Şimdi Ara

Ön Değiştirici Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bu konun giriş kısmı farklı başlıklar altında farklı konularda olucaktır. ( Bisikletin durumunu anlamın amacı ile yazılmıştır.)


    eski bisikletimi tekrardan yollara çıkartmak istiyorum. Bundan 6 sene önce Salcano marka bisikletiminin Tüm vites seti, fren kabloları shimano olarak değiştirildi. Koltuk rahatlığında sele, 2 tane sıfır jant ve lastik takıldı (ebatlarını hatırlamıyorum). Sonrasında ön lastik patlamasından dolayı tamir ettirip bisikleti kenara kaldırdım. Geçen sene tekrardan yola çıkartmak için bisikletçiye götürdüm lastik havasını yağını vs. halledip gittim. Ardından yaklaşık 30KM ilk bir yola çıktım yolun 5-6 km sonra arka lastiği patladı. Eve götürüp bıraktım daha ellemedim bisikleti.


    Bisikletin vites setinde bir tek önceden shimano marka olan büyük dişliyi artırmaya yarayan küçük parça değiştirmemiştim. Bisikleti yaptıktan sonra o parçanın kusuru direk göz önüne çıktı. Bu parçayı hangisi ile değiştirmeliyim ? Teşekkürler.








  • Ön vites kolunu mu diyorsun? Ön taraf aynakol dişli 3 diskli değilmi? Al bir Shimano Tourney kelebek vites kolu tak. Ama tek değilde set oluyor galiba. Ön arttırıcı da değişecek mi? Mevcutta hangi model var üstünde?

    Eğer vites kolu+fren kolu olarak satılanlardan istemiyorsan ona göre farklı modellere bakabilirsin.

    Set alacaksan vites sayısına göre 3x7 3x8 neyse ona göre alacaksın.


    https://www.hepsiburada.com/shimano-st-ef41-3x7-vites-fren-kolu-set-p-HBV000006HS1F?wt_gl=cpc.6810.dsa.nelk.spor-bisiklet&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIkcSf3d6U8AIV1RkGAB0bzwjQEAAYASAAEgLYWvD_BwE





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.