Şimdi Ara

Moov Araçlarının Aküsünü Kullanıcılara Ödetiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
1
Favori
18.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gerçekten aklın sınırlarını zorluyorlar.

  • O kadar kişi aracı kullanıyor, akü masrafı en son kullanana mı yığılıyormuş? Şaka gibi olay. Devlet halkı bu kadar silkelerken bu özel şirketlere de bir cesaret geldi. Herhalde kendilerine de ses edilmeyeceğini sanıyorlar.

  • 15 dakika araba kiralamak nedir bisikletmi bu yahu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden cok sacma.

    Ku bitse bile 800 Tl takviye mi olur. O paraya yeni Aku alinir zaten.


    BU arada karttan cekmisler mi? Cekmedilerse karti iptal edin. Yazili itiraz edin. Siz ugrascaginiza onlar ugrassin tahsil etmeye.

  • Hemican kullanıcısına yanıt

    Ben maili görünce kartı e ticarete kapattım, her sabah düzenli deniyorlar çekemiyorlar. Maili dikkate almasam gitmişti çoktan.


    Yeni akü aldık deseler bir mantığı var, utanmadan takviye yaptık yetti demişler. Nasıl bir takviyeyse artık 885 lira tutan. Attıkları cevap maili bu:


    "Merhaba Hasan Bey, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz özelinde 34BNE993 plakalı kiralamanıza ait yansıtma itirazınızı ilettiniz. Yaptığımız incelemede kiralamanız sonrasında yaşanan kiralama iptali ile aracın hizmet dışına alındığı ve saha operasyonumuz tarafından gerçekleştirilen kontrollerde araca akü takviyesinin yapıldığı ve kullanımınız sonrası far/iç aydınlatma/radyo vb açık kalmasından sebeple akünün bittiği tespit edilmiştir. Bildiğiniz üzere kullanıcılarımız kiralama sonunda özetle sonraki kullanıcıların alımına engel bir şekilde parketmediklerine dair onay beyanı vermektedirler. Belirtilen sebepten ötürü gerçekleştirlen yansıtmada herhangi bir yanlışlık görülmemiştir. Saygılarımızla. "


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne saçma iş ya, şimdi uğraş dur bakalım...

  • Bence adamlar haklı, arabanın elektirik tesisatıyla ilgili bir şeyi açık bırakıp gitmeniz ve zarara uğramaları sizin sorumluluğunuzda.

    Arabayı aldığınızda marş basmıyorsa o zaman tabii ki size yansıtmaları saçma olurdu. Nasıl teslim aldıysanız o sekilde bırakmanız lazım.

    Baktınız arabanın akü, yağ lambası ya da lastik basıncı yanıyor kiralamayı iptal edip firmaya bilgi iletmeniz gerekir.

    Neticede ticarethane, herkes farları, teybi açık bırakıp gitse bu insanlar ne kazanacaklar ? Şahsi arabanızı bu sekilde kullanmayacağınıza göre kirada da bu şekilde olmalı.

    Kiralık arabaya binmeden önce önce her yerinin fotoğrafını çekmek ( dış, iç ) + yağına suyuna lastiklerine muhakkak bakmak gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar çok şaşıranı görünce ben şaşırıyorum Türkiye la bura

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gün içinde faturayı kabul etmediğinize dair mutlaka email ile de olsa bildirimde bulunun.



    8 gün içinde itiraz etmeyince faturayı kabul etmiş olmak ve ispat yükünü üstlenmek gibi saçma bir hüküm var türk ticaret kanununda.

  • Hasan7 kullanıcısına yanıt

    Bir tane daha cevap yazin hocam aracin farlari aydinlatmasi radyosu tarafimdan acik birakilmamistir. Sonraki kullaniciya engel bir durumda birakilmamistir. Bu sebeple ilgili faturaya itiraz ediyorum ve duzeltilmesini talep ediyorum diye.



    Arac 1 saatte gitti diyorsunuz hocam. Dusunun sonraki adam gelcek aku bitik diycek kiramayi iptal edicek. Firma gelip takviye yapicak. Bunlarin hepsinin 1 saatte olmasi imkansiz. Bir sonraki kullanici da bitti bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt

    iyide güncel araçlarda zaten aküyü korumak için sistem var. akünün size dedikleri şekilde bitmiş olmasına imkan yok. bende reno kullanıyorum, motoru stop edip kapıyı açtığınız anda far/teyp/klima vs. açık olan ne varsa hepsi otomatik kapanır. hatta kapıları kilitledikten 2dk. sonra sistem komple aküden gelen elektriği keser (park halinde elektrik kaçağından dolayı yangın vs. olmasın diye)


    ben olsam ilgili aracın kullanım kılavuzunu netten indirip, ordaki detaylı açıklamaları SS alıp mail ile karşıya gönderirdim. yani aracın kullanım kılavuzunda zaten yazıyor siz onları açık unutsanız bile araçtan inince far/teyp kapanıyor diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi de başlık açtırabilirseniz geri adım atarlar yüksek ihtimal. Bu firmalar maalesef böyle artık.

  • Moov da thodex yolunda emin adımlar ile ilerliyor anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kışlık lastikleri değiştirmek kime patlayacak bakalım  

  • kartı iptal et

  • Bizim arkadaş minibüse arkadan geçirmişti Moov ile adamlar telefonda "Sorun değil xxx bey biz hallederiz, siz yine gönül rahatlığı ile araç kiralamaya devam edebilirsiniz." demişlerdi.

  • Araç kiralamanın mantığı zaten aracın bakımı v.b uğraşmamak değil midir?

  • Sanal kartı kabul etmedikleri için uygulamayı silmiştim. İyi yapmışım. Size de geçmiş olsun. Dediğiniz gibi ışığı, farı vs. açık bırakmadıysanız sizlik bir problem yok demektir. Umarım sonuç alırsınız.

  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    Mail attım çelik motorun bazı mail adreslerine hocam ama geri dönüş olmadı. Yarın bir de müşteri hizmetlerini arar sesli iletirim bu talebimi. Ben de farkındayım, kabul etmediğimi iletsem tam manasıyla iyi olacak dediğiniz gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel iş ya valla konuda yazılanlara göre.


    Ortada kanıt var mı? YOK.

    Yapılan işlem öncesi son kullanan bilgilendirildi mi? HAYIR.

    Bu bedelin karşılığı var mıdır, keyfen mi yazıldı? HAYIR. TEK SATIR YANSITMA FATURASI.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.