Şimdi Ara

Korona oldum Eve Test Yapmaya Gelmiyorlar! (REZİLLİK!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nervo kullanıcısına yanıt

    Ikamet yeriyle de alakali olabilir.Cok vaka cikan yogun bir yerse zaman ayiramiyorlardir.Benim oldugum yer sakin bi yer aile hekimi, saglik bakanligi hatta ve hatta muhtar bile aradi gecmis olsun diye cok hosuma gitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hanede bir pozitif varsa diğerlerinden belirti gösterenlerin Hastaneye gidip test filan yaptırmaya kalkması zaten sıkıntılı bir durum. Öğrenir öğrenmez izole olmak lazım. bu hastalık bazen ilk temasta bulaşmıyor.


    Sanırım herkes olacak bunu. Bende kırgınlık olunca testte de negatif çıkmama rağmen evde yeni doğan oğlum, tansiyon hastası kv'm var diye müdürüme durumu anlatıp kendimi köydeki boş eve attım. sobayı yaktım, tarhanamı kaynattım, kuzineye pizzayı sürdüm, ıhlamurumu demledim, radyomu açtım...

    evde iki gecede 4 vukaat çıktı, telefonum hiç susmadı, ben uzaktayım diye covidden bir haftadır yatan akrabayı eve çağırmaya kalktılar, gece 4'de döndüm. günlerdir boş odadan çıkmıyorum. şimdi de hanım üşüyorum diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 18 Nisan 2021; 5:29:59 >
  • Geçen Ekim'de yakalandım, ambulanslar sadece hayati riski olanları aldığı için ambulans gelmiyordu, ikinci kez yakalanacağıma da inanamadığım için toplu taşıma kullandım, daha doğrusu özel araç olmadığından zorunda kaldım. Ama devlet hastanesi mahşer yeri gibiydi, özel hastanede neredeyse tüm gün bekleyip para verip test yaptırabildim.

    Sadece objektif gözükmek için devletin bu süreci en azından salgının başında düzgün yönettiğini söyleyen herkes gözümde kötü niyetlidir. Geçen yıl Mart ayından beri o kadar hataları var ki hepsini hatırlamıyorum. İlk aklıma gelenler maske dağıtamamaları, sokağa çıkma yasağını geç haber vermeleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize çok teşekkür ederim umarım hepimiz en az hasar alacak şekilde atlatırız bu hastalığı gerek fiziken gerek zihnen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nervo

    çift maske takarak gittim ve 6 ay sonra gittim. Salgında kimse anne babasını görmeye gitmiyor mu sanıyorsunuz siz ne biçim konuşuyorsunuz ?



    Alıntıları Göster

    Evet bilinçli vatandaşlar gitmiyor görmeye. Eleştirdiğiniz sağlık sistemi çalışanları bir yıldan fazladır annesini babasını ve hatta çocuklarını görmüyorlar. Salgın zamanı keyfiniz için gezince sonrada sistemi ve çalışanları eleştirmeyeceksiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan ve bu devletin düzeninden anladığım şu

    Belirtisi olmayana ama evde virüs olan belirtisi olan bi bireyle yaşıyorsun ve sana test yapılmıyor öyle mi ?

    Kardeşim demek ki hepimiz bundan sonra belirtimiz yoksa bile belirtimiz varmış yalanı söylüyoruz ölüyorum bitiyorum diyomuşuz

    Evdekiler korona olacak temaslı olacam ama bende belirti yok diye test yapılmayacam öyle mi ? Bir sürü belirtim var halsizim midem bulanıyor yorgunum ne varsa sıralayacaz demek ki. Belirtim yok diye virüsü ordan oraya taşıyayım o zaman ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    E belirti yoksa niye boşuna yaptırcam ben meraklısı değilim çubuğun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 18 Nisan 2021; 17:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    E belirti yoksa niye boşuna yaptırcam ben meraklısı değilim çubuğun

    Sende pozitif misin değil misin diye ?

    İyi belirtin yok diye test yaptırma ama pozitif ol farkında olmadan orda burda gezip dolaşıp virüsü bulaştır ?

    Evde koronalı biri varken sende temaslıysan istemediğin kadar belirtin olmasın, yalanı söyle yaptır test ve sonucunu gör yani belirti olmayana test yaptırmamak gibi bi saçmalık yüzünden zaten vakalar bu halde. Belirtisi yok herifin ama koronayla birlikte halay çeke çeke millete dışarda bulaştırıyor. Test yaptırki negatifsende için rahat etsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nervo kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ambulansı arayın ambulans siz sağlıklı olsanız da arayınca gelmek zorunda. Ordan da gidip test verin. Eve gelmek için ise covid-19 olanlar için özel araçlar var onlarla eve gelebilirsiniz. En azından annem hastaneden öyle geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar taze taze bilgi vereyim durumu anlayın;


    baldızın 2 gündür geçmeyen ateşi var diye pazartesi gecesi bahçelievler devlet hastanesine götürdüm gece 21.45 de.

    Tam 2,5 saat sıra bekledik Doktor covit değil boğaz enfeksiyonu gibi gözüküyor ama kan ve pcr da alalım dedi.

    Pcr sırası da ortalama 2,5 saat sürdü. Ama mahşer yeri gibi o kalabalığa sadece 1 kişi örnek alıyordu. koysana 1 kişi daha ama yok!

    ben sağlam olmama ve çift maske takmama rağmen sıradakilerin önümde ve arkama dayananların hepsinin öksürmesine maruz kaldım. Sağlam adam kesin covit olur.


    Neyse ancak sabah 4 de çıktık hastaneden. Öğlen baldız pozitif çıktı. Akşam 21.00 de Filyasyoncular dediğiniz gibi aradı sepet salın dediler ilacı koyup yok oldular. Dedim yahu ne yapacaz bize test ilaç vs? Testin Pozitifse ilaç veriyorlarmış test için ilçe sağlığa gidin dediler. Evdeki herkesi de temaslı diye fişlemekten de geri kalmadılar.

    temaslıyım diye karantinadayım çıkmam yasak ama bana ilçe sağlığa git diyor.


    Test yapacak doğru dürüst yer yok her yer full. İlçe sağlık telefonları açmıyor. Çarşamba bir tanıdık sağolsun yaptırdık bir yerde benle eşimde pozitif çıktık. Aile hekimim aradı geçmiş olsun dedi o kadar. Bizim ilaçları da attılar sepete.

    Ertesi gün bir abla arıyor evde misin değil misin çık cama göreceğim diye. cama çıkmazsan ne işlem yapıyor bilmiyorum. Bu gün 5. gün abla kaç defa daha bize gardiyanlık yapar bilmiyorum yazarım. Kimsenin nasılsın diye aradığı da yok! Allah'tan tedbirimi almıştım, tanıdıklarda bir şeyler getirdi ama dostu akrabası olmayan ne yapacak, pozitif halde çıkıp markete bakkala fırına ekmek almaya mı gidecek. Vebali kime olacak?


    İstanbul ve bu dönem için diyorum; Öyle gelin evde bana test yapın, yok 112 i arayayım beni götürsün, filyasyoncular gelsin eve oh, öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın.


    Şu an da sağlık sistemi çok sıkıntılı. geçen hafta hastanelere yazı geldi yoğun bakımlara hasta almamaya çalışın diye, o yüzden çok acil ameliyat dışındakileri öteliyorlar.


    hastalanmamaya bakın dostlarım.

  • Nervo kullanıcısına yanıt

    Bizde gitmiyoruz anne babayi gormeye.. Baba 75 anne 70 yaşında gitsemde babam kabul etmiyo zaten ki hakli adam.. 1 seneyi gecti gitmiyoruz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bitik durumda şuan sağlık sistemi başına gelmeyen işi düşmeyen anlamaz .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayaklarınız tutuyorsa 70 yasından küçükseniz herkes gibi hastaneye gidip test yaptırın.
    bu kadar ..bunca hastaneye dun ne gerek var diyenler her fırsatı degerlendirmesin bir zahmet..dunya ası bulamazken bu ulkede mevcut ..çogu insan randevusu varken gitmiyor e normal bakkal alışverişi için bile artık getir var.

    HEM 11 DE TEST YAPTIRDIM DİYORSUNUZ HEM DE EVE TEST YAPMAYA GELMİYORLAR DİYORSUNUZ..

    hangisi doğru..şekerim

    geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Nisan 2021; 3:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastanelerin durumu ortada. Bu saatten sonra anladığım kadarıyla kendi başımızın çaresine bakmamız gerekecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de kardeşim pozitif çıktı sadece ona test yapıldığı için çıktı, bize test yapılmadı, günlük vaka sayısının en az 5 katı artık buna kesin inanıyorum şahit oldum.

    60 bin diye açıklanıyor ama günlük 300.000 altı değildir.

    Korona oldum Eve Test Yapmaya Gelmiyorlar! (REZİLLİK!)
  • Bende Corona oldum eşim için eve filyasyon ekibi 5.gun de geldi. O da biz 112 yi aradık durumu anlattikda geldi. Ev de test yapıldı sonuç oda Corona pozitif

    İl İstanbul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hastane de tomografi odasına Corona değilsen bile gir film çektir kesin Corona kapiyorsun.

    Hastayı da sağlamı da aynı yerde film cektiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu işi anlamıyorum aynı evde yaşadığın insanlara bulaştırmıyorsun. Ama bi şekil sana bulaşıyor. Özellikle karı koca arasında nasıl oluyor. Kesin bu testler hatalı gösteriyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.