Şimdi Ara

Kararsızlık Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ortalama 90 bine araç bakıyorum. Punto evo 1.3 multijet active 120 bin km göğüsde airbag çatlağı sağ çamurluk değişik sağ,kapı boyalı. Aracı alırken arkadaş detaylı göstermiş o taraftan kaynaklı büyük sıkıntısı yokmuş araca kefil. Kafamda airbag çatlağı kaldı. Bunun haricinde 101 bin km corsa 1.2 twinport benzinlide düşünüyorum çünkü opelse lpg uyumsuzluğu varmış o yüzdenv1.4 lpg yerine 1.2 benzine yöneldim. Bir de 103 bin km i20 troy 1.2 benzin mode hangisinde karar kılmalıyım sizce teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 1 Mayıs 2021; 0:12:28 >



  • punto daha memnun eder, airbag çatlağına çok takılmayın, fiat grubunda o dönemde kronik sorundur, linea - punto vs. çoğunda oluyor. 1- city modu arızası 2- yolcu airbag kaplama çatlağı
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu çatlak artar mı resimlere baktım herkesin hemen hemen aynı boyutta bir de airbag açılmasın :)
  • greenpeace16 kullanıcısına yanıt

    Hocam ilk arabanızı alıcaksınız sanırım ne ufak çatlaktan airbag açılması :)

    expertize sokup alabilirsiniz.

  • HakanSeyhanW kullanıcısına yanıt
    İlk arabam değil fakat çok anladığım söylenemez :) bu arada fiesta 1.25 2011 aldım. Karbütor contası denilen motor kapanın üstündeki plastik contayı değiştirmiş araç 115 bin km biraz araştırdım bu contayı değiştirmek normalmiş bakımlarda bile değiştirenler var. Araç lifte kalkında motor altında yağlanma vaardı eksper arkadaş baktırırsın öanifoldun ordan geliyo sanırım dedi. Bilmediğimiz için sorduk tabi nasıl ekstrem bi durum mudur sıkıntılı bişey mi dedim. Çok sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum önceden kalma yağlsr bile olabilir dedi. Geri kalan herşeyi orjinal sıkıntısız araba ama o kısım kafama takıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.