Şimdi Ara

Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

    2022 başında gelecek hocam. Resmi sitede blog yayınlandı konu ile ilgili.


    https://www.sie.com/en/blog/announcing-playstations-new-partnership-with-discord/

  • MiCrOsOfT iStEsE sOnY'i dE aLıR mOrUQ
  • Sony oyun stüdyosu kolay kolay almaz fakat işbirliği yaparlar. Haven ve firewalk ile işbirliği yaptılar adamlar. San diego da bir stüdyoları daha var sevilen bir PlayStation serisi üstünde çalışıyor ve Jason schrerier'ın dediğine göre bu uncharted değil yani PS3 veya PS2 döneminden efsane bir exc serisi ps5 de geri dönecek benim tahminim socom yani illa özel oyun kütüphanesini genişletmek için stüdyo almasına gerek yok. Sony sucker punch ile 13 yıl insomniac ile de 20 yılı aşkın bir süre çalıştıktan sonra stüdyoları almıştı öyle önüne gelen stüdyoyu almıyor adamlar haliyle
  • Bu arkadaşın garanti mutlak.sıfır olduğu belli oldu o çok iyi bilir discord grubu açıp forumu ve grubu sabote etmeyi grupta teşkilatlanmayı.
  • Microsoft'un satın alacağı haberleri dolanırken Sony'den böyle hamle gelmesi şaşırtıcı belki de Microsoft bu yüzden alımdan vazgeçmiş olabilir Sony anlaşılan daha önce sessiz, sedasız ilerletmiş görüşmeleri. Ne diyelim hayırlı olsun rekabet her zaman oyunculara yarar. Xbox Game Pass ve Bethesda alımları ile Microsoft büyük darbe vurmuştu şimdi Sony harekete geçmiş çeşitli alanlarda biz PC'leri ne bekliyor ileride ben onu merak ediyorum.

    Sony'nin, Epic Games'e 200 milyon $ yatırım yaptığı açıklanmıştı bir ara, bu kesinlikle boşa bir yatırım değil PC cephesine daha fazla oyun kaydırabilirler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu hizmet oyun grupları, online maçlarda klanları vs. olan iletişimli oyun oynama yönü ağır basanlar için bir getiri sağlar. Benim gibi hikaye modu oynayıp geçen oyuncular için pek bir anlamı yok. Sony güzel hamle yapmış, bana pek bir şey katmasa da kişiye göre değişir. Tahminimce pek çoğumuza bir getirisi olmayacak zaten. Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu Ancak hem Micro hem de Sony Discord'a ilgi duyduğuna göre hitap ettiği geniş bir pazar var demek ki. O payı şimdi Sony kapmış oldu.


    Sony'den bu tip servislerin yanı sıra daha fazla stüdyoyu bünyesine katmasını beklerim Mircosoft'un yaptığı gibi. Özel oyun kriterleri yüksek bir şirket, daha fazla elemanı bünyesine katıp çeşitleri artırsalar çok iyi olur. Sığ bir Exclusive oyun nesli istemiyorum ben hacı, doldurun şu konsolu yeni IP'ler ile.


    Yani PC'nin yanına yalnızca özel oyunları var diye PS çeken insanlar için yeni birinci parti stüdyolar çok daha faydalı bir hamle olur. Yılda 2 defa çalıştırdığım bir konsol almış olmak istemem.Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 4 Mayıs 2021; 1:19:45 >




  • Ne önemli bir olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz diyoruz oyun oyun oyun bunlar diyorki tv discord falan.
  • nitro 500 lira arkadaşlar geçmiş olsun. sevinenler de yakında emoji atmak için ortaklık yaparlar ne diyim
  • Ps'ci arkadaşlar sanırsam aylardır sony'nin büyük bir firmayla anlaşmasını bekliyorlardı Ms'ye laf atmak için. Öyle dolmuşlar ki hahaha komedi tam
  • Videolu sohbet eksikti Playstation 4'den beri. Tamamlanacak heleşükür ve PC ile Mobil ile direk iletişim Playstation üzerinden ya da onlar sana. Bence güzel ortaklık. Oturmuş sistem.
  • Rekabet biz oyunculara yarar, atışmayın boş boş.
  • Bu Jim Ryan sessiz sessiz çok büyük planlar yapıyor bence pat pat patlaticak bence oyunları ve yeni bı stüdyoda alır bence
  • Sony'nin epic'e yatırımı teknolojileri için. Hem adamlara yatırım yapıp hem de days gone'i steam'e getirdiler ama siz hala bu yatırımlari yanlış anlıyorsunuz. Oyunu steam'e getiriyor epic'e niye ekstradan yatırım yapsın? Hadi days Gone epic'e özel olsaydı neyse ama steam'e geldi yani bu yatırımların pc ile bir alakası yok siz pc oyuncularının epic deyince aklınıza store geliyor olabilir çünkü fanboysunuz. Unreal engine 5 ve metahumancreator ile ilgili bu yatırım. zaten Sony ceo'sunun kendisi de epic teknolojileri ile alakalı şeyler söyledi yatırımdan sonra Ayrıca discord yatırımı ile pc yi nasıl bağdaştırdin anlamadım discord pc de var PS oyunları bilgisayara geliyor gibi saçma bir mantık değildir umarım.
  • Xboxta discord zaten var ( Quarrel isminde unofficial client olarak geçiyor ), ama oyun oynarken fat kasada düzgün çalışmıyor, en azından bende düzgün çalışmadı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • SONY YENİLMEZDİR !!! Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu 



    Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu
  • Tokatçı SONY çıkmış yine meydanee.. Sony Interactive Entertainment, Discord ile Ortaklığını Duyurdu  Konuya neden uğramıyorsun dostum yorumlarını merak ediyoruz


    @BlackTower_35

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.