Şimdi Ara

Maaşa performansa dayalı tahmini yüzde kaç zam gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba millet bir şirkette performansa dayalı bir maaş artışı yapılırsa bunun yüzdesi maç ve min hangi aralıkta olur sizce? bu kişi özellikle yazılım sektöründeyse bu nasıl olur? Birde yeni mezun olmuş ve 1 senedir çalışıyorsa nasıl olur? Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum. Teşekkürler



  • %15 - 30 arasında olabiliyor zamlar. Tabi çalıştığın yere bağlı. Yeni mezunsan asıl 3 yıl sonunda güzel bir zam alırsın genelde. O da uzmanlık aldığın için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkgncr

    %15 - 30 arasında olabiliyor zamlar. Tabi çalıştığın yere bağlı. Yeni mezunsan asıl 3 yıl sonunda güzel bir zam alırsın genelde. O da uzmanlık aldığın için.

    Teşekkür ederim. Peki bu yüzdenin içerisine enflasyona göre gelen maaş dahil değildir di mi? Ocakta yapılması gereken enflasyon maaşı da henüz yapılmadı Ocak ile Mayıs arasındaki o farkta yatırılacak belirlenince. Bu performans yüzdesi ona dahil değildir diye düşünüyordum. Sizce nasıldır?
  • Dahildir :) Biz mühendislik şirketiyiz mesela yılda bir kez zam alıyoruz. Performans zammı diye üzerine bir o kadar daha eklenecek diye düşünme. +-% 5 falan oynar muhtemelen. Atıyorum performansı kötü birine %15 vereceklerse iyi olana %25 verebilirler gibi. Bazı firmalar zamlı maaşı Nisan-Mayıs aylarında veriyor. Tabi zamlı maaşı alınca Ocak'tan itibaren geçmiş ayların eksik yatan kısmını da alıyorsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.