Şimdi Ara

Tam kapanma döneminde arabaya binmek her türlü yasak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bugün gittim suyumu doldurdum bir de bir marketin önünden geçiyordum arabayı park edecek yer yok, içerisi 1 yaşından 70 yaşına kadar herkes orada en az 100 kişi marketin kullanım alanından kat kat fazla.

  • Şansına, aradan seçiyorlar işte ceza için.

  • Yasak masak değil. Üsküdar da oturuyorum trafik her zamankin den daha yoğun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Uygulama esnasında kamera yok ise kolay kolay cezai işlem uygulanmaz siz saygı çerçevesinde durumu arz edin anlayışla karşılarlar.

    Şu kalp çarpıntısı konusunda tansiyonunuzu kesinlikle ölçtürün eczaneden tanıdıktan tansiyon aleti alın ve ölçün orda hem kalp ritminizi hemde tansiyonunuzu gösterir. Atım sesini duymak genelde taşikardidir kullandığım bir ilaç sebep oluyordu başka bir ilaca geçtim artık rahatça uyuyabiliyorum. Taşikardinin tedavisi gayet kolay.
  • Osman_E kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler.


    Geçen sene de başka sebepten doktor tansiyon ölçtür dedi hemşire ölçtü kaç çıktı unuttum ama hemşire bana " abi senin bayılman lazım nasıl ayakta duruyorsun" dedi ben de iyiyim dedim çıktım ,uzman doktor tansiyon aleti takılı kalsın dedi sıraya yazdı 1 hafta sonra sıra geldi ama ben de iyiyim diye taktırmadım.


    Tekrardan çok teşekkürler.

  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Tansiyon iyiyim diyerek geçilecek bir şey değil dostum. O yüzden adı sessiz katil. Bence kesinlikle tekrar ölçtürmelisin.
  • Osman_E kullanıcısına yanıt

    Sizin tavsiyeniz sonrası evde tansiyon aleti olduğunu hatırladım dün gece yatarken 3-4 kere ölçtüm bugün sabah da 3-4 kere ölçtüm birinde ilk ölçtüğümde 14-10 çıktı sonra 13*9 çıktı bu sabah da ilk ölçtüğümde yine 14-10 çıktı sonra 13-9 çıktı arada da 12-8 çıkıyor ama 1 saatte 5 kere ölçtüm genelde 13-9, 14-10 arası seyrediyor.


    Geçen sene de çok düşük diye öyle demişti hemşire ,hatırladım. Hatta doktor dengesiz tansiyon gibi bir şey demişti, bir çok düşük bir çok yüksek.


    Ben yeniden bir doktora gitsem iyi olacak. Çok teşekkür ederim size de.

  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Tansiyonun organlara zarar vermemesi için 12/8 in altına düşmesi lazım. Önce kardiyolog sonra bi dahiliyeye görünmelisiniz. Tansiyonun bi normalden dusuk bi yüksek olması genelde troidlerle alakalı oluyor ama ilaçla kontrol sağlanır. Tansiyonun vücuda verdiği hasar ilaçlardan çok daha fazla.
    Sağlıklı günler dilerim geçmiş olsun.
  • Ben hep aracımla her yere gidiyorum. Muafım ama daha bir gün çevirdikleri i görmedim. Kaç defa geçtim polislerin önünden. Şehirlerde kilit noktalarda duruyorlar. Öyle ara sokaklarda vs kimse çevirmez sizi. Mesela İzmirde alsancak gar önü her zaman çevirme olur. Hatay üçyol hep var. Ben Menemen deyim daha kimseyi çevirdiklerini görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.