Şimdi Ara

Mining Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir mining konusunu araştırıyorum teoride her şey çok güzel fakat gelelim pratiğe. Fevkalade bir sistemim var. Her şey güzel. Peki ya şimdi? Nasıl kazanmaya başlayacağım? En yüksek getiri sağlayan program nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu bilen?

  • Yok mu bilen?

  • artık eskisi gibi az maliyetli bir iş değil.


    Günlük olarak kazanç miktarınızı belirleyip ona göre sistem kurmanız lazım.Bunun içinde güncel elektirik fatura meblağınıda eklemelisiniz.


    Diyelimki karar verdiniz ve günlük 200-300 tl gibi bir marj ile madencilik yapmak istiyorsunuz.Bunun için asgari 20 kartlık bir sistem kurmanız gerekiyor ve bu sistemin kartlarıda üst segment kart olması lazım zira madenciliğin şuanki geldiği noktada eski kartlarla kazım yapmak zarar getiriyor.Bu anlamda işin teknik tarafını iyi araştırmalısınız.


    Kuracağınız 20 kartlık sistem ise ortalama 6 ayda kendisini amorti edebilir (coin fiyatlarının durumuna göre zaman azaladabilir çoğaladabilir)

    Bu süreçte kurduğunuz sistem parasını kurtarmaya çalışırsınız (genelde madenciliğe girenlerin ilk hedefi bu olur)


    Bu amorti sürecini atlatıktan sonra ise ekmeği yemeye başlarsınız.Madencilik işleri çok zahmetli,kafa yoran ve artık maliyetleri çok çok fazla olan bir sektör oldu.Özellikle sisteme almak istediğiniz kartları piyasada bulamamak işin en zor tarafı.Yani parası olan dahi çoğu zaman kart bulamıyor.(YTD)





  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam 10 GB Kart ile Claymore uygulamasi ile basladik ama pek getirsi yok gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

    Teşekkürler hocam 10 GB Kart ile Claymore uygulamasi ile basladik ama pek getirsi yok gibi

    hangi tip coinle hangi sistemde ne kadar kazanç elde ediliri iyi araştırma yapmak lazım.Tek kart-çift kart veya 5 kartla dahi getirisi artık yok bu işlerin.


    İşin hesap-kitap tarafında kullandığınız sistemin günlük elektirik harcamasını net şekilde bilmeniz gerek aksi taktirde ayda 1000 coin kazar 700-800 coin elektirik parasına vermek durumunda kalırsınız ki böylesi bir durum karlı bir sistem değil.Genelde madencilikle uğraşanlar brüt kazancın maksimum %15 kadarını elektirik masraflarına ayırır,en sağlıklı ve karlı hesap şekli böyledir ancak o orana ulaşmak içinde çok ciddi ve maliyetli sistem kurulması gerekir.Harcanan zaman,emek ve takip gibi unsurların ay sonunda elde edilecek sonuçları başka türlü tatmin etmez.


    Bir başka riskte,velevki %15 gideratla bir sistem kurdunuz,ileriki dönemde sürekli zamlanan elektirik masraflarınız veya sistemde olabilcek ekran kartı arızalarından ötürü kazım veriminin düşmesi %15 lik giderat oranınıda yükseltecekdir.Böylesi durumlardada genelde madencilik yapanlar elde ettikleri karlarla ellerindeki sistemi upgrade edip kayıp olacak oranları tolere etmeye çalışırlar.Yani misalen 20 kartlık bir sistem gelecek yıl aynı oranda kar getirisini vermez zira fatura rakamları zamlanır ve muhtemelen kart arızalarından ötürü problemler yaşanması muhtemeldir çünkü kartlara %100 abanma olduğundan bu bir risktir,haliyle 20 kartlık sistemi bir sonraki sene 5-10 kart daha ekleme durumu kaçınılmaz olur,bu yapılmaz ise aylık getiri düşmeye ve giderler artmaya başlar.





  • Yorumunuz için teşekkürler hocam bizim de fazlasında gözümüz yok açıkçası. PCyi harici bir kullanım yapmadan ne getirirse kar gözüyle bakıyoruz. Yine de gitmez mi diyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto para dünyasına gireyim, ama yatırım bedelim de olmasın diyen, damlaya damlaya göl oluru kendine düsdur edinmiş arkadaşlara bir önerim var.


    Web mining ile küçük küçük kazanıp, sonrasında bu kazanımları piyasada farklı kriptoparalar ile takas edebilirsiniz.


    Bunun için saatlik döngülerle üç beş satoshi ile başlamak için aşağıdaki linke göz atın derim. Kazılan satoshiler sitenin kendi içindeki küçük betlerde de değerlendirilebiliyor, kumar gibi ama değil gibi de


    https://freebitco.in/?op=signup_page&r=9559886

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.