Şimdi Ara

Elon Musk’tan Tesla için Dogecoin (DOGE) anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk’tan Tesla için Dogecoin (DOGE) anketi



    Dogecoin (DOGE) son dönemlerde ATH belirleyerek 0.70 dolar seviyesini görmüş, ardından yatırımcıları hayal kırıklığına uğratarak 0.42 dolar seviyelerine gerilemişti. Bu iniş çıkışların ardından Shiba Inu’nun (SHIB) fiyatının 24 saatte %324 artarak patlama yaşamasıyla üzerindeki yoğun ilgiyi kaybeden Dogecoin, Elon Musk’ın Twitter üzerinden anket paylaşımı ile yeniden gündeme geldi.






    Musk bugün Twitter’dan yaptığı bir paylaşımda, Tesla'nın ödemeler için DOGE kabul edip etmemesi konusunu takipçilerine danıştığı bir anket yayınladı. Haberin yazımı sırasında 2.3 milyon kişi tarafından oylanan ankette insanlar şaşırtıcı bir şekilde %77 “Evet” oyunu verdi.



    Ayrıca Bkz.Mark Zuckerberg’den Bitcoin (BTC) göndermesi



    Elon Musk, CEO’su olduğu Tesla’nın arabalar için Bitcoin (BTC) ile ödemeyi kabul edeceğini açıklamış ve beraberinde BTC fiyatında büyük bir yükseliş getirmişti.



    Dogecoin fiyatı



    Şuan CoinMarketCap verilerine göre 0.49 dolardan işlem gören DOGE, 24 saatlik anketin sonuçlarına göre BTC ile aynı etkiyi yaşayabilir ve yakın zamanda yeni bir ATH görebiliriz. Şayet DOGE ile araba alınabilmesi fikri, yatırımcıları oldukça cesaretlendirecektir.




    Kaynak:https://u.today/elon-musks-tesla-considers-accepting-dogecoin







  • Elinde 100k dogecoin var anlasilan fiyati 50k usd ye cikarip bitcoin deki gibi koseyi donecek gene
  • Doge hala sıkıntılı, arzı sabit değil bildiğim kadarıyla, şuan ki tüm doge'nin %50si 11 cüzdanda, bir %30'luk kısım 21 tane cüzdanda piyasada ise dağınık halde %20'lik kısım var. satış rakamlarına bakarsanız piyasanın resmi çıkar.

    Elon Musk'ın araba satışı ve belli başlı yerlerde DOGE kullanımı çalışmaları başarılı olursa DOGE rahatlıkla 20$ 'a kadar çıkabilir. piyasa açısından sıkıntı gereksiz yere hacim çekiyor olmasında, haliyle alt coinlerde ölüm sessizliği var hacmsizlikten kırılıyorlar.
    Balinalar her hafta 8-10 coin'de patlama yaptırıp diğerine geçiyorlar takip etmek zor.
    SHIB'te bunlardan birisi olabilir bu işe japon balinaları bakıyor olabilir.

  • Doge der gider btc alır
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Kumar... yazık.

  • Hala Doge'yi pumplamak için PR yapıyor. Baktı ki Shiba ve Pig Coin aldı başını gidiyor, roketlerinin parasını çıkaracak Doge şaka coinine ilgi azalınca panik başladı, uzaya da Doge coin yollayarak arabadan sonra bunun da şovunu yaptı ama yetmedi. Eğlenceli bir adam fazla ciddiye alıp paranızı kaptırmayın, bu adamlar senin benim sayemde zengin, evde para basmıyor aman dikkat.

  • Kripto paraların en büyük sorunu sanırım bu manipülator kan emiciler. Tamam merkeziyetsizlik,denetimsizlik de al SEC gibi bir denetim organı olmadığında böyle kan emiciler piyasayı manipüle edip duruyor. Bu adam gerçek yüzünü zaten 2018'de Tayland'da mağarada mahsur kalan 12 çocuk olayında göstermişti.

  • W.B kullanıcısına yanıt
    Adam Jeff Bezos ile dünyanın en zengin adamı ünvanı icin rekabet ediyor. Sence böyle küçük çakallıklarla uğraşır mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Adam Jeff Bezos ile dünyanın en zengin adamı ünvanı icin rekabet ediyor. Sence böyle küçük çakallıklarla uğraşır mı
    50b usd yapar mesela kucuk cakallik mi
    Tesla yi soktu bu ise 200-300m icin teslanin arabadan ettiginden daha fazla kar diye sevindiler
  • W.B kullanıcısına yanıt
    Elon Musk'in net değeri zaten 175 milyar dolar. Saçma sapan coin manipülasyonlari yapmakla uğraşmaz işine bakar. Zengin kafası başka çalışıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Elon Musk'in net değeri zaten 175 milyar dolar. Saçma sapan coin manipülasyonlari yapmakla uğraşmaz işine bakar. Zengin kafası başka çalışıyor
    Nakit para degil, hisselere bagli. En ufak olumsuzlukta degisir o tablo. Ayrica rakami idrak edebildin mi bilmiyorum, kabaca 50b usd gibi bir vurgundan bahsediyoruz. Bu rakamin daha nereye gidecegi de belli olmaz. Birak musk i devletleri bile pesinden surukleyecek bir paradan bahsediyoruz. Ugrasmayacak olsa teslayi sokmazdi bu ise, 200m kar icin siz ugrasmayin bunlarla alin ben size harclik olarak verim diyebilirdi
  • W.B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 50 milyar doları nakit halde tutulabilecegini mi düşünüyorsun. Ayrıca madem bu kadar kolay 50 milyar dolar vurgun yapmak niye her zengin yapmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.