Şimdi Ara

Evkur a sakın sakın bulaşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sakın sakın bulaşmayın bu firmaya Allah birdaha burdan alışveriş yaptırmasın yaşadığım olayın özeti aşağıdadır sakın sizde paranızı kaptırmayın:

    Evkur Magazaları adlı fimanın internet sitesinden 25 Nisan 2021 tarihinde 3499 TL tutarında bir cep telefonu siprariş ettim. Cep telefonu piyasa fiyatına göre çok uygun fiyatla listelendigi için sipariş sonrasıda müşteri hizmetlerini arayarak fiyatta bir hata olup olmadıgını sordum. Firma müşteri temsilcisi fiyatın dogru oldugunu söyledi. Bu telefon görüşmesinin ses kaydı firmada mevcuttur. Ancak bir gün sonra sabah saatlerinde firmadan cep telefonuma sms gönderilerek siparişimin sistem hatası nedeniyle iptal edildigi ve ödemenin kredi kartıma iade edilecegi söylendi. Firmayı aradıgımda iade ise nin 7 iş günü içerisinde karta yapılacagını söylediler. Ancak bankam ile yaptıgım görüşmede sipariş tarihi üzerinden 1 hafta geçmesine ragmen herhangi bir iptal yada iade işleminin yapılmadıgını ögrendim.

    Evkur isimli firma müşteri temsilcisi iadeniz 7 gün içinde yapılacaktır demesine ragmen bu süre içinde bankaya herhangi bir iade yada iptal işlemi bildirmemiştir.

    Firma kötü niyetli ve aldatıcı bir şekilde önce bir cep telefonunu piyasa fiyatından çok ucuz bir şekilde internet sitesinde listelemiş, bir çok kişinin bu ürünü satın almasını saglamış sonrada bilinçli bir şekilde iade sürecini uzatarak kredi kartından kendisine yatan paraları kullanmaktadır. FIrma hem iade yi geciktirmekte hem de yanıltıcı ve aldatıcı davranmaktadır. Milletin parasını toplamak ve haksız bir sekilde kullanmak için bu listelemeyi başından beri bilerek yapmıştır. ?imdide kredi kartı iadeleri için işlemi bilerek uzatmaktadır. Kredi kartı ekstresi kesildiginde halen iade yapılmamış ise harcama tutarı ekstre ye yansıyacagından satın almadıgım telefonun bedelini bankama ödemek zorunda kalacagım ödeyemezsem faiz işleyecek. Telefonla kaç defa aradım müşteri temsilcisi bilgilerinize ulaşamadık diyerek hiç bir şey yapmıyor Allah bunlarin belasını versin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.