Şimdi Ara

Resident Evil 8: Village Türkçe Yama | Shadows of Rose Çevirisi Yayınlandı | Sixth Sense Çeviri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
15
Favori
60.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elinize sağlık!

  • Elinize, emeğinize sağlık..

  • Buralara çok uğrayan biri değilim.Arkadaşım sağolsun çok meraklı bu başlığa.Oyunu ingilizce olarak oynuyordum. Herhangi bir dil sorunum yok ama altyazı ile işli dışlı bir arkadaşım yamayı gönderdi oynarken çeviri nasıl değerlendir dedi. Naçizane görüşüm; oyunun ortalarındayım.Çeviriler gayet başarılı. Kesinlikle translate yaması değil ve gayet akıcı bir dil kullanılmış. Bazı kelimelerin eş anlam tercihlerinde tempoyu(oyunun heyecanlı sahneleri) biraz düşerecek kelimeler tercih edilmiş olsa da bu bir kusur değil çevirmenin tercihi. Oynadığım yere kadar altyazıda bir sıkıntı görmedim.Yolunuz açık olsun beyler, elinize sağlık.

  • Teşekkür ediyoruz    

  • Şu yamayı indirebilen var mı ya her linke girdiğimde vpn kapat diyip duruyor açık olmamasına rağmen.

  • tunagurmeric T kullanıcısına yanıt

    Özelden yamayı gönderdim.

  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt

    Desteğiniz için size ve diğer herkese çok teşekkürler. Keyifli oyunlar dileriz.

  • Yama, sizlerden gelen birkaç geri bildirim üzerine güncellendi. Birkaç ufak hatanın giderildiği yamayı sitemizden indirebilirsiniz.


    https://sixthsenseceviri.com/resident-evil-8-village-turkce-yama//

  • Arkadaşlar kurulumu yaptıktan sonra Avast gibi, Great discover gibi saçma sapan proğramlar yüklendi arkadaşta. Avast yüklemesini istenmediği halde. Kurulumun, setup dosyasının virüslü olma ihtimali var mı ?

  • YuzyuzeykenKonusanlar Y kullanıcısına yanıt
    Yanlış şeyi indirmişsiniz, önceki mesajlarda bahsettik. Reklamlara tıklamayın, reklamları geçmek için aşağıdaki adımları uygulayın:

    Linki geç tuşuna tıklayın.
    Açılan sekmeyi kapatın. Yeniden aynı tuşa tıklayın.
    Bildirim izni isterse engelleyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.Diğer çalışmalarınız için kolay gelsin.

  • 24 Ocak 2017 de çıkışını yapan Resident Evil 7 oyununun DLC'siz normal sürümünü 22 Mart 2018 tarihinde Steam'den %28 indirim ile 66,75 Türk Lirasına satın almıştım. Oyunun indirimsiz normal fiyatı ise o gün 89 Türk Lirasıydı. Dolar kuru ise o zamanlar 3,94 Türk Lirası seviyesindeydi. Oyunun şuan normal sürümü Steam'de yine 89 Türk Lirasına satılıyor. Aradan geçen 4 yıla rağmen oyunun fiyatı çıkış yaptığı sene ile aynı.


    Şimdi tarihler 12 Mayıs 2021'i ve Dolar kuru da 8,43'ü gösterirken Steam'de satılan yeni Resident Evil 8 oyununun normal sürümü tam 279 Türk Lirası değerinde. Mart 2018'de %28 indirim ile 66 liraya aldığım oyunu şuan yine aynı fiyatla alabilmem için oyunun tam %76 oranında indirime girmesi gerekiyor. Bu durumun yakın gelecekte olması imkansız gibi bir şey belki de hiç olmayacak. Oyunu orijinal satın alabilmek için uzun bir süre beklemek ve indirimleri kovalamak gerekecek. RE7'de olduğu gibi oyun 100 liranın altında çıkış yapsaydı eğer şimdi çoktan oyunu satın alıp oynamıştım bile. Önümüzdeki günlerde oyun korsana düşer ise çıktığı gün indirir, kurar ve oynarım.


    Son olarak şunu söylemek isterim ki; 2018 yılında hayatımıza giren o gudubet ve garabet başkanlık sistemi ile birlikte ülke ekonomisini bu duruma getirenleri o hiç ağızlarından düşürmedikleri Yüce Allah'a havale eder ve yaptıklarının hesabının da kendilerinden bir bir çıkmasını bu mübarek Ramazan akşamın da Yüce Allah'tan niyaz ederim. Amin...

  • Dün oyunu bir siteden 25 tl gibi bir rakama aldım steam hesabı şeklinde ve 3 saat kadar oynadım türkçe yama 10 numara olmuş gayet anlaşılır bazı silah açıklamalarında ingilizce yerler var önemsenmeyecek detaylar olsun emeğiniz için ekibinize teşekkürler.
  • CrrystaL kullanıcısına yanıt

    Evet, DLC metinlerini oyuna aktaramadığımız için bazı ek silahların açıklamaları İngilizce. Rica ederiz, keyifli oyunlar.

  • Merhaba arkadaşlar, ben ilgili sayfadan yama linkine bir türlü erişim sağlayamadım, elinde olan yamayı bana özelden gönderebilir mi lütfen?


    Edit: yama linki bana özelden gönderildi, reasoncs nickli üyeye çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow73 -- 16 Mayıs 2021; 1:34:13 >
  • İstek üzerine sadee PM yoluyla erişebiliyoruz her halde. Yamayı indirme seçeneği kıl tüy yerlere çıkartıyor bizi. Şu kıytırık link sayesinde 70 tane farklı siteye gittim ama modu indiremedim. Merak ediyorum onlarca adam akıllı upload siteleri varken neden bunlar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    İstek üzerine sadee PM yoluyla erişebiliyoruz her halde. Yamayı indirme seçeneği kıl tüy yerlere çıkartıyor bizi. Şu kıytırık link sayesinde 70 tane farklı siteye gittim ama modu indiremedim. Merak ediyorum onlarca adam akıllı upload siteleri varken neden bunlar?

    Sadece 3 tıklamayla yama iniyor.

    Linke tıkla, reklamı geç ve google drive'dan indir, bu kadar.

  • ISKA kullanıcısına yanıt

    Hiçte bile 'o kadar' değil. En az 20 kez tıkılattım. Biliyorum bu indirme linkini, daha öncede aynı yerden 'üç kez' tıklayarak bir şeyler indirmişliğim var.

    Emek verip oyuna TR altyazılı ekliyorsun ama indirme yöntemi düzgün değil. Belki benim tarzanlığımdan kaynaklıdır, belki daha kolaydır vs. bilmiyorum ama anlamıyorum neden böyle bir şey tercih ettiklerini.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.