Şimdi Ara

Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor



    Türkiye'de lüks otomobil denince akla ilk gelen firmalardan biri olan, aynı zamanda Rolls Royce ve Lotus Cars'ın da yetkili temsilcisi olan Royal Motors, Türkiye’nin yerli blockchain platformu Bitci ile kripto para ödeme anlaşması imzaladı.



    1982 yılından beri McLaren, Cadillac, Bugatti, Tesla gibi 11 binden fazla üst segment otomobilin satışını gerçekleştiren, ayrıca Aston Martin, Jaguar, Infiniti hatta Pagani Zonda gibi talep üzerine özel sipariş verilen binlerce otomobili sahipleriyle buluşturan Royal Motors’tan araç satın almak isteyen kullanıcılar, diledikleri takdirde ödemelerini, tamamen Türk mühendis ve yazılımcılar tarafından geliştirilen Bitci Chain’in ana coin’i olan Bitcicoin ile gerçekleştirebilecekler.



    Ayrıca Bkz.Huawei, otonom araç teknolojisinin Tesla'dan daha iyi olduğunu iddia ediyor



    Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Royal Motors Başkan Yardımıcısı A. Hilal Aysal, “Teknoloji her sektörde olduğu gibi, otomotiv sektöründe de büyük önem taşıyor, Çağımızın yeni nesil para birimi olan kripto paralara en hızlı şekilde entegre olmalıydık ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bitci Teknoloji ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde, teknolojinin gücünü arkamıza alarak Türkiye’nin ilk yerli kripto para birimi olan Bitcicoin ile ödeme almaya karar verdik. Türkiye’de bir ilk olacak olan bu yeniliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu ve heyecanlıyız” şeklinde konuştu.



    Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan ise, “Geçtiğimiz günlerde imzalarını attığımız Mclaren Racing anlaşması sadece bizim için değil, Türk teknoloji sektörü açısından büyük bir dönüm noktasıydı. Şimdi ise lüks ve spor otomobil segmentinin en önemli kuruluşlarından Royal Motors’la yaptığımız bu işbirliğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Blockchain’in kullanım alanı her geçen gün genişliyor. Tüm dünya, bu alanları yakından takip ediyor. Tüm dünyaya baktığımızda; Türkiye olarak bu yeni teknoloji alanına öncülük ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Bitcicoin aracılığıyla otomobil alışverişi bizim için ilk adım olacak. Sırada konaklama ve gayrimenkul sektörleri için de benzer müjdelerimiz var” dedi.









  • Burada yazılanlar silinmezse 3-5 yıl sonra bakıp kendinizden utanacaksınız.


    Bir insan parasıyla istediği yönde yatırım yapabilir. Bunu yaparken kar veya zarar almayı göze alıyor, riskli bir işlem yapıyor. ( Bodoslama işe giren kaybedenler ve ağlayanlar kendi salaklığından sorumludur.)



    Şurada bile çekememezlik, ağlaklık yapanlar var. Zuahahah iyi oldu hahah bilmem ne ulan siz yatırım yapmayabilirsiniz. Farklı alanlarda paranızı kullanabilirsiniz. İsteyen yatırım yapar, harcar kazanır kaybeder.


    Türkiye'nin kısa özetisiniz.

  • Böbrek ile ödeme kabul eden ilk ...

  • Bitcide sağlam reklam çalışması ypaıyor bakalım binanceye rakip olucak mı

  • Coin alan tayfa zaten genelde malum tayfa olduğundan pek şaşırmadım. Geçen bir yatırım sitesinde 900k TL' lık TRX aldım diyen bir şahıs vardı. Adam 900k coine yatırmayı göze alıyorsa....

  • Geçmiş olsun.


    https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/04/20210416-4.htm


    Alıntı

    metni:
    Bu Yönetmeliğin amacı, ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına, ödeme hizmetlerinin sunulmasında ve elektronik para ihracında kripto varlıkların doğrudan veya dolaylı olarak kullanılmamasına ve ödeme ve elektronik para kuruluşlarının kripto varlıklara ilişkin alım satım, saklama, transfer veya ihraç hizmeti sunan platformlara veya bu platformlardan yapılacak fon aktarımlarına aracılık etmemesine ilişkin usul ve esasların belirlenmesidir.




  • Baslamadan bitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuahhahaaa. 1 bardak soğuk su için şimdi.

  • Dünyadaki değişimi görmeyen, görmek istemeyen ve kanunlarla değişime direnebileceğini zanneden bir yönetim.


    Kripto paraları eninde sonunda kabul etmeye mecbur kalacaklar.

  • Bir kaç sene içerisinde bunların haber değeri kalmayacak çünkü herkes kripto parayı kabullenecek

  • Başlamadan bitti. Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor 

  • Bütün dünya kripto ile ödemelere başlayınca yağını balını kaymağını yiyip bitirince, biz de artıklardan tırtıklamak için son durakta bineriz otobüse merak etmeyin alışkanlığımız bu çünkü...

  • Ve dün gece itibariyle son :)

  • Sadece 12 saat sürdü

  • Royal Motors üzgün

  • Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor Türkiye'de ilk kez kripto para ile lüks otomobil alım satım dönemi başlıyor 

  • Yanlış görmediysem haberlerde böyle dijital paraların alışverişte kullanılması resmi gazete yayınladığı üzere yasaklanmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yazılanlar silinmezse 3-5 yıl sonra bakıp kendinizden utanacaksınız.


    Bir insan parasıyla istediği yönde yatırım yapabilir. Bunu yaparken kar veya zarar almayı göze alıyor, riskli bir işlem yapıyor. ( Bodoslama işe giren kaybedenler ve ağlayanlar kendi salaklığından sorumludur.)



    Şurada bile çekememezlik, ağlaklık yapanlar var. Zuahahah iyi oldu hahah bilmem ne ulan siz yatırım yapmayabilirsiniz. Farklı alanlarda paranızı kullanabilirsiniz. İsteyen yatırım yapar, harcar kazanır kaybeder.


    Türkiye'nin kısa özetisiniz.

  • dün başladı bugün bitirildi sanırım :D coin işini merkez bankasına bağlayıp ondan sonra bu ödeme,para dolaştırma işine gireceklerdir,sistemi kuracaklardır diye dşünüyorum.kısaca her türlü kayıt altına alınacak bence. ki böyle olması da normal bana göre.

  • Dijital para devletlerin hazine gücünü çöp ediyor, gelecekte kripto para olusturucular, kripto ülke oluşturacak, başka türlü bu savaş sürecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redferrari

    Dijital para devletlerin hazine gücünü çöp ediyor, gelecekte kripto para olusturucular, kripto ülke oluşturacak, başka türlü bu savaş sürecek
    Aynen. Hiçbir akli başındaki devlet ve MB, bu dijital para denen ucubeye yol vermez, vermemeli.

    Her türlü hamlelerle önü kesilmeli. Güvenirliği sarsıtılıp fazla palazlanmadan imaji bitirilerek yerle yeksan edilmeli.

    Burada başrol oyuncusu olarak FED'e büyük iş düsüyor. Powell gerekli demeçleri vererek ümuğünü sikmalı bunun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.