Şimdi Ara

Wireless Kulaklık Önerisi (Arctis 7, Cloud 2 Wireless)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler Wireless kulaklık arayışı içerisindeyim. 2016 yılından beri hala sorunsuz çalışan Corsair Void 7.1 Dolby USB kullanıyorum. Bu arada bu ilk modeli diğer modeller ile karıştırılmasın diye link ekledim.


    Fakat bugün elime Arctis 7 geçince anladım ki detay seslerin hiçbirini alamıyorum. CS:GO girdim ve biraz allak bullak oldum. O kadar fazla detay ve uzak ses yakalıyor ki Arctis 7 ben hiçbir şey duymuyormuşum ve bir çok infoyu nasıl kaçırdığımı anladım.


    Fakat Arctis 7 güçlü değil. Sadece kulağınızda takılıyken iyi. Ben geceleri kulaklık standıma astığımda film falan izliyorum ve Corsair bana hoparlörü aratmıyor 50mm sürücüsü ve Dolby sayesinde. Bu sebeple Corsair kulaklığım bu yönden çok güçlü bir sese sahip.


    Arctis 7 alabilirim ama kararsızım 1 gün daha deneyeceğim.


    Aklımda HyperX Cloud 2 Wireless modeli var.


    Sormak istediğim şey ise şu,


    Cloud 2 Wireless, Arctis7 kadar detaycı ve Corsair kadar güçlü sese sahip mi? İkisinin karışımı ise bu kulaklığı alıp yoluma bakmak istiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum.








  • Cloud 2 Wireless, yön tayini konusunda oldukça başarılı bir kulaklıktır. Yani size doğru yaklaşan bir düşman olduğunda resmen sizi o düşmanın sağında veya solunda olduğunu dürterek hissettiriyor. Fakat mesafe ayrımında Arctis 7 daha başarılı bir kulaklık. Ama tabi yön tayini konusunda da Arctis 7 hatrı sayılır seviyede başarılı bir kulaklıktır. Bir de Cloud 2 Wireless'ta öyle Void kadar yüksek düzeyde ses çıkacağını sanmıyorum. Aslında Cloud 2 Wireless'ın bu iki kulaklığa göre en büyük avantajı renkli ses profilidir. Yani bu kulaklıkla ve uygun ekolayzer ayarlarıyla müzik, film vb. içerikleri zevkle tüketebilirsiniz. Arctis 7 daha düz ses profiline sahiptir, midler daha önde duyulur ve basslar daha sönüktür. Bu yüzden çoğu ayrıntıyı daha iyi duyabiliyorsunuz. Yani kulaklık kafanızda takılıyken oyun oynayıp müzik ve film gibi içerikleri de tüketiyorsanız Cloud 2 Wireless sizi daha çok mutlu edebilme şansı var. Ama hazır Arctis 7'yi deneyebiliyorken Arctis 7 almanız daha iyi olabilir. Çünkü herkesin dinleme profili, duyduğu frekanslar ve tükettiği içerik türü farklı. Belki de Cloud 2 Wireless hakkında bu söylediklerim sizin için geçerli olmayabilir. Alacağınız kulaklığı karar verme işi çok zor bir şey. Denediğiniz kulaklıklara da kulaklarınıza uygun ekolayzer ayarı yapmayı unutmayın. Bu şekilde Arctis 7 size daha iyi ve güçlü bir ses sunacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawai kawai -- 16 Nisan 2021; 4:34:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • kawai kawai kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Arctis 7, 9 ve Arctis Pro Hİ-RES arasında ki fark nedir acaba? Ses kalitesi olarak 7 ve 9 kablosuz pro hi-res kablolu


    aralarında çok ciddi bir fiyat farkı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 16 Nisan 2021; 14:8:11 >
  • Arctis 7 ve Arctis 9 arasında Arctis 9'un bluetooth olması dışında hiçbir farkı yoktur. Fakat Arctis Pro sürücüleri hi-res damgalı yüksek frekans aralıklarına (10hz-40khz) sahip sürücülerdir. Yani daha ayrıntılı ve kaliteli bir ses sağladığı kağıt üstündeki verilerden söyleyebiliriz. Fakat odyofil değilseniz öyle çok rahat farkedilecek düzeyde bir fark değil bu. Daha çok uzun kullanımda farkedilebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kawai kawai kullanıcısına yanıt

    O halde arctis 7 yeterli olacaktır, bende arctis 3 kullanıcısı olarak oyun içi detayları duyma ve ses kalitesi olarak memnun değilim. Değiştirmek istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Aslında Arctis 3 ile Arctis 7'nin sürücüleri aynı olduğundan dolayı, öyle dağ kadar bi fark olmayacağını söyleyebilirim. Uygun ekolayzer ayarları yaparsanız şuanki kullandığınız kulaklıktan daha iyi verim alacaksınız. Bence Arctis 3'ten Arctis 7'ye geçmeden önce bir daha düşünün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam yazdıklarını şimdi okuyabiliyorum. DH sağolsun hiç bildirim göndermediği için bende konuya hiç bakmadım yazan oldu mu diye.

    Onlarca video izlememe rağmen istediğim cevapları siz verdiniz, öncelikle zaman ayırıp fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

    Cloud 2 Wireless ve Arctis 7 arasında kaldığımda aynı fiyat segmentinde Arctis 7 bana daha premium geldi. Özellikle kulaklık üstündeki tuş artısıyla.

    Fakat denk geldi güzel bir fiyata bir aylık Arctis 9 almış oldum. Ekstra Bluetooh sahibide oldum. (Keşke 5.0 olsaydı bu steelseries çok cimri bu konuda) Yarın kısmetse gelecek kulaklık. Redditten bir kaç EQ ayarı buldum onları deneyeceğim tatmin etmezse başka arayışlar içine de girebilirim.

    Deneyim ve fikir olması açısından ara ara konuyu güncellerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, geri dönütünüz için teşekkürler. Eğer yardım edebildiysem benim için hiçbir sorun yok. Kulaklık ile ilgili deneyimlerinizi bekliyor olacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.