Şimdi Ara

Zengin Olmanın Değerinin Geçmişten Günümüze İnanılmaz Artmış Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskinin zenginleri toprak sahibi derebeyleriydi. Emirlerindeki serflerden yaşantısal olarak farkları daha iyi ve çeşitli beslenme ve daha geniş ve ferah bir yer olan kalelerde yaşamaktı fark sadece cidden buydu.


    Şimdi zenginsen yapabileceğinin sınırı yok yatlar katlar partiler dünya turları özel uçaklar ve aklınıza gelebilecek her türlü ekstrem şeyi yapabilecek şeye sahipler aklınıza gelebilecek her eğlenceyi. Zenginsen bir gününü Himalaya'da paragliding yaparak geçirip diğer bir günde özel uçakla İbiza'ya gidip gün batımını seyredebilirsin.


    Gelecekte sibernetikler ve transhümanizmle zengin olmanın avantajlarının iyice artacağını düşünüyorum.


    Hatta bir noktada zenginler ölümsüz olacaklar fakirler ise ölüp gidecekler.


    Zengin değilsen artık boşa yaşadığın bir dünyadayız bence artık








  • Öyle zaten
    Ben o yüzden karı peşinde koşuyorum fakirim diye
    Zengin olsam karı peşinde vaktimi harcamam yapacak bi sürü şey var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz Alinin Sağ Kolu kullanıcısına yanıt

    Yapacak şeylerini geçtim bir noktada ölümsüz gibi bi şey olacaklar bence çok uzun yaşayacaklar tabi bunu sağlayan araçlar ana akımlaşır ve herkesçe ulaşılabilir hale gelir mi bilemem ama oldukça uzun bir süre ana akımlaşmaması yüksel ihtimal gibi belki de hiç ana akımlaşmaz.

  • Altered Carbon mu izledin?

  • Altered Carbon'u bilmem ancak madem dizilerden bahsettik, Black Mirror'daki zihnimizi bulut bir sisteme upload etme belki de gelir gelecekte. Günün birinde insanlar ölümsüz gibi bi şey olacaklar eğer başımıza bir şey gelmezse bu çok aşikar bir durum. 3000'li yıllarda belki 600 700 yaşlarında insanlar olacak. Yani ana noktam şudur biz ölüp gideceğiz gibi gözüküyor ancak gelecekte ölüm diye bir kavramımız ya hiç olmayacak ya da bin iki bin artık biri seni öldürene kadar yaşayacaksın. Bu dediğime benzer şeylerden Eric Cantona bile bahsetti. Bizim açımızdan bunu yüksek ihtimal kaçıracak olmamız beni üzüyor hatta hafiften çıldırtıyor. Ha belki ucundan yakalarız kim bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 1 Mayıs 2021; 1:19:0 >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt

    Çok farklı transhumanism senaryoları var. Hangisini gerçekleşir bilinmez ama bizim göremeyeceğimiz kesin.   O yüzden bunu dert etmek, milattan önceki mağara adamının gelecekte akıllı telefonlar olacak, tik tok olacak, millet tüm gününü ekrana bakıp kedi videosu izleyecek diye dert etmesine benziyor.   İklim ve su krizi, pandemi ile zaten başımız belada. 1000 yıl sonrasını dert edemeyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 1 Mayıs 2021; 0:8:11 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    Dostum tek derdim ölümsüzlüğü ya da gerçekten çok uzun yaşamı göremeyecek olmamız. Dünya'nın başına bir kaza gelirse bu dediklerim de olmaz tabi.

  • insan doyumsuz,bencil,nankördür.

    bu da onun bir göstergesi.

  • Öyle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.