Şimdi Ara

Fotoğrafları Çekerken İstediğim Klasöre Kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir uygulama arıyorum. Android telefonumla fotoğraf çekerken, fotoğrafları istediğim klasöre anında göndermek istiyorum. Örneğin sebze halindeyim, (tamamen hayal ürünü) domates klasörü açıp içine fotoğrafları çekip atmak, patates klasörü açıp, patatesin fotoğraflarını çekip içine atmak. Bunun gibi. Örneğin açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Daha da detaylandırabilirim.




  • Merhaba. Anında yapmak zor olur ama şöyle bir şey önerebilirim. Dosya yöneticisiyle dahili hafızada(hafıza kartına taşıma yavaş olur) domates ve patates gibi klasörler oluşturursunuz. FolderSync uygulamasıyla kameranın resimleri koyduğu dizini yerel klasör olarak, kopyalanmasını istediğiniz klasörleri uzak klasör olarak seçersiniz. Sonra domates fotoğrafi çektiğinizde ayarlamaları doğru yapabilirseniz ilgili ekrandaki gibi bir ekranda mesela domates kısmına tıkladığınızda fotoğraflar oraya taşınır. Yapmaya uğraşır yapamazsanız sorabilirsiniz. Başka kolay yol bilmiyorum.


    Not: Dosyayı hemen fotoğrafı çektikten sonra ilgili klasöre taşıma özelliği de var ama bende işe yaramadı. Kendi oluşturduğum dosyayı anında atıyor ama kameranın oluşturduğu dosyayı hemen atmıyor uzak klasöre. Gelişmiş sekmesindeki Hemen eşitleme ayarına da bakabilirsiniz yani. Belki sizde çalışır :)


    Fotoğrafları Çekerken İstediğim Klasöre Kaydetmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 16 Nisan 2021; 5:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.