Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Guc gelmemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, ayni konuda Acer Nitro 5 ana konusuna da yazdim.


    Almanyadan aldigim rtx 2060li Acer Nitro 5 2 ay kadar mining yaptim, yine mining esnasinda bilgisayar aniden kapandi ve bir daha guc gelmedi. Bilgisayarciya goturdugumde, kisa devre korumali guc kaynagindan adaptoru takti ve bilgisayar kisa devre verdi, bilgisayarci da icini actiginda garanti disi kalacagini soyledigi icin icini actirmadim.

    Acer Turkiyeyi aradim yurtdisindan alinan urunler icin ucretli servis verildigini soyledi, ben de simdi anakart falan yanmissa astari yuzunu gecer diye bosuna Turkiyede servise gondermek istemiyorum.

    Sormak istedigim su, Almanyada bizim bir tanidik var, ben buradan faturasi ile birlikte tanidiga buradan ptt kargo ile gondersem, onlar oradan Acer Almanyaya ya da Acerin Almanya distrubutoru kimse, garanti icin ona gondermeleri durumunda Acer yardimci olur mu?


    Son olarak biz adaptorden suphelenip biraz zorlayarak adaptorun icini actik, biraz cizik izleri falan kaldi adaptorde, bu yuzden kullanici hatasi olarak degerlendirmez Almanya Acer umarim, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 29 Eylül 2021; 12:0:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.