Şimdi Ara

AMAZON.COM.TR 100 TL / 30 TL İNDİRİM KOD RAMAZAN30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
13
Favori
40.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • (!) Sadece Amazon Prime üyeleri indirimden yararlanabilir.

    (Prime üyelik aylık 7.90 TL. İlk ay bedava deneme kampanyası var,ilk ay 29 gün bedava deneyip 29.gün iptal ederseniz ücret alınmaz.Bu kampanyadan da yararlanmış olursunuz)


    (!) Sadece Amazon.com.tr web sitesi ( https://www.amazon.com.tr/ ) üzerinden yapılan "GIDA VE İÇEÇEK" alışverişlerinde geçerlidir. (GIDA Linki: https://www.amazon.com.tr/gp/browse.html?node=21680147031&ref_=navm_em_hm_allgroc_0_3_10_14 )


    (*) Kampanya 26 Nisan - 9 Mayıs Tarihleri arasında geçerlidir.


    İster ürünleri alırken altında Kullan ibaresine tıklayarak indirimi sağlayın ister sepette (30 TL indirim kendiliğinden düşmediyse) RAMAZAN30 kodunu girerek indirimi sağlayın.

    UYGULAMA ÜZERİNDEN TAMAMLANAN ALIŞVERİŞLERDE İNDİRİM DÜŞMEZ.(Yine de deneyin,belki oluyordur)

    AMAZON.COM.TR 100 TL / 30 TL İNDİRİM KOD RAMAZAN30
    AMAZON.COM.TR 100 TL / 30 TL İNDİRİM KOD RAMAZAN30



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Mayıs 2021; 18:9:43 >



  • Vaktim oldukça ürünleri ve fiyatları sık sık inceleyip 100 TL gıda sepeti oluşturabileceğimiz fiyatı marketlere göre uygun ürünleri yakalayıp burada paylaşacağım. Bu şekilde kazan kazan olacak. İndirimli uygun ürünler üzerinden 30 TL daha indirim yani.

    Market fiyatları seviyesinde ayçiçek yağı,çay,prinç,tadım kuruyemiş ürünlerinden yapılacak bir sepet bile 30 TL indirim ile fena olmaz.

    Eşim ve kendi üzerimden çift Prime üyeliği ile değerlendireceğiz bakalım. 7.90 TL prime ücreti hayli hayli geri dönüyor indirimler ve Türkiye'nin her yerine hızlı teslim bedava kargo hizmetiyle.

    Ayrıca ilk 30 gün bedava prime üyeliği deneme kampanyası da devam ediyor. Hiç prime üyesi olmamış olanlar 1 ay deneyip bedava yararlanabilir Prime imkanlarından.

    kampanyadan yararlanmanız için bu üründen 3 tane sepete atmanız gerekiyor. 49,85x3= 149,55

    Kampanya indirimi düşsün: 149,55-30= 119,55

    3 tane sepete atmanız demek 12x3= 36 paket yapar.

    Bu durumda paket fiyatı 119,55/36= 3,32 TL


    okula giden çocuklarınızı amazon sokup paket fiyatlarını hesaplatırsanız problem çözme yetenekleri gelişir, sınavlarında daha başarılı olabilirler.

    DH amazon linklerinden para kazanıyor mu bilemiyorum birader ama benim bir kazancım yok. Öyle olsa bol bol çikolata cips de paylaşırdım. Şu pandemi sürecinde virüs direncini arttırıcı ürünler paylaşmak istemiyorum. Belki sepet yaparken işe yarar diye 3-5 ürün yazdım.

    Amazonda indirim ve fırsat gibi görünen ama aslında olmayan o kadar çok ürün var ki paylaşmıyorum. Kazancım olsa günde 10 ürün mutlaka paylaşırdım,ama son bir ayda en fazla 20 ürün paylaşmışımdır az öncekiler hariç.


    Evet bu arada bu bahsettiğin ürün bazen 10 tl altına satılıyor zincir marketlerde ama ben geçen A101'den sanırım 14.95 TL'ye almak zorunda kaldım acele.

    Migros sürekli satmıyor o fiyattan ve Amazon'u düşünürken Türkiye'nin her iline her ilçesine gönderdiğini bilelim. Migros büyükşehir marketidir,Türkiye'nin ne kadarı Migros'dan alabilir. İstanbul'da benim evime bile 150 TL alışverişi kargo ücretiyle getiriyor ki ayda en az 300 tl alışverişim olur Migrosdan.

    Detaya daha da inersek Migros bu üründen 7 TL'lik alınca sana 1 money bile vermez. Evet Migrosda 150-200 tl üzeri alışveriş yaparsan kazançlı çıkarsın ama dediğim gibi şu pandemi döneminde Türkiye'nin her ilini her ilçesini düşün.

    Tabiki fiyatlar dip değil ama ben yazarken bunları da dikkate alıyorum.

    Mesela ben az önce burada paylaştığım balları Amazondan bu fiyata asla almam,bilirim ki Migros bir gün o balları çok daha ucuza satacak.

    Benim için durum böyleyken başkasının Migros imkanı olmayabilir.

    Tabi ki zararları da var. Kansızlık denilen duruma yol açar,kan tahlilleri sonucunda bu durum varsa azaltmak gerekli çayı.

    Çayı yoğurt ve yoğurtlu yemekler sonrası,ıspanaklı yemek sonrası en az 2-3 saat içmeyin.

    Çok kaynamış çayı acı içmeyin. Midede kalıcı sorunlara sebep olur,mide kanserine kadar yolu var.

    Çayı çok sıcak içmeyin,bardakta 2-3 dakika sakinleşsin.

    Çayda malum toz artık çok oluyor,tozunu elemek zahmetli,elesen de az çok oluyor yinede bardakta tozu.

    Çayın tozu bardağınızda dibe çöker,o dibi içmeyin,o toz boğazınıza gitmesin. Apandis ve başka risklere sebep olabileceği söyleniyor o tozun. Bağırsaklara da zararı olduğu söyleniyor çayın tozunun. Bardağın dibini içmeyin,bardağın sonuna gelirken dibinde biriken tozu oynatmadan çekin son yudumları ve her yeni bardakta dökün lavaboya ve benim gibi evdeki hatunla kavga edin. Ne yapalım,çayın dibini lavaboya dökmeyelim de ne yapalım. Lavabo tertemiz duracak diye bardağın dibini mi içelim.

  • Kapanmayı duyan kampanya yapıyor.

  • Teşekkürler oran iyi.
  • Alacak birşey bulamayanlar burda mı?
  • banner'a yağ koymuş ama yağ stoğu yok

  • arkadaşlar faydalanacak bir ürün varsa buraya atın beraber faydalanalım. ben bulamadım.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    Vaktim oldukça ürünleri ve fiyatları sık sık inceleyip 100 TL gıda sepeti oluşturabileceğimiz fiyatı marketlere göre uygun ürünleri yakalayıp burada paylaşacağım. Bu şekilde kazan kazan olacak. İndirimli uygun ürünler üzerinden 30 TL daha indirim yani.

    Market fiyatları seviyesinde ayçiçek yağı,çay,prinç,tadım kuruyemiş ürünlerinden yapılacak bir sepet bile 30 TL indirim ile fena olmaz.

    Eşim ve kendi üzerimden çift Prime üyeliği ile değerlendireceğiz bakalım. 7.90 TL prime ücreti hayli hayli geri dönüyor indirimler ve Türkiye'nin her yerine hızlı teslim bedava kargo hizmetiyle.

    Ayrıca ilk 30 gün bedava prime üyeliği deneme kampanyası da devam ediyor. Hiç prime üyesi olmamış olanlar 1 ay deneyip bedava yararlanabilir Prime imkanlarından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Nisan 2021; 6:49:25 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Mayıs 2021; 7:58:9 >
  • Kullandım, teşekkürler.
  • Fiyatlar fena halde bindirimli geldi bana 50/100 ancak kurtarır gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 27 Nisan 2021; 2:54:30 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Vay be, 5 litre yağ için 100 TL normal demeye başladık artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incinay

    Kullandım, teşekkürler.

    Ne çabuk(?) Gıda olarak fırsat denilebilecek ürüne rastgelmedim şimdilik. Sanırım bu hafta fırsat ürünler sunulacaktır.

    Siz ne attınız sepete.

    Mesela benim paylaştığım Doğuş Gürme 1000 gram çayın piyasası zaten 34-37 TL. Marketlerde indirimle sık sık 28-30 TL arasında zaten satılıyor. Şuan amazonda 37 TL.

    Yudum 2 litre Ayçiçek yağının piyasası zaten 36-39 TL. Geçen hafta Kim Markette 29 TL'den satıldı ve 2 litre ayçiçek yağları sık sık marketlerde 30 TL altında fırsat olarak satılıyor zaten.

    Şuan Yudum 2 litre Ayçiçek Yağı Amazonda 38 tl.


    30 TL kodu bu şekilde bu fiyatlarla 100 tl sepet oluşturup kullanmak avantajlı değil açıkcası. Belki acele bu ürünleri almak zorunda olanlar için avantaj denilebilir.

    Kampanya daha yeni ve 2 hafta daha devam edecek erken bitirilmezse. Aceleye de gerek yok açıkcası. İndirimli fırsat ürünler olacaktır önümüzdeki günlerde.

  • Bu kadar fahiş fiyatlarla ancak abur cubur alınır. Yoksa arkadaşların da dediği gibi anca 50/100 kurtarır.

  • 100 / 30 Kampanyasi dün başladı ve dün de çok birşey yoktu. Mecbur 5 lt ayçiçek yağı ile bulgur ve abur cubur ile 100 TL i tamamladım.
  • snomask kullanıcısına yanıt

    Yani indirimsiz fiyat demek istedim. O ürün 36 TL altında satılmıyor marketlerde indirimler fırsatlar hariç.

    Amazon'u fırsat indirim fiyatları hariç dikkate almayın,fiyatlar gerçekçi değildir fırsat kampanyaları dışında.

    Mesela şuan bakın Amazonda 5 litre teneke ayçiçek 99 TL. Bu ürünü satmak için koymuyor oraya,bulunsun diye koyuyor. 99 TL'ye 5 litre teneke ayçiçek yağı 99 tl olmaz zaten. Amazon henüz bu saçmalığı düzeltemedi. Marketlerde 18 TL olan havlu peçenin Amazonda 99 TL fiyatıyla satışta olduğu oluyor ve gün geliyor Amazon o havlu peçeteyi 10 TL'ye satıyor. Yani Amazon indirimlerimi bekle,diğer zamanlar bana bakma diyor. Satmak istediğinde Amazonun yaptığı çılgın indirimler bilinir zaten. Kampanyasız fiyatlarını dikkate alıp genel bir imaj çizmemek lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Nisan 2021; 5:22:24 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Pandemi döneminde market gezmiyorum. Çay normal fiyat da olsa idealdi aldım. Sarelle her yerde bulunmuyor aldım. Baton çikolatalar market fiyatı, kodla indirimli oluyordu biraz stokladım. Teşekkürler alışveriş sepetlerimize yönelik ilginiz için. Fırsatı gördüm, işime yarayanları aldım, konuyu kapattım. Emek verip başlık açıldığı için de teşekkür ettim. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.
  • FIRSAT!
    Balparmak 460 g Özel Lezzet Kestane Balı

    (Mide sorunu heliko bakteri için yararını olduğuna inanıyorum)
    https://www.amazon.com.tr/Balparmak-Kestane-Bal%C4%B1-460-Gr/dp/B08CVN4K1P/ref=mp_s_a_1_31?dchild=1&keywords=bal&qid=1619484441&s=grocery&sr=1-31



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Mayıs 2021; 7:59:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.