Şimdi Ara

Odamın penceresine 'güvenlik kamerası' bakıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    Biz yeni yapılan bir apartmana taşındık. Alt katında dükkan olan bu apartmanın 1. katındayım, yani normalde 2. kat diyebiliriz. Apartman toplamda 10 katlı.

    Apartmanın alt tarafında da müstakil evler var yerle birleşik şekilde tek katlı olarak.


    Bu müstakil evlerin bir tanesinin üst kısmında açısı yere doğru hafif eğrilmiş bir güvenlik kamerası mevcut. Yıllar önce taktırılmış muhtemelen. Kameranın yanına gittim baktım bu tarafa doğru baktığı için penceremi de net olarak gördüğünü düşünüyorum. Hatta belki üst katımdaki komşumun penceresini bile görüyor olabilir.


    Bu binada yaşlı bir amca oturuyor. Bu kameranın kötü bi amaçla takıldığını düşünmüyorum ancak;


    Bu durum beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Ne penceremi tamamen açabiliyorum ne penceremde rahat rahat sigara içebiliyorum ne de dışarı bakıp hava alabiliyorum. Tamamen perde örtük şekilde içeride yaşıyorum. Aşırı derecede kafama taktığım için de çözümsüz olmak beni daha da kötü yapıyor ve şu raddede yaşama isteğim bile kaçıyor diyebilirim. Saatlerce kameraya bakıp çökmüş şekilde pencere önünde durduğum günler zamanlar dakikalar oluyor.


    Çevremdeki insanlarla durumu paylaştığımda olayı çok abarttığımı ve takıntı yaptığımı söylüyorlar. Bu durum onları zaten rahatsız etmiyor ve genellikle çeşitli yerlere sorduğumda da biz olsa fark etmezdik bile gibi cevaplar alıyorum.

    (Uzun bir süre obsesyon tedavisi aldım bu arada)


    Kameranın konumunu görsel olarak yüklüyorum.


    Not: Komşu amca ile hiç konuşmadım. Herhangi bir yere şikayet de etmedim. Belki konuşsam çok iyi niyetli olarak davranacak ve istersen açısını tekrar değiştirelim felan diyecek ama sanmıyorum. Ciddiye alınmayacağımı umursanmayacağımı düşünüyorum ve bu olay çözümsüz şekilde kalacak ve ben bu özel hayatın ihlaline ömür boyu maruz kalacağım diye hissediyorum..


    https://i.hizliresim.com/L3ovef.jpg


    Şimdi size soruyorum?

    Ne yapmamı önerirsiniz?

    İçinden çıkılamaz bir duruma girdim diye hissediyorum. (Yıllardır her durumda hissettiğim gibi...)

    Bunu çözmeden ne yemek yiyebiliyorum ne de rahat nefes alabiliyorum ve fiziksel hastalıklarım oluşmaya başladı.

    Ya da şöyle sorayım sizin başınıza böyle bir durum gelse ve bunu fark etseniz nasıl hissederdiniz? Ne gibi adımlar atardınız? Detaylı olarak anlatabilirseniz çok minnettar olurum.

    Allah rızası için yardım edin.


    Lütfen yargılamayın ve yaşı kücük arkadaşlar da dalga amaçlı yazmasınlar. Hepinizin başına bu tarz şeyler gelebilir. Özellikle "obsesyon" illetini Allah düşmanıma dahi vermesin.








  • O kameranin kalitesi cok kotudur hocam, ta oradan seni gormuyordur bence. Amcaya git, "Dun gece burada soyle soyle bir olay oldu, sizin kamera goruyor olabilir, bir bakalim" de. Hem sizin orasi aciya giriyor mu hem uzaktan secilebiliyor mu anlarsin bence.

  • O mesafeden düzgün görüntü vermiyordur. Yine de git sahibine söyle. Nereyi görüyor bak. Senin eve baktığı için yasak bile olabilir. Eğer düşündüğün gibiyse rahatsız olduğunu söyle, aşağı doğru çevirir az.

  • Çıkar salla kameraya doğru ne kasıyon olm onlar kassın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleneksel olarak aciyorsun bu konuyu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kamera yakın sandım yaw o mesafeden amcanın kendisi baksa göremez seni kafana takma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı konu daha öncede açılmıştı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.