Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @KaiHavertz Salih aslında kötü futbolcu değildi ama Aziz Başkan'ın hatalarından biriydi Salih'in Roma'ya gitmesi. 1 sezon forma giymeyince performansı düştü. Ya takımda kalacaktı ya da oynayacağı bir takıma gidecekti ama Roma tercihi yanlış oldu. Salih'in eski oyunu yok ama Alanyaspor ve Empoli'de izlediğim kadarıyla eski Salih'i izlediğimi hissettiriyor bana.

  • Bir kaç yabancı ve yerli hesaba göre Favre ile birkaç görüşme sonucunda resmi teklifi yapmışız, 1-2 gün içerisinde Favre son kararını verecekmiş. Hadi hayırlısı bakalım. Umarım olumlu sonuçlanır.

  • Alioski Süper Lig'de böyle oynarsa en az 3-4 sene ligin en iyi beki olur. 3 büyüklerden kime giderse gitsin banko 11 oynar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

    @KaiHavertz Salih aslında kötü futbolcu değildi ama Aziz Başkan'ın hatalarından biriydi Salih'in Roma'ya gitmesi. 1 sezon forma giymeyince performansı düştü. Ya takımda kalacaktı ya da oynayacağı bir takıma gidecekti ama Roma tercihi yanlış oldu. Salih'in eski oyunu yok ama Alanyaspor ve Empoli'de izlediğim kadarıyla eski Salih'i izlediğimi hissettiriyor bana.

    bence bizdeki oynadığı seviyeye asla çıkamayacak suanda o seviyede değil bizdeyken çok iyiydi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vforfreedom

    Ahmet Konanç çok yalancı ve balon bir adam



    Alıntıları Göster

    Linki açmadım adam en azından mücadele ediyor Fenerbahçe hakları için bir dünya şerefsizle. Oturduğu yerden goygoyculuk yapmıyor hak arıyor. Akıllı olun biraz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favre ile anlaşılırsa ısviçreli diye freyi istemesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvendiğim biri favre tamam dedi. Pek yanılmadı şimdiye dek. Mert çetin tamam demişti romaya gitti misal

  • Favre takımı izler, ihtiyaçları, gidecek, gelecekleri belirler, şartlarını sunar kabul edilirse gelir. Maaş sorun olmayacaktır.

    Favre tartışılacak bir isim değil, Tr ye gelebilecek en iyi isimlerden birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Haziran 2021; 21:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmi açıklama geldi mi her yer favre diyor ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdenizhan

    resmi açıklama geldi mi her yer favre diyor ...

    nerede diyor tam olarak ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vforfreedom

    nerede diyor tam olarak ?



    Alıntıları Göster

    az önce youtube da 3 tane favre tamam şeklinde video düştü .. ahmet konanç diye biri sansürsüz futboldan favre yüzde 99 Fenerbahçe'de videosu yapmış .. bir anda sayfamda 3 tane Favre ve Fenerbahçe görünce abondane oldum :D

  • Resmî açıklama gelmeden sevinmeyin Ali başkanın huyudur hevesleri kursağa tıkmak…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egos1907

    Resmî açıklama gelmeden sevinmeyin Ali başkanın huyudur hevesleri kursağa tıkmak…

    bende aynısını düşünüyorum da bir anda 3 tane video düşünce noluyor dedim :)

  • Hocaların kralı geliyor!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 13 Haziran 2021; 22:8:24 >
  • Favre röportaj
    https://www.goal.com/tr/haber/topa-asik-bir-adam-lucien-favre/1x3jxgu8zilq51tjfq29x1ci41

    “ Günümüz oyununda top sürmek hâlâ önemli mi?

    Kesinlikle. Güçlü bir top sürmeyle fark yaratırsınız. Bire birler ya da ikiye birler konusunda zirvede olan oyuncular Arjen Robben ve Franck Ribery’e bakın. Bu tip oyuncular inanılmaz önemlidir, aksi takdirde oyun sıkıcı olur. Sadece pas yapmak görülmeye değer değildir. Bu yüzden antrenmanlarda top sürmenin önemi üzerinde daha çok durulmalı. Bir oyuncunun top sürerek iki rakibini eksiltmesi ve ardından iyi bir pas vermesi – kolektif oyunun mantığı buradadır. Benim için top süren oyunculara sahip olmak bir gereklilik, çünkü böyle oyuncular daima fark yaratabilirler. Yalnızca pas oyunuyla fark yaratmak ise neredeyse imkansızdır.”
    Anlaşılan yeni hoca adayımız yıldızlarla çalışmayı seviyor, bizde pek olmasa da..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Mithat

    abi benim de yaş oldu 30,en son sivas maçın sonrası tamamen sildim hayatımdaki fenerbahçeye dair herşeyi elimde fener hissesi vardı hatta ucuzdan sattım onları bile.Buraya da arada yazıyorum,avrupa şampiyonası maçlarına yorum için futbol bölümüne girmiştim yazayım dedim.Saçlarım seyreldi,vücudumda egzama gibi döküntüler çıkmaya başladı son yıllarda zarardan başka birşey değil bu fanatiklik.Şimdi dışarıdan bir kafa ile bakınca cidden bir paradoks olmuş yıllardır herşey aynı hoca gelir yaz kampı transferler takımdaki kolej havası hoca drone ile izliyor takım çok hırslı bu sene o sene her sene kısır döngü.


    Şu anda dışarıdan bir gözle bakınca komik bile geliyor bu yaşananlar,sivas maçından sonra yemin ettim kendi kendime bu saatten sonra şampiyonlar ligini alsa bile bu takım ben çıkıp balkona dahi sevinmeyecem diye.


    Benim diğer arkadaşlara da önerim eğer seçilecek hoca zico-daum-mustafa denizli gibi adam yönetmeyi bilen bir hoca olmazsa boşuna izlemesinler ligi,serdar aliye denk geldim yine hala taktik bilen hoca falan zırvalıyor,taktik deha hoca gelsin buraya 5 ay göremez burada.Şu anda tek yapılması gereken hem disiplinli hem de sosyal zekası yüksek bir hoca bulup yerli oyuncuları idare etmesi,bunun dışındaki tüm hocalar başarısız olmaya mahkumdur fenerbahçenin hocası olarak.

    Şu anda volede nakavt programına denk geldim,yağız ve hikmet karaman çok güzel anlatıyor benim hoca ile söylediğim kısmı neden fenerbahcenin başarısız olmaya mahkûm olduğunu,isteyen dinleyebilir tekrarını  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yağız Sabuncuoğlu: ''Benim bir iddiam var. Samandıra'da şu anki mevcut düzen ve mevcut isimlerde değişiklik olmazsa Mourinho ve Bielsa birleşip Fenerbahçe'ye gelse yine başarılı olmaz. Ben Samandıra'daki yapının tamamen değişmesini gerektiğini düşünüyorum.''


    Yağız Sabuncuoğlu: ''Perotti, Moses ve Kruse. Üçüyle de konuşma fırsatım oldu. Üçünün ortak söylediği tek şey. Burada doğru tedavi yapılmıyor.''


    Yağız Sabuncuoğlu: "Fizyoterapist, doktor, masör, tercüman vs. bunların görevi hocayı eleştirmek değil. Sizin göreviniz doktorluksa kendi işinizi yapacaksınız sadece."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 13 Haziran 2021; 22:34:7 >
  • man utd kullanıcısına yanıt

    Gelirse osayi kalır sanırım. Valencia seveceği tarzda bir adam. Önde pivot kullanmayı sevmiyormuş. Bir kaç.yorumcuçdan dinlediğim kadarıyla böyle. Haland bile sıkıntı yaşamış burada da bir.çok kişi yazdı. Teknik ve gezen adamları seviyor anlaşılan. Jasua king i aldırabilir. Samatta kesin gider. Cisse, frey gider.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

    bence bizdeki oynadığı seviyeye asla çıkamayacak suanda o seviyede değil bizdeyken çok iyiydi.



    Alıntıları Göster

    Ben de aynı şekilde düşünüyorum. 27 yaşında bir futbolcu ve 19 yaşındaki hali şu ankinden kat kat iyi. Buna rağmen hem GS hem BJK istiyor. Doğru tercihlerle çok başka bir yerde olabilirdi kariyeri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

    Samatta'yı sahte forvet olarak oynatsın işte.  Hatta sahte bek olarak da oynayabilir. Kağıt üstünde 11 sahada 10 kişi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.