Şimdi Ara

Pfizer CEO’su: “Kovid-19’a karşı her yıl aşılanmak gerekebilir”

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pfizer CEO’su: “Kovid-19’a karşı her yıl aşılanmak gerekebilir”Dünyanın Kovid-19 salgınıyla mücadelesinde önemli bir kuvvet çarpanı olan aşılama süreci bir yandan devam ederken aşıların kaç doz halinde uygulanması gerektiğine yönelik çalışmalar da aralıksız sürdürülüyor. Mevcut şartlarda iki doz olacak şekilde uygulanan aşılar için üçüncü dozun devreye alınması fikri ise son dönemde gündeme gelen konulardan birini oluşturmakta.



    Ayrıca Bkz.Apple Watch'un COVID-19'u teşhis edip edemeyeceği araştırılıyor



    Salgına karşı en etkili silahlardan olduğu düşünülen BioNtech/Pfizer aşısı bilindiği üzere iki doz halinde uygulanıyor. Ancak, bu haliyle altı aya kadar koruyuculuk sağladığı düşünülen aşının üçüncü dozuna ihtiyaç duyulabileceği gündeme gelmeye başladı. Pfizer CEO’su Albert Bourla’nın yaptığı açıklamalarla gündeme gelen potansiyel uygulama kapsamında üçüncü doz aşının altı ile 12 aylık zaman diliminde uygulanması gerekebilir.



    Henüz doğrulanmış bir çalışma olmasa da Bourla’ya göre Kovid virüsü grip virüsüne benzediği için aşılanma sürecinde üçüncü doza ihtiyaç duyulma ihtimali bulunuyor. Örneğin çocuk felci aşısı tek bir doz halinde uygulanıyorken, grip aşısı olan birinin bu uygulamayı her yıl tekrarlaması gerekiyor.



    Pfizer CEO’su: “Kovid-19’a karşı her yıl aşılanmak gerekebilir”



    Bu kapsamda yapılacak araştırmalar ışığında Kovid-19 aşısının da her yıl uygulanma ihtimali bulunuyor. Bourla’nın bu konudaki açıklamaları ise şöyle:



    Olası senaryolardan biri, üçüncü doza ihtiyaç duyabileceğimizi gösteriyor. Bunun altı ila 12 aylık dilim aralağında uygulanması gerekebilir. Devam eden süreçte ise yıllık aşılama süreci başlayabilir. Ancak bunların bir ihtimal olduğunun bilinmesi gerek. Virüsün varyantaları burada anahtar bir role sahip. Virüsle temas halinde olma ihtimali olan insan havuzunu en aza indirgememiz gerekiyor.



    Halihazırda dünya nüfusunun çok azlık bir kısmı aşıyla buluşmuşken Bourla’nın açıklamaları, insanları korkutacak cinsten. Umarız Pfizer’ın CEO’sunun ortaya koyduğu senaryo gerçeğe bürünmeden  pandemi sürecini atlatırız. Değerli fikirlerinizi yorumlarda paylaşmayı lütfen ihmal etmeyin.




    Kaynak:https://interestingengineering.com/third-covid-shot-likely-needed-within-12-months-pfizer-ceo-says
    Kaynak:https://www.cnbc.com/2021/04/15/pfizer-ceo-says-third-covid-vaccine-dose-likely-needed-within-12-months.html



  • O değil de bizde aşı olmayanlara ikna timleri hazırlanmış. Evdeki bunak, sinirli ve inatçı ihtiyarları kapı kapı dolaşıp ikna etmek için oyuncak ayılarla gezecek ekipler hazırlanmış! İşiniz gücünüz yok mu sizin, günlük mesaileri nedir bu sağlık çalışanlarının başka bakacak hastaları mı yok yahu? Bir inatçı bunağı ikna edememiş çoluğu çocuğu senin sağlık çalışanın mı edecek hadi edemedi, günde 2+3 saat mesaileri boşa gitti, yazık değil mi kaç hasta var bakıma muhtaç. Gittikleri evlerde de corona olmayacaklarının garantisi var mı bu sağlık çalışanlarının? Boşverin aşı olmayacakları, yedekli hasta çağırın gelmeyenlerin aşısını onlara yapın geçin gidin. İyice aptallaştı sağlık sistemi. Dünyanın en zengin ülkesinde yaşayıp orada kazanıp vergisini oraya verenin bile telefon ile ararsa özel ambulans uçağı ile getirip götürmeler filan, sonra vergiler yükselterek bu masrafı vatandaşa ödetmek nedir. 10 Lira SMS destek atın deniyor en az 1 milyon destek atan kişinin parasını bir ambulans uçaktaki şımarık zengin bir çifte vatandaşa harcıyorsunuz bir daha kim size sms atar. Ben atmam. Ya hakikaten bazen beynim yanmak üzere bu kadar mı aptal olunur, saflık mı desem enayilik mi desem ne desem bilemiyorum bizdeki bazı olaylara.

    İyi de, senin de beynin kanser olmuş farkında bile değilsin, düzenli spor yapsan, dünyanın en iyi besinini alsan,

    kuduz bir köpek gelip seni ısırsa, aldığın o kuduz virüsünü yenebilecek misin? hemen aşı olmazsan eğer ölüm oranın yüzde 100

    buna dünyanın en sağlıklı, en iyi beslenen kişileri de dahil.


    Beyin kanserini tedavi ettiğinde her virüsün farklı olduğunu ve bilim adamlarının dediklerini ciddiye alman gerektiğini belki fark edebilirsin.

    Araştırdım ama grip için ölüm sayısını yıllık olarak 290 bin ila 690 bin olarak belirtilmiş ki bu rakam önlemsiz. Grip için de benzer önlemler alınsa bu rakam daha da düşerdi ki bu yıl pek kimse grip olmadı. Covid-19 öldürücülüğü kat be kat daha fazla gibi. Bir de grip için sürü bağışıklığı olduğu kabul ediliyor.


    Kaynak: https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/coronavirus/coronavirus-disease-2019-vs-the-flu

    Yahu arkadaş anlamak istemiyorsunuz galiba. Normal grip tüm dünyaya yayılmış durumda iken öldürme oranı düşük seyrediyor. Dünyada kimse grip için önlem almıyor ve tüm dünya normal grip virüsüne yakalanmış durumda.

    Coronavirus için bütün dünya o kadar önlem almasına rağmen ölüm oranları bu durumda. Karantina vs hiç önlem alinmasa ölüm oranları ne olurdu onu bir hayal edin.

    Hala grip bla bla yazanlar var , grip için önlem falan alınmadan bu rakam iken , Covid o kadar önleme rağmen 3m kişi ölmüş, serbest bırakilsa , karantina olmasa hastanelerde yer kalmayacak , normalde tedavi ile yaşayabilecek insanlarda ölecek, sağlık sistemi çökecek , çok bulaşıcı ve ağır hasta edici bir virüs hala saçma sapan şeyler yazıyorsunuz!

    Gelmiş yine bilimsizler, neymiş kontrol altında tutmak istiyorlarmış. Seni kim ne yapsın Allasen? Adamların yazılımını kullanıyorsun, bütün sosyal medyalarda vermişsin her şeyi "eama adamlar bizi köleleştirecek, sen zaten kölesin. 15-20 senedir tahsil yapan, bilim üreten adamlardan daha iyi bildiğini iddia etmek nasıl bir kafa? Adamın dediği doğru. Nasıl ki grip virüsü her sene değiştiği için başka grip aşısı oluyoruz, Korona için de aynı şey geçerli olabilir çünkü sürekli değişen ve mutasyona uğraşan bir virüs.


    Bir de şu "amma tantana yaptılar yaaa. Gripten, trafik kazasından ölen insan sayısı Korona'dan daha fazla"cılar var. Zaten griple Koronanın karşılaştırması bile saçmalık. 30-40 senedir yaşıyorsun, çevrende kaç kişi gördün gripten ölen? Kaç kez grip yüzünden entübe olan hastaların sağlık sistemini çökertti? Bu davarlar maske takmadıkları için övünüyorlar ama bilmiyorlar ki başkaları maske taktıkları için kendilerine bir halt olmuyor.

  • Hadi yine köşesiniz, dozu on dolardan iyi para

  • Şu ana kadar dolu dolu tüm dünyada 1 senedir koronavirüs var desek. Coronameter verilerine göre bu süreçte 3 milyon insan ölmüş. Peki bu hassasiyeti normal grip virüsüne karşı neden göstermediler. Yani griptende her yıl en az 3 milyon insan ölüyor. Grip aşısı her yıl olunsun demiyorlar. Bunca teknoloji gelişiyor, tüm dünya çalışıyor, adam gibi bir çare bulsunlar kendilerini dünyanın en zenginleri listesinde ilk 10 a sokmak dışında.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Araştırdım ama grip için ölüm sayısını yıllık olarak 290 bin ila 690 bin olarak belirtilmiş ki bu rakam önlemsiz. Grip için de benzer önlemler alınsa bu rakam daha da düşerdi ki bu yıl pek kimse grip olmadı. Covid-19 öldürücülüğü kat be kat daha fazla gibi. Bir de grip için sürü bağışıklığı olduğu kabul ediliyor.


    Kaynak: https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/coronavirus/coronavirus-disease-2019-vs-the-flu

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Ölüm istatistiklerine göre obeziteden her yıl 3 milyon kişi ölüyor daha fazlasıda açlıktan ölüyor ama insanlara yaşamak için her yıl covid19 aşısı olmalısınız demeye başladılar tabii ücreti ödeyerek 😀😀 Kapitalizm dedikleri şey tamamen zıvanadan çıktı vahşi felan değil çok daha kötüsü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokatli6061 -- 18 Nisan 2021; 04:13:59 >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Hmm, aslında grip x3 veya grip x4 diyebiliriz bu duruma... Yaşlılar ve kronik sorunu olanların aşı olması kaçınılmaz gibi ama kronik sorunu olmayan ve genç olan kişiler temel hijyen kurallarına dikkat ederse yeterli olacaktır aslında. Örneğin, toplum içinde dirseğe hapşurma ve öksürme, ellerini gözüne, yüzüne ve ağzına götürmeme, yemekten önce ellerini (tırnak içleri dahil) temizleme gibi... Çünkü sürekli maske takmak solunum yetmezliği ve kandaki oksijen seviyesinin düşmesine sebep olacak. Vücut ihtiyacı olan oksijeni bulamadığı için en basitinden insanlarda çabuk yorulma ve genel yorgunluğa neden olacak.

  • aşı da bir çözüm gibi görünmüyor. aşılar denenmemiş. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var. aşının sorumluluğu kimde ? imzasıyla, kendine yapılmasına müsaade edende. demek ki aşı yapanlar, diğer aşılarda olduğu gibi davranmıyor. r u thinking ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Kanserden 2020 de 10 milyon ölüm olmuş. Her sene 1-2 milyon artıyor.

    Ama var mı kovid kadar yaygarası? Yok.

    Çünkü deli gibi kanser ilacına bağladılar insanları bu siyonist ilaç firmaları.

    Covid de aynı durum. Bak şimdiden 3.dozda gerekebilir her sene de olmak lazım olacak galiba demeye başladılar.

    İnsanların bağışıklıkları bu şekilde düşürülmeye devam ettiği sürece bugün covid yarın movid ne fark eder?

    Bu dalgalar vs bitmez. Sağlıklı beslenme düzenli spor vs ile korunmak en iyisi.

    Yerli aşı da illa ki yapılmalı. Yoksa her zaman bu siyonist ilaç firmalarına gebe kalırsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Obezite bulaşıcı mı? Komşunuz obezite diye siz de ölüyor musunuz? Tam ortadoğulu ülkeyiz yemin ederim saçmalamalar bile cehaletten geçilmiyor.

  • Grip sağlık sistemlerini kilitlemiyor, farkındaysanız bunca önleme rağmen yoğun bakımlar dolu, 1.5 yıl geçti bütün bu önlemler sağlık sistemi kilitlenmesin diye, sağlık sistemi kitlendi mi grip ve diğer hastalıkların ölüm oranları ciddi şekilde artabilir. Yani şu hastalık önemsiz vs komplo teorilerinden bir vazgeçin artık.


    Kıytırık yarasa virusunun insanlığı düşürdüğü duruma bak, trilyonlarca dolar iş gücü kaybı, milyonlarca ölü , çok ibretlik bir durum, bu sırada gençler instagramda karı,kız peşinde ,zengin alfa koca peşinde.

  • Nevfel kullanıcısına yanıt

    İyi de, senin de beynin kanser olmuş farkında bile değilsin, düzenli spor yapsan, dünyanın en iyi besinini alsan,

    kuduz bir köpek gelip seni ısırsa, aldığın o kuduz virüsünü yenebilecek misin? hemen aşı olmazsan eğer ölüm oranın yüzde 100

    buna dünyanın en sağlıklı, en iyi beslenen kişileri de dahil.


    Beyin kanserini tedavi ettiğinde her virüsün farklı olduğunu ve bilim adamlarının dediklerini ciddiye alman gerektiğini belki fark edebilirsin.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Yahu arkadaş anlamak istemiyorsunuz galiba. Normal grip tüm dünyaya yayılmış durumda iken öldürme oranı düşük seyrediyor. Dünyada kimse grip için önlem almıyor ve tüm dünya normal grip virüsüne yakalanmış durumda.

    Coronavirus için bütün dünya o kadar önlem almasına rağmen ölüm oranları bu durumda. Karantina vs hiç önlem alinmasa ölüm oranları ne olurdu onu bir hayal edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sonsuza kadar bitmeyecek bu korona belası. Varyantlarıyla uğraşıp duracağız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasinCC kullanıcısına yanıt

    Okuduğunu anlamaya yetecek zekaya sahip değil kölelik ruhuna işlemiş tek bilebildiği efendisi bellediklerini savunmak. Senin gibilere değil her sene her hafta iki doz aşı yaparlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala grip bla bla yazanlar var , grip için önlem falan alınmadan bu rakam iken , Covid o kadar önleme rağmen 3m kişi ölmüş, serbest bırakilsa , karantina olmasa hastanelerde yer kalmayacak , normalde tedavi ile yaşayabilecek insanlarda ölecek, sağlık sistemi çökecek , çok bulaşıcı ve ağır hasta edici bir virüs hala saçma sapan şeyler yazıyorsunuz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranin yuzu sicaktir
  • Meali: "Paraya ihtiyacımız olduğu için her yıl aşılanmak gerekir."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de bizde aşı olmayanlara ikna timleri hazırlanmış. Evdeki bunak, sinirli ve inatçı ihtiyarları kapı kapı dolaşıp ikna etmek için oyuncak ayılarla gezecek ekipler hazırlanmış! İşiniz gücünüz yok mu sizin, günlük mesaileri nedir bu sağlık çalışanlarının başka bakacak hastaları mı yok yahu? Bir inatçı bunağı ikna edememiş çoluğu çocuğu senin sağlık çalışanın mı edecek hadi edemedi, günde 2+3 saat mesaileri boşa gitti, yazık değil mi kaç hasta var bakıma muhtaç. Gittikleri evlerde de corona olmayacaklarının garantisi var mı bu sağlık çalışanlarının? Boşverin aşı olmayacakları, yedekli hasta çağırın gelmeyenlerin aşısını onlara yapın geçin gidin. İyice aptallaştı sağlık sistemi. Dünyanın en zengin ülkesinde yaşayıp orada kazanıp vergisini oraya verenin bile telefon ile ararsa özel ambulans uçağı ile getirip götürmeler filan, sonra vergiler yükselterek bu masrafı vatandaşa ödetmek nedir. 10 Lira SMS destek atın deniyor en az 1 milyon destek atan kişinin parasını bir ambulans uçaktaki şımarık zengin bir çifte vatandaşa harcıyorsunuz bir daha kim size sms atar. Ben atmam. Ya hakikaten bazen beynim yanmak üzere bu kadar mı aptal olunur, saflık mı desem enayilik mi desem ne desem bilemiyorum bizdeki bazı olaylara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Nisan 2021; 10:59:04 >
  • Bill yine yaptı yapacağını, bu senaryoyu bekliyorduk. Aşı çalışması daha kuluçka aşamasındayken (en az 4-5 yıl sürmekte) nasıl güvenip aşı olalım. Yukardaki arkadaşa katılıyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulacağız.

    İnsanlara sağlıksız GDO'lu paketli ürünler yerine ki; devasa sektör olmuş durumda. sağlıklı GDO'suz doğal beslenme yöntemi önerilse,geliştirilse bağışıklığımız daha güçlü olur. Ölüm oranlarıda bu kadar olmaz.

    Bu arada Sağlık Bakanlığının söylediği önlemleri almamız, tedbirli davranmamız. İnsanların hakkına girmememiz dileği ile ...

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Tüm ajandaları insanları kontrol altına almak, uyutmak olan, tek bir yerden bağımsız gibi görünen ülkeleri aynı anda tek emir yasasıyla kontrol eden bir dünya sağlık örgütünden bahsediyoruz o kadar güvenli ki olman için tehdit ediyorlar seni.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.