Şimdi Ara

Mining konusunda bilgi ve nacizhane tavsiye almak isteyenler içeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu arada unmineable kullanmak sizce mantıklı mı arkadaşlar sistem şöyle çalışıyor siz eth kazıyorsunuz fakat sistem size istediğiniz coin ile ödeme yapıyor pay olarak %1 alıyor refler ile %0.5 a kadar düşüyor ben şuan veechain üzerine gidiyorum ve bana aylık getirisi 550-570 tl bandında kartım 1660 super 30 mh kazım alabiliyorum. Site bu :

    unmineable.com
    unMineable - Mine your favorite non-mineable crypto coin or token!
    https://unmineable.com/coins
  • Arkadaşlar bende madencilik için 6600XT düşünüyorum ekran kartı kendini aldığım fiyata göre 9 Ayda amorti ediyor, tavsiye eder misiniz?

  • SirusBro kullanıcısına yanıt

    Ödeme şekli Eth 0,01'e ulaştığı zaman yapılıyor. Daha önceler ödeme yapmadan hesaba aktarılıyordu ancak artık belli bir ücret alınıyor.

    Ücret Ethereum Gas Tracker'e göre değişiyor. 35 Gwei den satarsan başka 100 Gwei den satarsan başka. Ben ortalama 35-40 Gwei'ye düşünce satıyorum oda 4 dolar civarı oluyor.

    Anlık Gwei durumunu buradan öğrenebilirsin.

    ethereum (eth) blockchain explorer
    Ethereum Gas Tracker | Etherscan
    https://etherscan.io/gastracker

    Bu şekilde kazdığın eth'den alacaklarını düşüp kalanı direk Binance hesabına atıyorlar.

    Oradan BinanceTr hesabına eth'yi atıp Tr'de TL'ye çevirdikten sonra kendi adına olan banka hesabına Eft yapıyorsun.

    Ziraat ve Vakıfbanka Eft yaparsan 7/24 hesabına geçer, diğer bankalar mesai saatleri içinde.





  • Yapılan kripto para operasyonları hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu işlem yasak mıdır? Tek kartla yapacağım için en fazla 2 dolar kazanabiliyorum, yine de suç kapsamına girer mi?

  • Mining rig rentals havuzunu kullanıyorum. Asic cihazımla scrypt algoritmasında kazım yapıyorum. Ama sormak istediğim soru şu:
    Nicehash ve MiningRigRentals gibi platformlar aynı zamanda sizin hash gücünüzü başkalarına kiralıyorlar. Örneğin MRR'de ben benim cihazım gibi 650 MH/s gücünde bir cihazı kiralayabiliyorum. Ve benden Gh/s başına günlük ortalama 23-24K bitcoin satoshisi istiyor. Peki ben bunu kiraladığımda kârım ne oluyor?
    Örneğin 4 günlüğüne kiraladım. 4x650=2700mh/s=2.7 Gh/s
    2.7x 24000=64.800 satoshi.
    Yani bu sistemi 4 günlüğüne kiralamak için 0,00064800 BTC ödeme yapıyorum. Peki bu sistem 4 günde bundan daha fazlasını bana getiriyor mu?
    Deneyenler, bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımcı olmalarını istiyorum. Bu iş geecekten kârlı mı merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örnek olarak 2 adet 8gb kartlamı mining yapmak avantajlı 16 gb tek kart ilemi... şimdiden teşekkürler...


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim bir sorum olucak 12 kartlı 3070 ti ekran kartlarıyla bu işe girmek istiyorum fakat pek bilgim yok youtubeden forumdan takip edip ögrenmeye calısıyorum kartları birer ikişer toplucam 1 aya, once alt takım almak istiyorum. alt takım için önerileriniz nedir parca parca ve 12 lik rig mi yoksa 2 tane 6 lık rig mi tavsiye edersiniz

  • qustah1981 Q kullanıcısına yanıt
    2 sininda avantaji ve dejavantajlari var. tek olarak 12 li rig kurarsan tek islemci tek anakart tek ram tek psu ile isi cozersin. Fakat ileride herhangi bir problemde sisteminde bir problem oldugunda butun sistemin durur. 6 + 6 bir sistem kurdugunda ise 1 kartinda veyada sistemde bir problem oldugunda 1 tane 6 li rig in calismaya devam eder. Fakat bu sefer 2 ayri anakart ram islemci power alman gerekecek. Buda ekstra maliyet , tabiki hepsi elektronik urunler bozulmaz diyemiyorum fakat 12 tane 3070 ti li sistem ciddi bir butce ve kartlarda degerli o sebeple alt takimdada kaliteden odun vermemen gerekir. Ferrarin varsa tup takmaya calisma yani eger kaliteli bir alt sistem kurarsan bu riski minimum a indirmis olursun. Kurulum icinde kendin ugras yapamazsan destek verebilirim bilgin olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zekaizeki Z kullanıcısına yanıt
    Burada ekran kartlarinin ram boyutlari onemli degil. Onemli olan memory veyada gpu nin chipset mhz leri ve voltaj kapasiteleri devreye girer. Ve bu karttan kartta markadan markaya degisir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Valla hocam soyle dusun. Ulkede windows u lisansli kullanmayan herkes suc isliyor. Belki bir ihtimal oda sadece tahmin ediyorum. evine kuracagin sistem cok buyuktur. Aylik 4 5 bin tl elektirik faturasi getiriyordur. Elektirik dagitimi yapan firma killanir veyada polis vs boyle bir bilgi ister gelir baskin yaparlar. Cihazlara el koyabilirler. Kanunda bu cihazlarla alakali bir acik alan var. Emsal bir kararda yok sanirsam. O yuzden 1 kartinla kimse evine gelipte sen napiyosun burada demez merak etme :) :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Şuan 9 ayda amorti ediyor.Bu surekli degisebilir. Bence yakin zamanda etherium madenciligi bitecegi icin. Alternatif algoritmalardaki performansini olcmen ona gore alacagin karta oyle karar vermen daha mantikli olacaktir. Tabiki ethash algoritmasini bos birakmazlar bence orasida ayri elbet baska bir coin gelir ama sen yinede alternatifleride degerlendir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ethermine da kazıma yapıyorum bir haftadır bazen pcde kazıyor gözükmesine rağmen ethermina yansımıyor. Programı kapatıp açınca düzeliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukgngr90 F kullanıcısına yanıt

    12 lı rıg ıcın alt takım tavsıyelerınızı bılmek ısterım

  • farukgngr90 F kullanıcısına yanıt

    İade ettim ekran kartını tekrar düşündükten sonra 9 ay uzun bir süre

  • Merhaba hocam, şuanda 20k sermayem var. Bu fiyatlarda şuan mining işine girmemi önerir misiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tomydeely T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuanda 20k sermayem var ve bu sermayeye parça parça daha sonra eklemeler yapabilirim. Şuan bu fiyatlarda yapmamı önerir misiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.