Şimdi Ara

Bir bakalım; yıllar forumda kimleri eskitmiş..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Öncelikle takip edenlere teşekkür ederim.

    Bilenler biliyor ki; bu forumda özellikle işlemciler ve anakartlar altında çok yorum yaptım.

    Son 1-2 sene, hakkımda iyi-kötü ne söylense de teşekkür ederim. Hatta bazılarını negatif bulsam da, kendilerine; benimle ilgili yorumda bulundukları(hatırladıkları) için, kalp ve beğenme gönderdim.


    Bu konuyu, benim gibi eskiden forumda bulunan ve belki eskilerde kalmış kişileri analım/hatırlayalım, yazılarından alıntılar yapalım diye buraya açıyorum.

    Benim gibi başkaları da, hatırlandıklarını görsünler.


    Özel mesaj isteyenler, bazı konularda yorum bekleyenler için; siteyi günlük takip yapma gayretinde olacağım.


    Selamlar, Saygılar, Sevgiler.




  • Eski forumdaşlardan birilerini görünce mutlu oluyorum. Donanım bölümüyle pek bir alakam olmadı hiçbir zaman ama bu tarz konular hoşuma gidiyor.

    Upladim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 24 Nisan 2021; 7:8:49 >
  • adam nickini soy ismi yapmış

  • @Funky Boy with A Sad Look Butun isim nickname..2000 senesinden beri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 24 Nisan 2021; 11:27:16 >
  • baba o kadar çağırdık gelmedin artı mı attın bize haberimiz olmadı ki.9gag gibi değil burası şu sana artı attı diye bildirim gelmiyor.açacan madem işlemci bölümüne aç burada uçar gider ve dahiliyi bırakanlar buralara bakmaz.amd işlemciler önce reset atar sonra yanar diyen 75'li bir abi vardı o falan gelse çok merak ediyorum şu anda ne halde diye.dahili de bitti gerçi yaprak kıpırdamıyor.böyle olunca daha bir özveri ile çalışması gereken yönetimin de umurunda değil yani vakit harcamaya değmez artık burası.yeni nesil olayı da var bak sana da sarkmışlar bana da ne yaptılar biliyor musun adam soruyor 5600x bu sıcaklık normal mi diye 6 aydır kullandığım işlemci.ben de normal diyorum 78 derece hatta oyunun ekstra ısıttığını göstermek için 10600kf sistemimden gösteriyorum(evet artık %66 amdciyim) su soğutma var.5600x'te kurulu değil aptal ms store her seferinde baştan indirtiyor.neyse eleman geldi yaptım dedi biostan hiçbir şey değiştirmeyen bir ayar ve 65 derece benchmarkta ve normale döndü dedi nan kerkenez bir mesaj önce bunun normali ne diye soruyordun ne bildin normale döndüğünü?resim falan yok ne benchmark o da belli değil ki bizim derdimiz forza4 benchmark değil cpuz yap yalandan ismi benchmark.ben de güldüm tek tek saydım yalanını eleman bana armut.com'dan psikolog linki atmış çok içerledim dolandırıcı o sitedekiler bari ciddi bir yerden link at işte kapasite o kadar elemanın.o yüzden her gün falan girme yani ölmüş ağlayanı yok buranın gun'la bile dalga geçiyorlar. her gün her başlığa yazan son 2 3 kişiden birine 4 gün vermişler bize hakaret bi iki hafta beklesin anlatabiliyor muyum ben bıraktım bu hale geldi dahili demek ki doğru olan yeni nesle bırakmak.birbirlerine sorarlar artık bunun normali ne diye.

  • Evet gunler gecmiyor ki, yeni nesil yeni sorunlarla gelmesin. Ben de konu disi basligi altinda, "Beni dovebilir misiniz" diye bir baslik gordum. (sigortadan para alacak heralde) Konuya cevap vermek bile ne kadar dustugumuzun resmidir ama sosyoekolonik yoklugun ve yozlasmisligin ortasinda; Ebadan vidyo seyredecgim diye zengin babalarina 30 inc curve monitor ile kamerasi halka isik takilmis 8 cekirdek cift ekran kartli, su sogutmali bilgisayar aldiran da var.


    Ulkemizde malesef AMD cok isiniyor diyen bir-iki bilgisayar marketi var. Saygin kasiyerlerimiz; halen agizlarina yapismis bicimde en iyisi intel diyip; satis kotalarini pahali malzemelerle tamamlamaya calismakta ve hayatlarinda bir kere bile bilgisayarin iki parcasini bir araya getirmekten aciz olmaya devam etmekteler. Parasina yazik olacagindan farkinda, dar butceli babalarimiz; onerilen Intel markasinin i9 oldugunu ogrenip; i3'un altina razi gelemekte ama ayni fiyata cocuklarina uygun sistemler hazirlayabilecekken, cuzdanlarini kasiyer musvettelerinin eline teslim etmektedir.


    Yillarca savundugum konunun; islemci veya ekran karti olmadigi ve onemli olanin aslinda paranin alabilecegini almaniz noktasinda mantikli davranilmasi gerektigini anlamayanlar; bunu fanboyluk olarak algiladilar. Sonra Intel bu kadar iyi su kadar iyi diye girdiler konulara hucum. Bizde tutarli verilerle cikmaya calistik ortaya. Teknik dokumanlar, Dava notlari falan(Anti-Trost).


    Forum kurtulabilir kurtulmasina kurtulur. Yeniden canlandirabilir. Insanlarin parasi yok. Bu koca forumda "fiyatx1.3tl oldu diye; bu zamanda bilgisayar alinmaz" diyen adam vardi.

    Nitekim; sizin bulacaginiz ve sunacaginiz argumanlarin video kanitlanabilir ve hatta calisan sistemlere ait resimli bilgilerle kuvvetlendirilmesi gerek. Boyle yaparsaniz hic kimse size cevap veremez ve kullaniciyi dogru sekilde yonlendirmis olursunuz.


    Bir iki arastirma durumlarim var. Onlari tamamlandiktan sonra; size soylerim; Islemci forumuna bitane konu acariz AMD vs Intel diye. sonra seyret tantanayi. heueheuheuheueheuheuh...

  • 2000'li yılların ortalarında forum çok güzeldi. Eskilerden bazıları şu konuda yazmış.


    https://forum.donanimhaber.com/nerelerdesiniz--130893364



    şu mesajda sizi de anmışlar: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141978322

  • dünya değişti artık ve dahada değişecek. yeni şeylerin eskisi olucaz ilerde. boşversene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nahrime94

    dünya değişti artık ve dahada değişecek. yeni şeylerin eskisi olucaz ilerde. boşversene

    Üzdü

  • Hürmetler...
  • Biraz yanlis bir anlasilma olmus galiba. Biseyler ogrenen hic kimseye eskimis demiyoruz. Ona guncellenmis diyoruz. Forumun bazi insanlarina katlanan buna ragmen yazmaya devam devam edenler eski bizlere diyoruz.

  • Towarscke kullanıcısına yanıt

    amd vs intel. ortalık kan gövdeyi götürür hocam yapmayın öyle bir şey ahahahahaha




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 4 Mayıs 2021; 0:56:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdRenaLime

    amd vs intel. ortalık kan gövdeyi götürür hocam yapmayın öyle bir şey ahahahahaha

    O oyle degil zaten; o lafin komedisi ama az yapilmadi o.. Ozellikle benim tarafimdan degil ama bir cok arkadas yapti onu.

    Benim demem o ki; kistas kabul edilecek bir konu uzerinden AMD vs Intel yapilabilir..


    Maksat AMD ve Intel islemcilerinin veya islemci ici teknolojilerin verilerini, dokumanlarini okunabilir hale getirmek.

    Baksana hala AMD ve Intel icin bir suru yazi var birisi boyle birisi soyle. Bunlari kirmak lazim biraz. Bilinclendirme gerekiyor.


    ama AMD vs Intel sekilde bir baslik; ortaya saatli bomba koymaya benzer. Aynen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.