Şimdi Ara

Epic Games, ArtStation'ı satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games, ArtStation'ı satın aldı



    Şu sıralar Apple ile davası devam eden Epic Games, geçtiğimiz saatlerde bir yeni satın alım daha yaptı. Epic Games, ArtStation'ı satın aldı.



    Ayrıca Bkz.Epic Games: "App Store kâr marjı %78 seviyesinde"



    2014'te CGHub'ın ölümünden sonra açılan ArtStation, genel olarak sanatçıların kendi çalışmalarını yüklediği, daha doğrusu sanatçıların kendi portfolyosunu oluşturduğu bir platform. Oyun dünyasında çalışan tasarımcıların hemen hemen hepsinin profilinin olduğu bir site.



    Bu sitede çalışmaların yüklenmesi dışında bu çalışmalar sanatçılar tarafından markette satılabiliyor. Epic Games'in bu satın alımı, oyun geliştiricilere yaptığı iyilik gibi burada da geçerli olacak. Normalde sanatçıların bu satın alımlardan aldığı pay %70'ti. Ancak Epic Games satın alımının ardından sanatçıların payı %88'e yükseliyor. Ayrıca ArtStation'daki eğitim videoları da 2021 yılı boyunca ücretsiz olacak. ArtStation'a buradan ulaşabilirsiniz.



    Belirttiğimiz yenilikler dışında site tamamen aynı tasarım ve işlevi ile devam edecek. Epic Games'in oyunlara yaptığı yatırımlarla sınırlı kalmaması gayet güzel bir durum.




    Kaynak:https://kotaku.com/uh-epic-games-bought-artstation-1846808600



  • Epic Games gözünü seveyim şu oyun platformunu Steam seviyesine getir. Ya arkadaş platformu açana kadar akşam oluyor yetmezmiş gibi bug dolu ve kasıyor, sepete aynı anda iki ürün koyamıyorsunuz çok şey eksik ilk şuna öncelik verin. Pek çok kişi Steam'den daha pahalıya almaya tercih ediyor şu sebeplerden.
  • "Epic Games" ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

    Güzel gelişmeler.

  • Epic Games gözünü seveyim şu oyun platformunu Steam seviyesine getir. Ya arkadaş platformu açana kadar akşam oluyor yetmezmiş gibi bug dolu ve kasıyor, sepete aynı anda iki ürün koyamıyorsunuz çok şey eksik ilk şuna öncelik verin. Pek çok kişi Steam'den daha pahalıya almaya tercih ediyor şu sebeplerden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainReinhard34

    Epic Games gözünü seveyim şu oyun platformunu Steam seviyesine getir. Ya arkadaş platformu açana kadar akşam oluyor yetmezmiş gibi bug dolu ve kasıyor, sepete aynı anda iki ürün koyamıyorsunuz çok şey eksik ilk şuna öncelik verin. Pek çok kişi Steam'den daha pahalıya almaya tercih ediyor şu sebeplerden.

    En kötüsü de oyunlara değerlendirme-yorum kısmı yok.

  • Artstation Learning kısmının ücretsiz olması muazzam bir olay şaka maka.

  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Sayısız bedava verilen oyunların yanı sıra indirim kuponlarıyla çok oyun satın aldım Epic Games'den neresi ucuzsa oraya kaçıyorum fanboy değilim fakat şu halleriyle Steam ile başa çıkmaları imkansız. Bedava oyun dağıtıp zarar edeceklerine oyuncuları çekmek için şu talep ettiğimiz şeylerin bir kısmını uygulasalar zaten oyuncu çekerler kendilerine. Başarım özelliği falan üzerinde çalışıyorlarmış çok yavaş ilerliyorlar gibi geliyor sanki istemiyorlar gibiler.

  • Epic aldı yürüyor valla oyun motoru dünyasında tekel olması kaçınılmaz gibi.Valve şu source 2'yi adam et de aç public'e unity bile aldı yürüdü.

  • doğru yolda emin adımlarla gidiyorlar, steam korksun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.