Şimdi Ara

Milli orta menzilli füze motorundan rekor getiren test (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    Hocam yer çekiminden kurtulma hızı saniyede 11.2km hız siz nasıl bir fikir bulacaksınız
  • 1960 larda keşfedilen plazma motoru tekrar keşfetmek bu olsa gerek

    türübün dönerken elektrik üretiyor kapasitör akım şiddetini artırıp yüksek manyetik alan üretiyor ! hepsi bu ! bunun nesini bu kadar abartıyorsunuz ki !

    asıl mesele havanın olmadığı ortamda nasıl gideceğini bunlmak

  • sentetik testler ;
    gerçekçi ortamlarda karşılaşılabilinecek olarak hesaplanamayan x hata faktörünü hep gizler !!!

  • Mete yarar'ın TEI Başkanı Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit yaptığı röportajı mutlaka izleyin bu teknolojinin nasıl büyük bir olay olduğunu Türkiye'nin nasıl bu konuda sınıf atladığını anlatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=GKTZklCuOTs&ab_channel=M5Dergi

  • Son olarak şu yorumu yapıyorum, olumsuz fikir beyan etmeyi ve insanları aşağılamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Empati yoksunu insanlarsınız. Kötü fikirden kar sağlamaya çalışanlar sadece aptallardır. Vurun kahpeye mantığını desteklemeniz Dünya'ya yarar sağlamaz. Çok üzücü ki acaba ben diyorum bazen boşuna mı çabalıyorum. Bu çalışmalarım insanoğluna fayda sağlamaya değer mi? Sizin gibiler Dünya'yı yaşanmaz hale getirmek için çabalayanlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 19 Nisan 2021; 13:49:42 >
  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    boşuna çabalıyorsun. UFO zaten yapılmış. senin yapman bir anlam ifade etmez. tekerleği yeniden icat etmeye çalışıyorsun.

  • diğerleride sentetik testlerle sonuç belirliyorlar.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Kanıtla sana kul köle olayım, bol keseden sallama. Daha benden başka yapabilen çıkmadı. Aşırı derecede bilgisizsiniz ve kendinizi bilgili sanıyorsunuz.

  • wospos W kullanıcısına yanıt

    O hız konusu benim oluşturduğum tasarım için geçerli değil, sadece roketler için geçerlidir. Mars helikopteri uçarken öyle bir hıza ihtiyaç duymuyor, benimkinin zaten kesinlikle ihtiyacı yok. Şu anda uçan prototip üzerinde çalışıyorum. Bitirdiğimde gerçek netleşecektir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: antigravity74100

    Kanıtla sana kul köle olayım, bol keseden sallama. Daha benden başka yapabilen çıkmadı. Aşırı derecede bilgisizsiniz ve kendinizi bilgili sanıyorsunuz.

    UFO lara inanmıyor musun. UFO larda tıpkı senin makinen gibi çalışmıyor mu?

  • Boş beleş adamın tekisin hocam. Kimsin ki kimi yargılıyorsun, karşındaki kişi sana mantık çerçevesinde bir soru sordu cevaplamaktan acizsin.


    Tutturmuşsun patlak bir davul çalıyorsun da çalıyorsun. Gram fizik bilgisi, matematik altyapı sahibi olmadığına kalıbımı basarım. Buna benzer her başlık altında lakırdayıp duruyorsun yalnızca.

  • Anap zamanı da yerli F-16 üretirdik. Ben de bir keresinde ayakkabılık ürettim. Malzemeyi aldım yapı marketten.

    İsrail çölde, Hollanda bataklıkta tarım yaparken toprağından bereket fışkıran ülkede saman yetiştiremeyen ülke füze üretiyormuş.

  • Takdir edilesi bir çalışma helal olsun

  • Bizim millet seviyor siyaset tartışmayı ama kimse çözüm üretmeyi bilmiyor. Dolar 8 lira olmuş bu saatten sonra uzaya gitsek umrumda olmaz benim. Tabi savunma sanayimiz çok güzel ilerliyor keşke diğer konularda da bu kadar iyi olabilsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    Siz saldırganlıktan başka bir şey bilmezsiniz. Siz benim ne yaptığımı bilebilecek kadar kendisini zeki zanneden egosu yüksek kişiden başka bir şey değilsiniz. Bir insanı yakından tanımadan ve başardığı işleri görmeden nasıl aşağılayıcı konuşabiliyorsunuz. Sizin hakaretane konuşmakla elinize ne geçiyor. Ayrıca ben istediğime açıklama yaparım, istediğime yapmam, bu benim bileceğim bir şey. Kimsenin beni sınava tabi tutmaya hakkı yoktur. Zanmanı geldiğinde başarımı görünce bu size verebileceğim en iyi cevap olacaktır. Ben fizikten anlamıyormuş gibi görünebilirim şundan emin olun ki sıradan insanlar bir icat yapamaz. Sıradan bir fizikçi olsaydım zaten şu anki başarıma ulaşamazdım. Sizin ne özelliğiniz var, siz ne başarı elde ettiniz. Hangi başarya imza attınız. Sadece insanları lafları ile yenmeye çalışan bir boşboğaz mısınız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 19 Nisan 2021; 19:33:25 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Şimdi yan çiziyorsunuz, UFO'ların varlığına inanıyorum muhakkak. Zaten inanmasaydım projemi başaramazdım.Sanki UFO'ları insanlar yapmış gibi konuşmanız tanmamen bir saçmalıktır.

  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

    Özelden linkedin profilini at bakayım kariyer geçimişine. Kafa ütüleme. Gerçek görelim azıcık. Safsatalar yetti.

  • SuperVisör kullanıcısına yanıt

    Konuşmayayım konuşmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi. Hala heykel meykel diyorlar aynı broşürder okumuş gibi... Birilerinin yıllarca Suriye diye diye sırtını döndüğü Ege' de olan bitene göz yumması, adamların kafasına göre cirit atması yüzünden tüm adalara çıkacak aymazlığa vardı elin Yunanı.


    Sen ona Ergenekon sonrası donanmada komutan kalmaması acı gerçeğini de ekle bakalım bir.


    Köyümden 10 km ötedeki Bulamaç adasına küçükken teknelerle gidilir, sahilinde yüzülürdü. Şimdi tepede yunan bayrağı, bi kilise, bi karakol 2-3 tane çekili top da Didim' e bakıyor... Ne anlatıyorsun allasen. Heykel mi yaptı bunları.


    O heykel dediğin adam yaşasaydı Yunan değil adalara çıkmak, anakarasından dışarı adımını atamazdı. Tutturmuşsunuz bi terane, sakız gibi çiğnemece. Kime düşmanlık ettiğinizi bir oturup düşünün, kendi insanınıza dostluk etmediğiniz ortada...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 19 Nisan 2021; 20:0:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.