Şimdi Ara

Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

    "Sıkılarak oynadık" diyorlar; yani baştan itibaren hikaye etkilemedi, sıkılarak oynadık birçok bölümü demek istiyorlar. Bende sıkılarak oynadım,ama oyunun sonu kötü değil , bence sonu iyi düşünülmüş. Hatta bana göre tek sorun malum kişinin "...." de değil, birşeyler eksikti, tuhaftı, gereksiz şeyler vardı, ne Ellie ile ne öteki yarmagülle bir bağ kuramadım, zaten onun bölümlerinde bir an önce bitse havasındaydım.


    Hikayeyi beğenmedim,ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. Hikayeyi beğenenler de çok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkimjj V kullanıcısına yanıt
    "Sıkılarak oynadık" yazmıyor incelemenin hiçbir yerinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox one kullanıcısı olduğum için oynayamadığım ancak bir hayli merak ettiğim bir oyun. YouTube videolarına gameplaylerine baktığım zaman evet gerçekten de güzel oyun gibi ancak, örneğin Red Dead Redemption 2 gibi kendine bağlayan ve sürekliliği olan bir oyun gibi gelmedi bana. Yani al oyunu 3-4 gün oyna bitir o kadar. Rdr 2'de ki akıcılık, kendini senaryoya kaptırma ve ne olursa olsun oyunu devam ettirme olayı yok. Yanılıyor da olabilirim tabi oynamadım sonuçta, iki oyunu da oynayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

  • LukeSkywalker24 L kullanıcısına yanıt

    İncelemeyi kastetmedim.

    Arkadaş, hikayeyi beğenmeyenler aslında sonu istedikleri gibi olmadığı için hikayeyi beğenmiyor diye yazmış. Bende buna karşılık yazdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Xbox one kullanıcısı olduğum için oynayamadığım ancak bir hayli merak ettiğim bir oyun. YouTube videolarına gameplaylerine baktığım zaman evet gerçekten de güzel oyun gibi ancak, örneğin Red Dead Redemption 2 gibi kendine bağlayan ve sürekliliği olan bir oyun gibi gelmedi bana. Yani al oyunu 3-4 gün oyna bitir o kadar. Rdr 2'de ki akıcılık, kendini senaryoya kaptırma ve ne olursa olsun oyunu devam ettirme olayı yok. Yanılıyor da olabilirim tabi oynamadım sonuçta, iki oyunu da oynayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

    RDR 2 ile niye kiyaslandi ki simdi? 🙄 Bambaska dunyalar...


    Biri acik dunya, ötekini ise bir defa bitirir kapatırsin. İlla bir oyunla kiyaslayacaksaniz lineer TPS aksiyonlarla falan kiyaslayin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.