Şimdi Ara

dünya düz müdür, küre midir??? gerçek bilimsel tartışma nerededir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küre teorisi çalışmıyor. Işığın parçacık modelinin çalışmadığı gibi. Düz olduğunu iddia edenlerin bilgilerinde eksiklikler var, hepimizde olduğu gibi... Ezberletilen ve aksinin düşünülmesine düşmanlıkmış gibi saldırılan birçok kabul var. Kabul edilmesi mecbur kabul. O kadar devlet başkanı, astronot, kamera görüntüleri yalan mı söylüyor???


    Gerçekten tartışmak her ne olursa olsun, doğruların derinliğini anlamak ve ya hataları fark etmek için tartışalım. Fucolt sarkacı deneyini yapan birçok kişide, neden işlemedi bu deney???




  • Konu içi msaj özetlerini yazmak için ayrılmış mesajdır bu.

  • Konu içi not almak içindir bu mesaj.

  • Niye çalışmıyor "küre teorisi" kanka. Anlat bizim gibi koyunlara.

  • Rambo dayı diye yazın Youtube'a ... :D

  • Sarkaç deneyi işini layığıyla yaparak dünyanın döndüğünü ispatlıyor, yani deney işlemedi değil, deney işledi,

    bir de neyin çalışmadığını da özetlesene kardeş.

  • DÜnyanın küre olduğunu savunanlar yoğun fikir değiştirmişleri. Hatta ders kitaplarına kadar giren konuları ble değiştirir cinsten. Ne alemdeler acaba???

  • Herşey Dahilyoutube
    Bilim insanlarının Niagara Şelalesi'ni Buldukları Korkunç Şeyler! Bilim insanlarının Niagara Şelalesi'ni kuruttuklarında buldukları korkunç şeyler. 1969 yılında, Ay'a inişten sadece birkaç ay önce, ordu mühendisleri şelalenin Amerikan tarafını, susuzlaştırma olarak bilinen bir işlemin parçası olarak Kanada tarafına yönlendirdi. Amaç, alttaki kayaların erozyonunu analiz etmekti. Kayalık yatakta 50.000 madeni paranın yanı sıra biri erkek diğeri kadın olmak üzere iki çürümüş ceset bulundu. İkisinin de bir süre önce düşerek öldüklerine inanılıyordu; bazı tanıklar erkeğin hatırı sayılır bir yükseklikten şelaleye atladığını gördüklerini söyledi. İki kişinin kimlikleri hiçbir zaman kamuoyuna açıklanmadı. Bizi buradan da takip edebilirsiniz.! Facebook: https://www.facebook.com/HerseyDahilHD/​​ İnstagram: https://www.instagram.com/herseydahil...​ Web site: http://www.herseydahilhd.com/​​ ► Herşey Dahil olarak size YouTube'da en bilgilendirici büyüleyici ve çekici videoları getirmeyi hedefliyoruz. Destekleriniz için teşekkürler :) Sponsorluk, reklam, teklif, şikayet, soru ve görüşleriniz için bir alttaki e-posta adresine mesaj yollayabilirsiniz. reklam@herseydahilhd.com ► Daha fazla video; ► https://www.youtube.com/watch?v=jDE38...​ ► https://www.youtube.com/watch?v=tpgMi...​ ► Genelelikle kullandığım Kaynak siteler ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ► herseydahilhd.com ► line.do ► wikipedia.org ► future.wikia.com ► faturetimeline.net ► humanknowledge.net ► preceden.com ► youtube.com ► onedio.com ► newsner.com ► webtekno.com ► Music : İncompetech.com ♦ Yasal Uyarı ♦ Videoların başka sitelerde yüklenmesi ve ticari amaçla kullanılması kesinlikle yasaktır. Paylaşılması durumunda telif hakların korunması kapsamında hakkınızda dava açılabileceğini unutmayınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=Qwyjo0eaqRU&feature=youtu.be

    BU tesadüfi gelen videoda, uzaya uçuş sonrası ilgili devlet büyük şelaleyi kurutup biri erkek diğeri kadın iki cesed çıkarıyor. Şelaleden çıkarıyor.. Astronotların biri erkek diğeri kadın mıydı?

  • Güneş ve Ay'da düz mü peki?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.