Şimdi Ara

Opel astra H 2012 model kullanıcıları bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Araç park halindeyken sürücü kapısını açtığımda gösterge ışıklarının yandığını farkettim. Sanki anahtarla kontak açmışım gibi. Halbuki anahtar bile takılı değil. Aracım park halindeydi binmek için sürücü kapısını açtım sanki kontak açmışım gibi hız,devir göstergelerinin ışığı yandı. Normalde araç çalışmıyorken sürücü kapısını açtığımızda sadece kapı açık ışığı yanması gerekmiyor mu? Diğer ışıkların kontak açıldığında yanması gerekmiyor muydu? Sizce bu neden olabilir? Teşekkürler.




  • Merhaba,

    Anlattıklarınızı doğru anladıysam : Far anahtariniza fark etmeden basmissiniz. H kasa da nasıldı tam hatırlamıyorum ama kullandığım opellerde modele göre çevirerek far açtığımız anahtara basınca veya çekince aydınlatma aktif oluyor. (corsa B kasa : çekince, meriva A kasa basınca).


    Ben de sonradan sizin gibi keşfettim araçtan inince iç aydınlatma sönmüyor kitleyince veya yeni binince açık kalıyordu uzun süre, beyin arızası gibi bir problem olduğunu düşünüyordum , sonradan binerken dizimin çarptığında fark ederek öğrendim. Kapı baca açmadan komple iç ışıkları yakabilmek oldukça kullanışlı geldi :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 6 Mayıs 2021; 6:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra H kasada çevirmeli anahtar var. Fakat onun altında gösterge panelinin şiddetini ayarladığımız yer var. Yine de sizin sorunuza yanıt olmuyor tabii verdiğim bilgiler. Çünkü 2008 model Astra H aracımızda biz kontak açmadan ışığının yandığını hatırlamıyorum. Son zamanlarda kullanmadım belki de dikkatimden kaçmıştır..

  • Merhaba. Aynı aracı kullanıyorum. Bahsettiğiniz durum normal. Kapı açılınca gösterge ışıkları yanar.

  • Aynen dostlar normalmiş. Ben önceden dikkat etmemişim demek ki. Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.