Şimdi Ara

Korku pompalamayı bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yok Brezilya'da bir varyant varmış, gençleri çok kötü hasta ediyormuş, öldürüyormuş. Hayatında bilim adamı görmemiş tipler "bilim idimlirinin işi yik sizi mi kirkiticik?" diye saçmalıyor. Bir kere şu an bir "şüphe" var. Tespit yok. Hastaların daha çok 40 yaş altı olması da normal zira yaşlılar genelde hemen her ülkede daha çok korunuyorlar. Hastalık daha çok gençler arasında yayılıyor. Daha yazacak çok şey var. Ama her ay yeni mutasyonu çıkıyor ve hep daha bulaşıcı ve daha öldürücü oluyor. Ama olayın başından beri ölüm oranları hep aşağıya gidiyor. Biraz düşünün üstüne. Önünüze verileni sorgusuz sualsiz tüketmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakanoth -- 16 Aralık 2021; 13:45:32 >



  • Lütfen fazla kurcalama. Dünya bu şekilde dönüyor. Bir fikri pompalamadan o fikri satamazsın. Bu güce karşı durulabileceğini sanmıyorum. Bak, bizim bakan bile 270 Milyon doz aşı anlaşması yaptı. Demek ki bu pompa devam edecek.



    En iyisi bu hikayeyi satın almış olanlara ürün satmak. Eee, dünya böyle dönüyor. Bir sömüren var bir de sömürülen.



    Benim aklımdaki proje denizde ve havuzda ıslanmayan maske. Alıcısı çıkar biz de yolumuzu buluruz. Tabi ki en tepedekiler kadar para kazanamayız ama yolunacak kazlar varsa neden seyirci olalım di mi?


    Korku pompalamayı bırakın



    Şu fikri kaçırdık. Yemek yerken sadece buruna takılan maske var Korku pompalamayı bırakın  Bunları alanlar var Korku pompalamayı bırakın 


    Korku pompalamayı bırakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 2 Temmuz 2021; 9:29:58 >




  • "Deniz yüzeyindeki covid bulaşıcılığı" araştırması yapsın bilim adamları, çıkan sonuç önemli değil, medyada "denizden kovid bulaşıyor"diye haber çıkar, tüm mallar da o maskeyi alır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.