Şimdi Ara

BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin'den açıklama : 6 ay boyunca muhafaza edilebilen aşı geliştiriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin'den açıklama : 6 ay boyunca muhafaza edilebilen aşı geliştiriliyor



    Pfizer ile birlikte koronavirüs aşısı geliştiren BioNTech’in kurucusu ve CEO’su Uğur Şahin, Financial Times’ın online konferans panelinde açıklamalarda bulundu.



    Pfizer ile geliştirilen aşının aşırı soğukta saklanması gerektiğine dikkat çeken Şahin, “Sadece 2 ile 8 santigrat derecede buzdolabında 6 ay boyunca saklanabilecek koronavirüs aşısı geliştirmeye devam ediyor. Yakında bunun kullanım onayını almayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.



    6 ay muhafaza



    BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin'den açıklama : 6 ay boyunca muhafaza edilebilen aşı geliştiriliyor



    Şahin, “Bizim ilk formülasyonumuzda bu aşıların -80 santigrat derecede saklanması ve taşınması gerekiyordu. Fakat şu an formülü değiştirdik ve bu henüz onaylanmadı ama eğer onaylanırsa aşılarımızı 2 ile 8 derecede tam 6 ay boyunca saklayabileceğiz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Uğur Şahin, 6 ay boyunca bu sıcaklık değerinde aşının etkisini yitirmeden saklanabileceğini öne sürdü.



    Ayrıca Bkz.Yaygın kullanılan astım ilacı ağız kuruluğu tedavisinde kullanılabilir



    Öte yandan aynı etkinlikte açıklamalarda bulunan Uğur Şahin, “Bizim ekiplerimiz aşının üretimini artırarak harika bir iş yaptı ve şu an 3 milyar doza doğru ulaşıyoruz. Çok fazla teknik sorun yaşamadığımız ve teslimat takviminde bir sıkıntı olmadığı için çok mutluyuz” şeklinde konuştu. Firmanın 2021 yılı için hedefi 2.5 milyar doz olarak belirlenmişti.




    Kaynak:https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ugur-sahin-mujdeyi-verdi-daha-uzun-sure-dayanan-corona-asisi-geliyor-6413004/?utm_source=dahafazla_haber&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber
    Kaynak:https://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-haberi-ugur-sahinden-mujdeli-haber-daha-uzun-sure-dayanan-kovid-19-asisi-yolda-41803654







  • Dış görünüşler çok yanıltıcı olabiliyor :) Uğur Şahin, Türkiye'ye 0 kâr ile bu aşıları vermek istedi. Tabi hükümetimiz tarafından reddedildi. Çünkü önce bir yandaşa geçici ithalat firması açmak ya da almak lazım. Onun üzerinden satın alıp, kar ile hükümete satmak lazım. Kişi başı 4 dolar kâr edilse. 20 milyon kişide, çarpı 2 den 40 milyon aşı çarpı 4 dolardan 160 milyon dolar kâr demek olur. Çin aşısında örneğini yaşadık. Önce hükümet ithal edecek denirken, sonra bir bakıldı ki, birine ithalat için firma alındı. Sonra rakamlara 4-5 dolar konup hükümete satıldı :)

  • Umarım stok yapan olmaz.

  • Tebrikler gerçekten 3 milyar doz aşı üretilecek diyor. Fakat ülkemiz... ne desek boş

  • Herifte acayip tehlikeli surat var

  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin'den açıklama : 6 ay boyunca muhafaza edilebilen aşı geliştiriliyor


    BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin'den açıklama : 6 ay boyunca muhafaza edilebilen aşı geliştiriliyor


    Peki bunlar tam tersi ama yaptıkları ülkeye dünyaya belli ..

    Tehlikeli surat iye birşey yoktur. Tehlikeli icraatler filan vardır ... :))





  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt
    Biontech bildigim kadariyla araci firma istememis. O yuzden asilar gelmedi. Rant kapisini kapatmislar galiba. Cinde bedava verdigi asilarin satildigini ogrenince onlarda muslugu kapadi. Ben bu sekilde biliyorum

  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    Dış görünüşler çok yanıltıcı olabiliyor :) Uğur Şahin, Türkiye'ye 0 kâr ile bu aşıları vermek istedi. Tabi hükümetimiz tarafından reddedildi. Çünkü önce bir yandaşa geçici ithalat firması açmak ya da almak lazım. Onun üzerinden satın alıp, kar ile hükümete satmak lazım. Kişi başı 4 dolar kâr edilse. 20 milyon kişide, çarpı 2 den 40 milyon aşı çarpı 4 dolardan 160 milyon dolar kâr demek olur. Çin aşısında örneğini yaşadık. Önce hükümet ithal edecek denirken, sonra bir bakıldı ki, birine ithalat için firma alındı. Sonra rakamlara 4-5 dolar konup hükümete satıldı :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 4 Mayıs 2021; 20:8:16 >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Bunlar sizin partiden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palamutix P kullanıcısına yanıt

    Hangisiymis ? Biz dedigin kimler benden baskasi ?

  • Türkiye bu 2.5 milyar doz içinden en fazla 10-20 milyonunu alır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Uğur Şahin zaten elinden geleni yapacağını kaç defa bildirdi, yazık gerçekten artık bu hükümete laf demekten de yoruldu, enerjimi tüketiyor valla

  • Stok yapılmazsa iyidir

  • Yazık valla şöyle beyinleri elimizden kaçırıyoruz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.