TaoTronics Soundliberty 97 Bluetooth Kulaklık Gürültü Engelleme aptX IPX8 29 Saat Müzik (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
48.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazen sol kulaklığın ışığı yanmıyor neden acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Degmez kardeşim. 53 pro da iyi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 53 pro daha iyi


  • Bluetooth 5.2 li kulaklıkların yaygınlaşması beklenmeli mi, yoksa bu alınır mı?

  • Ürünü yaklaşık 2 gündür kullanıyorum. İphone se 2020 telefonum ile uyumu harika diyebilirim. Ben oldukça memnun kaldım. 50 Tl indirim ile 230 TL gibi bir fiyata geldi. Ses kalitesi bass ve tizleri, mikrofonu herşeyi sorunsuz çalışıyor. Beğenmeyen arkadaşlar belki çok çok daha kaliteli kulaklıklar kullanmış olabilirler. Ancak fiyatına göre bakınca harika bir ürün bence. Bir de ses şarkıya göre çok değişiyor. Bazı şarkılarda çok çok yüksek ve harika ses verirken bazılarında daha düşük kalabiliyor.

  • Pilini dolduruyorum 1saat dinliyorum mesela , ertesi gün elime aldığımda pili bitmiş oluyor. Kapatma modu var mıdır? Yoksa böyle durduğu yerde şarjı biter mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sorun var gibi duruyo çünkü on off düğmesi kapağı bu kulaklığın, kulaklıkları koyup kapağı kapatınca bluetooth bağlantısı kesilip kapanıyo, bende yeni yeni kullanıyorum bakalım ben nasıl sorunlarla karşılaşıcam, kulaklığa bayıldım ama umarım böyle garip garip sorunlarla uğraşmayız, bazı arkadaşlar risk alıp yurtdışı alışverişi yapıyorlar böyle hassas cihazlarda paranın kuş olması işten bile değil bence risk. Biz en azından kel kötü de olsa iki yıl garanti olduğunu biliyoruz . Bu da böyle bir yorum kıvamında yanıt olsun 😉


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloyjack

    Pilini dolduruyorum 1saat dinliyorum mesela , ertesi gün elime aldığımda pili bitmiş oluyor. Kapatma modu var mıdır? Yoksa böyle durduğu yerde şarjı biter mi

    Ben kullanmadığım zaman tabletin bluetoothunu da kapatıyorum. Kulaklık genelde şarj olduktan sonra tekrar cihaza bağlanıyor ve şarjı kutusunda olmasına rağmen bitiyor.

  • Yakın zamanda aldım görüşlerim ve sorum var


    Ses yüksekliği yetersiz kulaklıktan açtıktan sonra bile. Belli bir kullanım sonrası açılma gibi bir şey söz konusu olur mu acaba?

    Mikrofonu iyi, konuşanlar sesin çok normal geldiğini söyledi
    Tek kulaklıkta bile sorun yaşamadım sessiz bir ortamdaydim.


    Kulaklıktan çıkarınca bu sensörler yardımıyla şarkıyı otomatik durdurması gerekmiyor mu arkadaşlar bende devam ediyor.

    Çok sık kullanmadığım için iade etmeyeceğim ama ben çok memnun kalmadım açıkçası özellikle ses yüksekliği konusununda hayal kırıklığı.

    Kerem enginar videosunda ses çok yüksek benim gibi yüksek ses seven bile kisiyor diyor bir kaç şarkı sonrasında insanlara bakıyorum yorumlar hep sesin yetersiz olduğu ile ilgili bu adam eksiklikleri övmek için para mı alıyor nasil böyle yorum yapıyorlar anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 14 Temmuz 2021; 14:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xuadrox kullanıcısına yanıt
    Hocam sırasıyla cevap vermeye çalışıcam.
    Ses yüksekliği ile ilgili kulaklıktan kulaklığa fark mı var anlamadım fakat 3 arkadaşımada aldırdım ve son seste dinleyemiyoruz. Son sesin bir iki tık üstü geçici sağılık yapar dir düşünüyorum. Yorumlarda da okumuştum fakat hiçte az değil sesi he "siz kısık ses müzik seviyorsunuz" diyebilirsiniz fakat konserlerde özellikle kolonlara yakın olan alanlara sıvışmaya çalışan tayfadanız. Müziği hangi platformdan dinlediğinizde etken olabilir veya kulaklarınızı temizletme vaktinizde gelmiş olabilir, emin olamadım.

    Mikrofonunu bir kaç farklı dış mekanda ve iç mekanda denedik ( cafe, restorant, oyun parkı, internet cafe, avm, pazar vs) dış sesi %100 engelleyemiyor fakat sesi karşı tarafa anlaşılabilir şekilde iletebilir.
    Sensör muhabbetleri genelde çok daha pahalı modellerde oluyor.

    Sonuç olarak önceki yorumlarda belirttiğim üzere fiyat performans olarak ben aşırı memnun kaldım. Bu fiyata bukadar performans beklemiyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok sağolun cevaplar için acaba müzik dinleme platformu ile mi alakalı yoksa başka bir ayar ile mi alakalı bilmiyorum. Siz nerede ve nasıl dinliyorsunuz flac fln mi dinliyorsunuz ben youtube music kullanıyorum ve telefonda aptx desteği var. Sesler çok net ve enstrümanlar fark ediliyor onlara lafım yok ama sürekli refleks olarak ses açma tuşuna gidiyor elim.

    Mutlak sesi iptal edip kulaklıktan açınca zaten en üst seviyede bir bip sesi geliyor sanırım son sese ulaştığını bildiriyor.

    Bir video da yanlış hatırlamıyorsam bu kulaklıkta sensör olduğunu kulaktan çıkarınca direk müziği durdurduğunu fln söylemişti ondan sordum bende öyle bir şey olmuyor diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 14 Temmuz 2021; 15:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53 pro ya sahibim çok memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    hocam buraya taotronics a10 modeli de eklenebilir, huawei freebuds ya da apple airpods'a alternatif 300 tl civarı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaoTronics Soundliberty 97 kulaklığı 1temmuzda satın aldım fakat sonradan fark ettim ki mikrofonu çalışmıyor telefonun mikrofonunu kullanıyor... üç farklı telefonda denedim fakat mikrofon çalışmıyor.. ses kalitesi gayet iyi kesilme yok problemsiz ,dokunmatiklerde ileri sarma vb. çalışıyor problemsiz. sadece mikrofon çalışmıyor ses kaydedici,telefon görüşmesi vb. hepsini denedim çalışmıyor. bir ayarı mı var? yoksa üründe mi problem var bileniniz var mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 15 Temmuz 2021; 19:16:50 >
  • 53 pro kullanıyorum memnun değilim. Telefon görüşmeleri de düşündüğüm kadar iyi değil o amaçla almıştım. Bağlantı olarak da kulaklık kapanıyor ve açmak mümkün olmuyor şarjı bu kadar gidemez çok az kullanıyorum 1 ya da 2 saat. Benimkinde bir sorun var ya da gerçekten çok kötü bu kulaklık hala geçen sene aldığım haylou gt1 proyu misler gibi kullanıyorum şarj süresi hor kullanmama rağmen tık dememesi şahane...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    alıp denersem ekleyebilirim, deneyimlemeden bir şey demek istemem

  • ürünü satın aldığında sesinden memnun olup daha sonra sesin giderek azaldığını fark edenler varsa bir iyi bir de kötü haberim var.


    iyi haber: çaresi var! silikon yastıkları çıkardıktan sonra ılık su ve kulak çubuğu ile çıkış noktalarındaki siyah yuvarlak filtrelerin üzerini temizlerseniz (yani kulak yağından arındırırsanız) eski canavar gibi sese kavuşuyorsunuz.


    kötü haber: eğer bu temizlik işlemi esnasında çok bastırırsanız o filtre yerinden çıkıyor ve daha kötüsü o filtrenin altında yer alan çember şeklindeki sıvı geçişini engelleyen yumuşak contalar tekrar kullanılamayacak hale geliyorlar, sol tekte bunu yaşadım ve sağ teki daha dikkatli temizledim.


    ses tekrar canavar gibi oldu, lakin muhtemelen koşu ya da ağırlık antrenmanları esnasında terlediğimde sol kulaklıkta sorun yaşayacağım gibi geliyor. bu durum gerçekten hiç iyi olmadı, o filtreler ve contaları daha sağlam bir şeyden yapmaları ya da oraya daha sağlam yapıştırmaları gerekirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 16 Temmuz 2021; 14:44:33 >




  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt

    Buds kulaklıklardan birinden hiç ses gelmiyordu. Şarj sorunu zannettim ama değilmiş. Sonradan kulaklık çıkışındaki sarı nokta dikkatimi çekti.

    Silikonu kaldırıp baktığımda kirden tıkandığını farkettim. Kir katı halde olduğundan fırça ile kolayca temizledim ve sorun kalmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.