Şimdi Ara

Cila ve koltuk temizleme hakkinda yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, tam kapanmada can skintisindan arabaya sardim:) ilk sahibi oldugun 2015 model aracimi bugune kadar pasta cila da yapmadim, deri-suet karisimi koltuklari da temizlemedim. arastirdiktan sonra pasta yapmamaya karar verdim, aracta ufak tefek cizikler var ama nedense yapasim gelmiyor, bu yuzden sadece cila yapmak mantikli midir ? wax ve cila ayni sey mi acaba ? turtle yesil kutu cila alip kendim pamukla uygulasam olur mu?
    bir ikinci sorum ise suet deri karisimi koltuklar. ozellikle sofor koltugunun suet kisimlari siyahligi gitmis hafif sarimtrak olmus. deri kisimlarinda da cizgiler olustu. piyasadaki herhsngi bir deri bakim kiti ile hem koltuklari hem de direksiyon gibi deri olan yerleri yapabilit miyiz? son olarak da koltugun suet kisimlari nasil temizlenir. arac v40.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araçta çok fazla çizik yok ise cila yeterlidir ve evet wax cila demektir. Kendiniz söylediğiniz ürünü cila pedi ile uygulayabilir ve mikrofiber bez ile silebilirsiniz.
    DERİ kısımların TEMİZLENMESİ için 3d Lvp Cleaner kullanıyorum. Süet deri için koruyucu olarak 3d Fabric protector tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.