Şimdi Ara

80-85k Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, artık mecburiyetten araç almak durumundayım. Bütçem maksimum olarak nakit + kredi 80-85bn daha üstüne maalesef çıkamam. 4 kişilik bir aileyiz sağa sola gitmeye veya en basiti akrabalara gitmek bile ciddi çile şu durumda masrafları vs cabası zaten. Uzun mesafe olarak en fazla yapılacak yol 200-250 km geçmez bana göre uzun mesafe bile sayılmaz. Yıllık ortalama 7-8bn arası yol yaparım. 4-5 senedir araçsızım tam zamanında araçsız kalmışım. Para biriktirip toparlanana kadar fiyatlar arşa çıktı.


    Dizel araç tercih etmiyorum. Benzinli veya +LPG olabilir çok kilometre yapan uzun yol giden biri değiliz. Hatckback araç tercih ediyorum arkamdan kardeşim ve annemde öğrenmek istiyor işimizi görüyor hatckback, sedan pekte hoşuma gitmiyor tabi 500-600k olanlar malum araçlar hariç  


    Araçlarla ilgili çok anlamam az çok herkesin bilgi kadar aklımda 2010-11-12 model i20, fiesta ve corsa var. Bütçeme göre genelde hasar kayıtlı araçlar var ağır hasar olmadan az çok hasarlı araç ilanları var denk geliyorum. Bir şekilde denk getirebilirim diye düşünüyorum.


    Sizce bu 3 araç nasıldır hangisi daha öncelik vermeyelim. Bana sanayi yolu aratmayacak tıkırında giden aşırı masraf çıkarmayacak olanı tavsiye edersiniz veyahut başka marka model ne önerirsiniz. 2010 altı araç almayı düşünmüyor hurdalar resmen 2005 fiesta, getz bile 70bn çekiyorlar. Almışken en az 5 sene bineceğim belki daha fazla eski olan daha da eskiyecek.


    Fikirlerinizi ve görüşlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.




  • 4 kişilik aile diyorsunuz illa eşya vs. olacak, ben olsam hem içi hem bagajı geniş clio 3 grandtour 1.6 benzinli bakardım. sizin yazdıklarınız hepsi hacim olarak küçük kalıyor.

    örnek ilan;
    https://www.sahibinden.com/922240494

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakayım bi. Eşyalık sıkıntımız olmuyor. Daha önceden uno ve hb clio 2000 model kullandık ufacık araç bile yetiyordu ahım şahım doldurcak kadar gerek olmuyor zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 1 lere Bi baksanız fena olmaz. Ama makyajlı kasa focus 1 olsa daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accent era

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 85 arasina ağır hasar kaydı olmayan 1.25 fiesta denk gelir. Kendim 2 yıldır kullanıyorum benzin lpg olarak. Motordan yana sıfır masraf, sıfır mtv ve çok ciddi düşük yakıt.( Sürüş karakterim ekonomi odaklı.) Sert karakterlidir konforu düşüktür ama güzel yol tutar. Direksiyon hissiyati ve netliği konusunda da yine segmentin lideridir. Malzeme kalitesi de gayet iyi, göğüs bile yumuşak. Parça fiyatlarında hacimde ve konforda ise segmentinde diğer rakipleri daha başarılı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt

    i20 ile fiesta arasındayım şuan bu fiyatlara ancak bunlar, 50k verip doğan şahin almaktan iyidir :) Konfor unodan inip buna binince çok üzecek gibi değil. Fiesta arka koltuklar camdan aşağı gömük o biraz arkada oturacakların çekincesi bakalım yasaklar bitene kadar zaman var araştırıyorum yorumlarınız için teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.