Şimdi Ara

Düşün Ey Zavallı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ataların yüz binlerce yıl hareket etti ve savaştı; avlanmak, hayatını kurtarmak, su bulabilmek için dinlenme ya da düşünme fırsatı bulamadan oradan buraya savruldu.


    Tüm bunlar, sen burada "kız bulamıyorum, depresyondayım, harekete geçemiyorum .s .s" diye ağlaman için miydi dejenere, düşük testosteronlu zavallı yaratık!


    En zor koşullarda, doğa bile bütünüyle atalarına yüz çevirdiğinde ataların hayatta kalmasını ve ilerlemeyi bildi; sense başkalarına rezil olup yalnız kalmaktan mı korkuyorsun ey dejenere zavallı yaratık!


    Uyduruk hümanizm, eşitlik masallarıyla kendine bir değer biçiyor ve oturduğun yerden semizlenmeyi mi bekliyorsun dejenere yaratık!




    O yüz binler yıl öncesinden bugüne kadınların neredeyse tamamı neslini devam ettirdi, erkeklerinse 15'te 1'i soylarını devam ettirebildiler.


    Bunu okuduğuna göre, o azınlıktaki erkeklerden geliyorsun; ey onların yüzünü kızartan dejenere yaratık!


    O ataların 15'te 1'e girebilmek için gerektiğinde saatlerce av aradı, gerektiğinde kanaya kanaya rakipleriyle dövüştü; yerleşik hayata geçildi, toprak sahibi oldu, evini elleriyle ördü de yine üredi.


    Sense şimdi "dejenere Burcu bana bakmıyor .s .s" diye ağlıyor musun dejenere zavallı?


    Ya da yüz binlerce yıllık gen mirasını, üreme-çoğalma gayesinden vazgeçip; sırf 20-30 yıl popo büyütüp daha kolay uyduruk Netflix yapımlarını izlemek, oyun oynamak ya da uyduruk 9-10 ülkeyi gezebilmek için hiç mi edeceksin ey zavallı dejenere yaratık!!





    Biz bu işe başlamış bulunuyoruz dostlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İç siyaseti, dış siyaseti, teknolojiyi, dünya çapında değişecek demografik yapılanmayı, borsayı, her şeyi takip edin.


    Artık her şey değişiyor. Biz bu işe başlamış bulunmaktayız. Tuşa bastık, sağanağı başlattık.



    Düşün Ey Zavallı!



    Önemsiz not: Birkaç argodan konu maksimum 3 güne silinir. Zaten buradakilerin %99'u umrumda bile değil.


    Ben (kendini biliyorlar) 3-4 kişi için yazdım bunları, onlar okumuş olacaklar. Talimat geldi; başlıyoruz dostlar, başlıyoruz.








  • her bir cümleyi anlayana kadar okuyun adam haklı.

  • Ğ

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gen mirasına bak.Henry Cavill olsam neyse.

    doğal seçilim olmadığı için o dediğin gençler var.tam tersi anti natalizmi destekliyorum çünkü dünya gittikçe iğrençleşiyor.Bunun bir sonu olmayacak ve bu çarkı durdurmak için adım atmalıyız.

  • Çok haklısın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brom teknoloji gelişti be avlanmamız flnnm gerekmiyor çiftlikler fln kurduk hani senin biraz ileri gelmen lazım be brom orta çağı geç oradan sağa dön topla gel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Talimat felan ne? Noluyo hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar toplumsal olarak sorunlar yaşıyor olabiliriz. Bu gayet doğal bir şey. İnsanlar veya diğer canlılar da hep anlaşan varlıklar değiller. Örümcek gibi varlıklar erkeklerini bile öldürüyorlar. Doğanın sert ve acımasız tarafı var ve insanlık olarak bunu aşmayı becerdik ve müthiş ilerledik. Lakin elbette bu yetmedi.

    Kadın erkek eşitliği gibi konular insan ırkında şuana kadar yaşanmış olan ataerkil toplum anlayışından ortaya çıkmış. Elbette bu kadınlara her erkek ölmeli gibi anlayış hakkını sunmaz fakat bu tip dejenere insanlarla karşılacağız. Aynı şekilde kadınlara bakış açısı 200 yıl önceye dayanan insanlarla da karşılacağız. Bunlar gayet olağan şeyler. Bu yüzden kadınlara bakarken onları da bir insan bireyi olarak görmeniz gerekir. Onlar pırlantaymış altınmış, bunlar işin kapitalistler tarafından kadınlara değerli bir şeyler vererek sözde onları daha değerli yapacakmış gibi göstermek istemelerinden kaynaklanıyor. Aslen herkes değerli olabileceği gibi, insanı en değerli yapan şey elbette kendisidir.

    Elbette hayatta kendiniz de yaşayabilirsiniz. Gece gündüz Netflix izleyip,redditte takılıp forumda siyaset tartışabilirsiniz. Fakat insanın sevgiye ihtiyaç duyan bir varlık olduğunu unutmayın. Eğer bunu karşılayamazsanız depresif,huysuz bir varlığa dönüşebilirsiniz. Size gidin kız arkadaş bulun demiyorum elbette,benim demem abes olur. Fakat İNCEL VEYA DOOMER OLMAYIN OĞLUM KADINLARI ÇOK KAFAYA TAKTIĞINIZI BELLİ EDİYORSUNUZ. Bırakın yalanları crush'ınız denk gelse sizi kabul etse hayat ne güzelmiş diyeceksiniz. Şimdiyse we live in a society havasına girmişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doğru

  • ne diyo bu dingo

  • Kim zavallı 1ader.

  • Konunun özeti:dejenere

  • Günde 50 şınav çekip pec, biceps, triceps, latismus geliştiremeyenler ağlanıp duruyor.


    Bir de yıllardır tipim çok kötü diye ısrarla ağlayanlar var, kardeş bari kestir kadın ol bir de şansını öyle dene.


    Dünya üstünde herkes spartalı olacak, herkes sherlock gibi zeki olacak diye bir kaide yok siz de şansınıza küsün manuel'e talim edin.


    Aileniz sizi fırlatıp ilgilenmediyse millet ne yapsın?


    Eliniz kolunuz sağlam kıçınızı sıkıp uğraşacaksınız, sabredeceksiniz, katlanacaksınız, başka yolu yok.

  • Eleman Sonuna kadar haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan kişinin babasının karşısında elini dizine koyup "tımım bıbıcım" diyen bir ufaklık olduğunu unutmayın.Düşün Ey Zavallı! 

  • Günümüz dünyası çok farklı. Atalarımızla falan kıyaslayıp gaza gelmek mantıksız bence. Her çağın kaygıları ve öncelikleri farklıdır. Eskiden açlık büyük bir problemse şimdi de sosyal açlık ve toplum icinde rol bulma büyük bir problemdir. Ne kadar gazlanirsan gazlan bu konularda eksiksen yenik düşersin. Bu "dejenere" düzenden kurtulup ataların gibi yaşamak maalesef artık zor. Bulunduğumuz dünya düzeni atalarımizin yaptığı hatalarin çözümü olarak oluştu. Bir gün bu hatalar da başka çözümleri doğuracak bu çözümler de başka hataları... Yani biraz da kabullenmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    Konuyu açan kişinin babasının karşısında elini dizine koyup "tımım bıbıcım" diyen bir ufaklık olduğunu unutmayın. 

    Yaşı genç mi hocam? Trumpçılık oynuyor bize de gelmiş

  • AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! (Konunun kapanmaması ilginç, yeni konu açmama gerek kalmadı)


    Biz bu işe artık gerçekten başlamış bulunmaktayız dostlar. Arkamızdan yükselişimizden kudurup ağlayanlar olmuş, onlar sonsuza dek ağlayacaklar.


    Onlar için 1 cümle kurarak onlara hak etmedikleri bir değer yüklemiş oldum, evet bu da 2. ve son cümleydi.




    Her neyse, size mesajın sonlarında dünyayı, borsayı, dış siyaseti, iç siyaseti takip etmenizi söylemiştim. Dediğimi yaptınız ve bunun ardından Fransa'da, Almanya'da ve ABD'de de general ve amirallerin muhtıra yayınladıklarını biliyorsunuz. Borsayı söylememe bile gerek yok.



    Çok şey değişecek dostlar, söylemiştim, biz de değişeceğiz. Bizim yapacağımız şeyler var dostlar. Bizden aldılar, hepimizden aldılar.


    Kendimizi, ailemizi, servetimizi, potansiyelimizi, kültürümüzü, zamanımızı, her şeyimizi aldılar bizden. Az çok hepimiz yozlaştık, sorumlusu onlardı.


    A-ama artık bu işe başladık dostlar. Bizim kurduğumuz bir kardeşlik, her erkeğin ihtiyacı olan şey. Kadınlaşmış erkekler Nutella kaşıklayıp etrafa duyar ve östrojen saçabilirler, ilgilenmiyoruz.



    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!



    Son çıkışı söylüyorum beyler, 44 gün. Başladık dostlar, başladık. 44 gün ve sonra ilk aşama zaferle tamamlanır.


    Biz kazanıyoruz dostlar, bunu bana O söyledi. O'na güveniyoruz çünkü, çünküsünü biliyoruz.


    Unutmayın o gözler için yapacağız. Kadın gibi ağlamak, yapamayacağını sanmak onların işi. Biz yapıyoruz dostlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 14 Mayıs 2021; 6:4:35 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.