Şimdi Ara

Final fantasy 15 sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar final fantasy evrenine bu oyunla giriş yaptım şuan oynamaya devam ediyorum normal zorluktayım chapter 14 e kadar geldim oyun birden aşırı zorlaşmaya başladı eziyete döndü diyebilirim 3 başlı köpeği kesmek için 40 dakika uğraştım 100 tane pot kullandım levelim 45 level lakin 40 level yaratıkları bile zorlanarak kesiyorum uzun sürede ve çok hızlı saldırıyorlar dodge yapmaya kalmadan ve sürekli tek yiyorum oyunun bana verdiği silahlarla ilerliyorum yani görevlerden gelen kraliyet silahları diyim nerde yanlış yapıyorum sizce bu oyunun böyle olması normal mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendinden 5 level düşük yaratıkta zorlanıyorsan yardırarak ilerledin karakterleri adam akıllı geliştirmedin veya hiç buff-debuff kullanmıyorsun demektir. Düşmana slow, debarrier kendine haste, protect kullanmayı dene. Pata küte dalma jrpglerde pek işe yarayan bir yöntem değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Kendinden 5 level düşük yaratıkta zorlanıyorsan yardırarak ilerledin karakterleri adam akıllı geliştirmedin veya hiç buff-debuff kullanmıyorsun demektir. Düşmana slow, debarrier kendine haste, protect kullanmayı dene. Pata küte dalma jrpglerde pek işe yarayan bir yöntem değil.

    Dedikleriniz içinde buff olarak sadece görevlerden önce hp veren yemeklerden yiyorum okadar diğer dediğiniz şeylerin ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok 😀biraz pata küte dalıyorum sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.