Şimdi Ara

alın size z kuşağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj


  • Bunlar Z kuşağı.





  • Bu da süper. İleride level 96 alim olacak, orucun nasıl bozulmadığının keskin hatlarını ortaya koyacak. Bi üfleyecek corona yok olacak, depremler duracak.

  • Eşşek düdükleyen X kuşağından,
    Cine 5 izlemek için aynaya sprey sıkan Y kuşağına
    Oradan tiktok çeken Z kuşağına geldik.

    Bence gayet iyi ilerleme var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakiki Osmanlı Torunu -- 18 Nisan 2021; 12:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar yine iyileri durum çok kötü beyler gelecek gelmese daha iyi yani  

  • İzmir'den oy alamayınca gavur İzmir diyenler, z kuşağına da aptal demeye başlamış. Dünya çapında bir eğitim vereydin de, çocuklar da gelişeydi.

  • japonya nın başkenti trakya diyen sığırların da videosunu ekleyin.

  • Ben bunları görmeye katlanamıyorum çünkü her gördüğümde bunlar insan ise biz neyiz diyorum.

  • Kimin döneminde yetiştiler acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugunun gencleri zamaninda dogduklarinda ne egitim ne uretim hic bir altyapiyi halletmemis olan akto orgutunun uyelerinden laf yemesi cok komik. ne ekersen onu bicersin. bugunun gencleri eger aptalsa bunun musebbibi sizsiniz.

  • Konu ne ara ve neden AKP CHP, iktidar muhalefete gelmis ya da bununla ne ilgisi var orayi anlayamadim.


    Her devrin kendince dogrulari yanlislari var. Kusak catismasi diye bir sey var. Tam olarak yasanan bu. Dünyada o devire ve o devirin insanlarinin kültürlerine göre sekilleniyor ister istememez. Bu kacinilmaz bir durum. Z kusagi degilim, 40 a merdiven dayamisim. Esek gibi calisip, ucu ucuna gecinebilecek, karin tokluguna yasayacak bir düzeni kabul etmiyor veya kabul etmek istemiyor Z kusagi benim gördügüm ve kimse de onlari din, iman, vatan millet Sakarya gibi ucuz söylemlerle uyutamiyor. Elbette tamamen her degerden yoksun degiller ama düsünen, sorgulayan bir kafalari var ve bir sekilde hayata eglenmek, zevk almak icin de geldiklerinin farkindalar. Burada yanlis bir sey göremiyorum. Tik Tok tan, Instagram dan, FB dan, Twitter dan, YouTube dan vs vs cesitli sitelerden bu tarz yayinlarla nice para kazananlar var aralarinda. Ama para, ama eglence her neyse. Biz esek gibi calisip milleti zengin ettikte ne oldu ? Milleti degil kendilerini zengin ediyorlar ve / veya egleniyorlar. Varsa da bir zararlari kendilerine vardir. Kime ne ? Calip cirpanlara kimse bu kadar kafayi takmiyor. Bu cocuklar icin ben cidden bir seyden dolayi cok ama cok üzülüyorum. O da su ki bu cocuklari cok ama cook daha kötü bir Türkiye bekliyor. Satin alim gücü yerlerde, parasi pul olmus, bir Avrupa li asgari maasli dahi piyasadaki en pahali, en son cikmis model iPhone u asgari maasi ile alip, üstüne birde para kaliyorken, bizim asgari maasli yemese icmese 4-5 aylik parasi kadar ayni telefona para veriyor.


    Bu ülke eger daha özgürlükcü, herkesin diledigi gibi yasayabildigi, modern dünya degerlerine kulak tikamis ve kafa cevirmis bir ülke olma yolundan dönecekse, sacma sapan hayaller aleminden uzaklasip gerceklere dönecekse, din iman vatan millet sakarya söylemleri ile milleti uyutup kendi götürmenin prim yaptigi bir ülke olmaktan uzaklasacaksa sayet, bu ancak bu yeni genclerle olacak diye inaniyorum.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.