Şimdi Ara

Bıktım lan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanlardan da forumdan da ülkeden de internetten de kendimden de parasızlıktan da karısızlıktan da mutsuzluktan da hayattan da şarkılardan da filmerden de herşeyden bıktım muğaagoyiğğm yeter lan bi dick te doğru gitsin artık.. bi şeyde istediğim gibi olsun be neymiş arkadaş bu ya herkes kendini bi b@k sanıyor. 1 kitap yazan prof dr hocada kendini bi b@k sanıyor 1 şarkı çıkartıp g@tunu başını sallayanda kendini bi b@k sanıyor baba parası yiyende kendini bi b@k sanıyor iki tane aç erkeğin baktığı kadın da kendini bi b@k sanıyor insanlar kendilerini hep bi b@k sanıyor kendini bi b@k sananların en kısa sürede ölmesi dileğiyle.. nerde kalmış bu mütevazilik nerde kalmış bu saygı nerde kalmış anlayış ve hoşgörü.. Kimse kimsenin hayatını diğerininkini etkilemediği sürece eleştiremez a@k bu hayatında bi sonu var lan.. yeter lan ne olursa olsun insanların kalbini kırmaya değmez lan herşey düğüm oldu kim çözecek bu düğümü he! he! he! bütün insanlığın hakettiği tek şey var oda ölmek... Neyse bana bi 70 lik göndersin biriside kısa süreliğine unutayım bişeyleri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hemen gönderelim paşamıza 70 lik,



    başka emrin paşam?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf kitler

    Bu mesaj silindi.

    Söylediklerimde bir tane yanlış yalan varsa temiz bi dayağı hakedeyim de, etmiyorum işte adım gibi biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf kitler

    Bu mesaj silindi.

    Doğru dediniz kesinlikle size katılıyorum ama benim problemim kendilerini nasıl gösterdikleri ile ilgili değil. Benim problemim kendi egolarının başkalarının egosunu yemeye çalışması. Zararı kendisine olmalı insanın, ötekilerine değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bıktın diye napak ölek mi? Sen kimsin asıl? Kendi kepaze hayatın yüzünden insanların ölmesini isteyen depresif ve bencil birisin. Senin gibiler asla mutlu olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.