Şimdi Ara

Youtube'dan Para Kazanma Yolunun Sonuçları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • maligezgin kullanıcısına yanıt

    Bazen bu salgınları vs. hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü gitgide daha bencil ve acımasız bir türe dönüşmeye başladık.

  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt

    Aslında insanoğlu hep öyleydi. Amerika kıtası keşfi zamanı kızılderililere yapılanları okudunuz mu? Kanınız donar. Ya da Afrika'da kabile kere birbirlerini kestirilen insanları. Savaşlar filan geçtim de eğlence için şunu yapan kişinin dünyaya gram faydası olamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maligezgin kullanıcısına yanıt

    Orası doğru. Daha da eskiye gidip hatta Paleolitik çağ kalıntılarına bile baktığımızda insanlıktan geriye hep savaş ve şiddet izleri kalmıştır. Ancak burada bunu bir eğlence ve kazanç olarak kullanıp savunmasız hayvanları alet etmeleri çok sinir bozucu. Onları alıp timsahların önüne atmak lazım ki çaresiz şekilde bir yırtıcı tarafından öldürülmek nasılmış tatsınlar.

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Anca bu kadar isabet olurdu, kalpler birmiş. Ben de yukarıdaki bir arkadaşa aynısını yazıyordum. Bu kişiyi alıp timsahın olduğu yere atacaksın ki çaresiz şekilde bir yırtıcı tarafından öldürülmek nasılmış tatsın. Elbette Youtube buna izin vermeyecektir. Çünkü O bir insan ve her şeyin üstünde değerli, diğeri ise dili dişi olmayan kendini ifade edemeyen küçük ve değersiz bir canlı(!) Sanırım düşünülen tek şey bu... :(

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Bu yüzden bazen tarih öncesindeki Hammurabi kanunlarının haklılığını düşünüyorum. ''Kısasa kısas'' temel esas bu. Kişi yaptığı şeyin aynen karşılığını görecek.

    Normalde bir kelebeğe kıyamam. Fakat bunu yapan kişiyi versinler bir anda en acımasız insana dönüşür ve cezasını veririm. Çünkü bu kadar alçalan zalim birine ne yaparsan yap azdır bile.

    Özellikle dijitalleşme sonrası daha bir bencil ve umursamaz olduk. İlgi görme uğruna insanlar her şeye yapmaya hazırlar. Gelecek için karamsarım!

  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt

    Sanırım dediniz gibi tek çözüm dünyaya bir gök taşının çarpması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlık her geçen gün bu kadar iğrenç bir hal alırken bundan sonra hiçbir salgın ve afet konusunda üzüntü hissetmeyeceğim! İstediğiniz kadar beni kınayın. Ancak insanlık kadar zararlı bir virüs bu dünyada yok!

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.