Şimdi Ara

160 bin liraya 2011 model Peugeot 508

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyada çip krizi yokmuş gibi davranırsak, sizce bu araç alınır mı? Bazen kronik sorunları oluyor ya araçların. Öyle durumları var mıdır? Bana biraz ucuz geldi ama tramer kaydı da oldukça düşük.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ihsanin-garajindan-hatasiz-100.000km-tam-otomatik-nav-allure-508-919102706/detay/




  • Allure paket donanım bol ama elektroniğine güven olmaz. Ayrıca bu arabanın camları aşağı düşüyor   Hem de galeriden.. Galeriden araç almanı tavsiye etmem. Yüzde 90 üçkağıtçı. Vardır bi numarası merak etme hiç.

  • THP olduğundan fiyatı makul. Araç çok güzel ancak Bu motorun ustası pek yok. Benzlinli olmasına rağmen sorunsuz da değil. Yakıtı da çok fazla. İmkan varsa hdi, ehdi bulmaya çalışın hocam. Veya benzer bütçelerle benzer modellerde benzinli insignialar da var. Onu da değerlendirin derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 16 Nisan 2021; 2:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Brother ToLGa bu hakaretiniz sebebiyle mahkemeye başvuracağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejo alacaksan 0km alıp en fazla 3-5 sene sonra satacaksın. Çünkü diriliğini kaybediyor ve çok arıza çıkarmaya başlıyor araç, o yüzden de 2.eli zayıf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşına göre iç dış kondisyon olarak gayet diri duruyor. İş yerinden bir arkadaşımda dizel sw versiyonu vardı, 2 yıl kadar kullandı genel olarak memnundu. Daha detaylı olacak şekilde problemleri nedir huyu suyu nasıldır diye modele has kullanıcı konularını/forumlarını araştırmanızı tavsiye ederim, çünkü burada koltuğuna oturmadığı arabalar hakkında ileri geri boş boş sallayan çok. Hatta forumda da yine 2.el dizel sw alan bir üyenin konusu vardı, başından sonuna nelerle karşılaştığını detaylı şekilde yazıyor, şimdi üye adını hatırlayamıyorum. Neticede 10 yaşında araç, illa ki arızaları, bakım gerektiren yanları olacaktır. Kullanıcıların yorumları, paylaşımları basmakalıp klişelerden çok daha değerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 16 Nisan 2021; 4:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Peki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 16 Nisan 2021; 6:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.