Şimdi Ara

Ya Zaman Bize Uzun Geliyorsa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünya Güneş sisteminden kopup bir anda kendi ekseni ve güneşin etrafında ki yörünge de kısa bir süre dönüp duracaksa .
    Bizler sanki gezegenin üstündeki tozlar bakteriler gibiysek . Tıpkı yere atılan bir top gibi .Bir anda olup bitiyorsa .
    Olaylar ve olgular sanki hem basit hem karmaşık gibi .Tarihin geçmişinden bu yana . Savaşlar kavgalar sömürge yarışları . Bütün bunlar içinde sanki insan çiftleşmesi çok basit . Öylesine hayvanı bir eylemi yapan insanın bilimde bu kadar ilerleyip insani hareket sergilemesi .Bana garip geliyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuKurgusu -- 12 Mart 2022; 23:14:40 >



  • Bilim adamları hayvanı dürtülerinden vazgeçen insanlar da olabilir .Ya da bilimin birikimli ilerlemesi işlerini basitleştiriyor da olabilir .
  • Sonuç olarak insanın et parçası olan uzvunu kontrol edemeyip tecavüzlerin yaşanması da bı hayli garip .
  • insan kendini büyük görür bazen o kadar basit ki.Ama içindeki sistemler aşırı komplike gelir bana.Tezat var evrende çok garip tarihe bakıyorsun toprak için binlerce yıldır savaşlar,boşa yitip giden birçok ömür..

    Değmiyor yaşamaya bence.

  • Herşey kendi benliğinde ana karakter bir insan bir gezegene karşı aciz, bir gezegen bir yıldıza, bir yıldız bir karadelige karşı aciz zaman bakımından o yüzden hersey dediğin gibi hem karmaşık hem değil. Bizim insan olarak farkımız akıllı bireyleriz bizden katlarca fazla olan etkenleri kontrolumuz altına (kısmen de olsa) alabiliyoruz. Ama belki 3 boyutlu bizler acizizdir ve 5 6 boyutlu varlıklar bize hic gelisemeyecek varlıklar olarak görüyordur bu karıncayı evrimini tamamlanmasına ve insan kıvamına gelmesine beklemekten çok daha uzun bir süre. Sonuç başa dönüyor ben böyle bakıyorum her şey kendi benliginde ana karakter
  • güzel soru

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.