Şimdi Ara

Getir şimdi de ABD'ye açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Getir şimdi de ABD'ye açılıyor



    Online market uygulaması Getir, Londra’yla başladığı yurt dışı macerasında büyük bir adıma imza atıyor. ABD’nin New York, Chicago ve Washington DC bölgelerinde hizmet verecek.



    Getir’in LinkedIn hesabında ABD Ülke Müdürü pozisyonu için iş ilanı yayımlandı. İngiltere, Hollanda, Fransa ve Almanya ofisleri için iş ilanları açan yerli girişimin şimdi de ABD’de hizmet vereceği kesinleşmiş oldu.



    Ayrıca Bkz.Amazon hızlı kargodaki limitleri kaldırdı



    Yayımlanan iş ilanında Getir’in ilk etapta 3 şehirde (New York, Chicago ve Washington DC) hizmet vereceği belirtiliyor. Getir’in ABD’deki geleceği hakkında yol gösterici ve şirketi kendi şirketi gibi sahip çıkacak bir ülke müdürü aranıyor. Ülke müdürünün yanı sıra pazarlama müdürü, operasyon başkanı ve hukuk müşaviri için daha önceden açılmış iş ilanları mevcut.



    Getir şimdi de ABD'ye açılıyor



    Getir son aldığı yatırımlarla 2,6 milyar dolar değerlemeye ulaştı ve Türkiye’nin teknoloji alanındaki ikinci unicorn girişimi oldu. Dakikalar içinde teslimat yapmasıyla Londra’da kısa sürede büyük ilgi gördü. Şirketin iki yıl sonra New York Borsası’nda halka açılması ve büyük yatırımlara kucak açması planlanıyor.




    Kaynak:https://egirisim.com/2021/05/11/getir-dort-ulkeden-sonra-abd-pazarina-aciliyor/







  • Büyük firmalar senden daha az vergi ödüyordur. Vergi zamanı geldi mi . Yeni şubeler açılır.. reklam harcamaları artar.. araç sayıları artar.. bize tek katkısı İstihdam olur.. rahmetli Sakıp sabancı televizyondaki bir söyleşide. ben bu kadar büyümek istemedim. ama ne zaman vergiler geldi. bende yeni fabrika açtım demişti devlet beni büyümeye zorladı demişti

  • bi biz tam kapanmadayız yine hıaaamm.

  • Getir gibi 10 büyük firmamız olsa vatandaşın üstünden büyük bir vergi yükü kalkacak. Umarım çok daha büyük hedeflere ulaşırlar, dünya geneli bir firma olmayı başarırlar.

  • Pandemi en çok bunlara yaradı ve çok iyi kullandılar bu durumu. Güzel ve hızlı hizmet vermelerinin yanı sıra çok fazla kampanya sunuyorlar. Marketlerde size asla verilmeyecek fiyat indirimleri ve kampanyaları tanımlıyorlar. Kesinlikle hak ediyorlar yükselmeyi.

  • Amerikada zaten doordash uber eats amazon flex gibi servisler var amerikada fazla tutacağını sanmam ama yinede güzel bir gelişme, destekliyoruz
  • Bir getir çalışanı olarak benim bile haberim yoktu helal olsun
  • Ahahha güldürdün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanları özgür bırakırsanız, bürokratik işkenceler ve vergilerle yıldırmazsanız bunun gibi binlerce unicorn çıkar bu topraklardan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

    Ahahha güldürdün

    Ok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: leoga66

    Getir gibi 10 büyük firmamız olsa vatandaşın üstünden büyük bir vergi yükü kalkacak. Umarım çok daha büyük hedeflere ulaşırlar, dünya geneli bir firma olmayı başarırlar.

    Büyük firmalar senden daha az vergi ödüyordur. Vergi zamanı geldi mi . Yeni şubeler açılır.. reklam harcamaları artar.. araç sayıları artar.. bize tek katkısı İstihdam olur.. rahmetli Sakıp sabancı televizyondaki bir söyleşide. ben bu kadar büyümek istemedim. ama ne zaman vergiler geldi. bende yeni fabrika açtım demişti devlet beni büyümeye zorladı demişti

  • lollololo L kullanıcısına yanıt
    sanki adamlar bunu düşünmeden yatırım yapıyorlar
  • lollololo L kullanıcısına yanıt

    Kullandınız mı hocam hiç o tür servisleri? Getir Türkiye'de çok ama çok daha iyi işliyor bu servislerden. Washington D.C.'de ve Virginia'da Doordash, Uber Eats, Seamless kullanmış biri olarak, eğer Amerika'daki modellerini Türkiye'dekine benzetebilirse (tamamen benzetmesi çok ama çok zor), diğer servislerden bir adım öne çıkacak ve çok tutacak. Saydığınız servisler de genel anlamda sadece yiyecek odaklı. Getir gibi market alışverişini dakikalar içerisinde kapına getiren bir servis bulmak zor. En hızlısı Instacart sanırım, o da 2 saat civarında getiriyor.

  • Getiri kullanıyorum memnunum gerçekten çok hızlı geliyor ve sık kullananlar için güzel indirimler yapıyor. Eve servis yapan firmaların neredeyse hepsini kullanıyorum market konusunda Getir kadar hızlı geleni görmedim, yemek konusunda da Trendyol yemek çok hızlı geliyor.

  • leoga66 L kullanıcısına yanıt

    1000 firma olsa ne yazar daha çok saray daha çok uçak daha çok yandaş besleme...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin la bu getir? elon musk mı sahibi acaba

  • bu getir firmasına helal olsun valla.yemeksepeti gibi koca bir forma bunlar ne yapsa sadece taklit ediyor yenilik yok.

  • helal

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carloska

    1000 firma olsa ne yazar daha çok saray daha çok uçak daha çok yandaş besleme...

    Yaş maks 20

    Okuduğu kitap sayısı 3

    Bildiği şeylerin geneli sosyal medyadan öğrendiği şeyler

    Genelde düşünmeden yazmayı tercih eder

    Ve en önemli özelliği düşünmeden araştırmadan hükümete laf çarpıyor diye , kendisinin ultra çağdaş olmasını düşündürecek destekçi malûm bir kitlesi de oluyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok başarılı bir proje ama kampanyalarla ancak düzgün fiyata sepet yapılıyor. Trendyol market daha uyguna geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: elLbufFer

    Yaş maks 20

    Okuduğu kitap sayısı 3

    Bildiği şeylerin geneli sosyal medyadan öğrendiği şeyler

    Genelde düşünmeden yazmayı tercih eder

    Ve en önemli özelliği düşünmeden araştırmadan hükümete laf çarpıyor diye , kendisinin ultra çağdaş olmasını düşündürecek destekçi malûm bir kitlesi de oluyor .



    Alıntıları Göster

    20 yaşımda değilim ama 20 yıldan beri bunların iktidarına tanık oluyorum arkadaşım... ilk geldiklerinde türk telekom ve tekeli yok pahasına satmaları ve Ecevit zamanında unuttuğumuz terörü tekrar hortlattığa şahit olduktan sonra bunların bu ülkeyi ne hale getireceği az çok belliydi zaten, görmek isteye tabii.. mesela o zaman ki parayla tekelin stoğundaki içkilerin fiyatına tekeli satmalarına şahit oldum, türk telekomu ne idüğü belirsiz bi firmaya 3 kuruşa sattıklarına şahit oldum mesela.. daha da anlatırım ama anlamak istemeyeceğin için gerek yok...





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.