Şimdi Ara

Tartışma yaratan karar… Türkiye’ye girişlerde ‘PCR’ testi kalkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hasta turistler karantinasini burda tamamlicak demekki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupa'nın çöpünü en çok ithal eden ülke bizdik , şimdi de covidli hasta konusunda lider olmayı hedefliyoruz sanırım.


    Kendisi dışarı çıktığında 3 bin lira civarı ceza yiyen ama turistlerin elini kolunu sallayarak gezdiği durumda insanlar hala oy verme konusunda kendine bazı soruları sormuyor. Dümdüz karşıya bakmaya devam ediyor. Oy kullanma konusunda bazı kısıtlamalar olmalı sanırım. Yoksa ülke olarak mehter takımı gibi bile hareket edemiyoruz. 1 ileri 1 geri.

  • Listede Almanya, Rusya, Fransa neden yok? Halbuki döviz bırakıyorlardı. Neyse süreci çok iyi yönetiyorlar(?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok ülkede olsa keşke

  • İçimizdeki Mevlana;

    "Ne olursan ol gel"

  • necrophilia N kullanıcısına yanıt
    mevlana bu söylerken, şahsi bir gram menfaat düşünmemiş. fark çok büyük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerdeyken içten bir şekilde saygı duyduğum komutanım bana "mantık yürütme beynini nizamiyenin dışında bırak, sana denileni yap işine bak askerliğin ozaman hemen biter" demişti. Bunu sanırım artık yaşam biçimi haline getirmem gerekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacak İngiliz hindistana gider covid olur yahu şimdi griptir diye kendini kandırır hindistan'da ortalıkta karışık İngiltere'ye gitsek sıkıntı pozitif çıksak rezillik havalimanında.

    Bari Türkiye'ye geçeyim nasıl olsa soğuk almisimdir.Covide inanmayan milyonlarca gelişmiş ülke comari için tam cennet ya gidelim abi PCR yok kontrol yok maskemize laf eden polise he he der geçeriz.

    PCR testi yapmıyor adamlar havalimanında ya PCR testi lan on dakikasini alacak adamın,ortalıkta varyantlar geziyor herifler gelsin de nasıl olursa olsun.

    Yarın bu virüs sürekli küçük küçük salgınlara sebep olacak sokaga çıkma serbest olacak ama bunlar olacak yıllarca.Olümcül bir varyant gelişirse bu ülkeye sicrayacagindan emin olabilirsiniz.

    Ha bir de biz varız bize var test hatta karantina bile var başına da dikerler bir adam beyefendi hızlı olalım der falan böyle vurgular iyice.Yarin onu da demeyecek hadi kardeşim hadi der.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Mübalağa yaptım zaten :)

  • Covid karantina durağı tr, hamdolsun pakistan uyruklu hintilisi ingilizi ukraynalıdı vs burada ak kardeşlik ile karantinayı tatil gibi geçirip ülkelerine giderler artık hamdolsun cok şükür inşallah maşallah davamız ak
  • Gümrük polis pasarport falan da sormayın,hello diyen gelsin,cebinde Dolar ve Euro olanları VIP den alın,kırmızı halı serin ayacıklarının altına

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahahah Çin'liler bile gelip testsiz ve maskesiz dolaşabilecek :D Bizim akp'li paşa paşa maskesini takıp, dükkanını kapatıp evinde oturacak. Ha üstüne de 3500 lira cezasını da yiyebilecek :') Şu Letonya'da vatandaşlık ne kadar acaba ya. Var ya ne komik olurdu. Bas parayı, al vatandaşlığı gel. Sonra taksimde maskesiz kop kop yap turistlerle. Kimse de bir gıdım ceza kesemez. Leton vatandaşıyım kardeşim. Hatta koronalıyım, testsiz geldim, dolaşıyorum size ne deme hakkım oluyor :)

  • 40 yaş üstü kesim keşke okusa görse bu haberleri

  • Örnek alınması gereken, müthiş zekice bir karar. Tayland, Yeni Zelanda ve Vietnam gibi ülkelerden girişi serbest bırakmak ancak üstün düşünme yeteneğine sahip kudretli bir yönetimin akıl edebileceği bir hareket idi. Bisiklet lastiğinin yaması dahil tüm bisiklet parçalarına "lüks tüketim vergisi" getirilmesinden sonraki en zekice karar budur. Virüs artık bu ülkeden korksun!

    Bu arada, ben Almanya'da yaşıyorum, burdaki yöneticilerin alayı mal. Daha bisiklet lastiğinin yamasına lüks tüketim vergisi getirmeyi bile akıl edemeyen kişilerce yönetiliyoruz burda, ve Almanya bitti-yıkıldı! Ne yazık ki ben bu Alamanya'nın zorluklarına katlanıyorum dostlarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.