Şimdi Ara

Xbox 360 gamepadi alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    eve ikinci bir gamepad almak istiyorum ama xbox one ve yeni nesil kontrolculer cok pahali malesef 360 kontrolcusu 150-200tl bulunabiliyor. Maksat eve biri geldginde fifa,2k oynamak. Bunlar icin alinir mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam internetteki kablolu ürünler replika. Bence alınmaz. Replika bir kol almak yerine kablolu Logitech f310 fiyatı takip ederek onu alın. İlle kablosuz diyorsanız en uygunu yine xbox one kolu. F710 deneyimlemediğimden öneremem ama o da bir seçenek.


    Kablosuz olan orjinal versiyondan bahsediyorsanız onun bir de alıcısını almanız gerekiyor. Bulursanız(satan yok genelde) 250 lira civarındaydı alıcısı. Alıcım bozulduğundan benim x360gp kenarda yatıyor öylece. x360 play&charge kit bağlantı sağlamıyor. Sadece pilsiz kabloyla oynama deneyimi sunuyor ille o alıcıyı almak farz oluyor wireless kolda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 27 Nisan 2021; 1:2:52 >
  • Cok teferruatliymis yahu bu kadar oldugunu bilmiyodum. Ucuza xboxa uyumlu alabilcek bir kol yok mu simdi orjinal kolu haric


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam xbox 360 kolu, xbox one ile zaten çalışmıyor... Ben windows için konuştuğunuzu düşünmüştüm:) Kendi kolunu almak dışında hep pahalı seçenekler var. Ucuz yok malesef. Logitechlerde çalışmaz xboxunuzda xim gibi bir dönüştürücü olmadan... Kendi koluna bağımlı tutuyor :/

  • Anladim hocam yardimin icin tesekkur ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.