Şimdi Ara

Tam kapanma olursa ülke batar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ne çeşit bir manyaklıktır? Zaten insanlar batıyor. Kim nasıl işe gidecek? Bunlar iyice kafayı yedi. 3-5 yaşlı ölebilir diye bütün gençlerin dükkanlarını işlerini batırmanın ne manası var? Bütün bir jenerasyonu katledecekler açlıktan.




  • Türkiyede tam kapanma imkansız, batıda insanların kafasına kafasına vurup evde tutarsın, doğuda nah tutarsın. Tam batıda virus bitmişken 1 gün geçmeden geri patlatırlar. Bu ülkede pandemi falan bitiremezsin, dünyada biter Türkiyede asla bitmez.

  • Batan battı zaten.Özellikle esnaf ve genç işçiler için çok üzülüyorum.Bir daha asla iyi bir hayatları olmayacak.Türkiyede bir esnafın, bütün giderleri karşıladıktan sonra cebinde para kalması mucizedir.Özellikle iş hayatına yeni atılmış, pandemiden önce sermaye ile iş kurmuş bir esnaf, nasıl düze çıkacak? Bu kişi sermayesini çıkartıp ileride ev, araba, eş, çocuk sahibi olabilecek mi? Ömrü resmen hayatta kalmaya çalışmakla geçecek.Öte yandan genç işçiler ordan oraya savrulacaklar.Batan işletmeler yüzünden sürekli iş değiştirecekler.Mülteci sayısı arttıkça da, ya ucuza çalışacaklar ya da iş bulamayacaklar.Zaten hali hazırda sigortasız 2500 lira maaş teklif ediyorlar.İlerisi daha karanlık...

  • 3-5 yaşlı ölebilir diye mi? mutasyonlu virüsten önce bile genç ölümlerde de artış vardı. şimdiki mutasyonlu virüs daha çok bulaş riskine sahip üstelik. bu düşünceniz yanlış.

    bu tam kapanmayı geçen sene, ilk vakalar görüldüğünde 1 ay süreyle ciddi önlemler alarak yapsalardı hem ekonomi daha diri kalırdı her şeye rağmen hem sağlık sisteminin yükü az olurdu hem ölümler az olurdu hem insanlar üstündeki stres az olurdu... her şey daha tahammül edilebilir seviyede kalırdı. ama ne yaptılar yalan söylemekten başka? vaka sayıları yalandı en başından beri. önlemler göstermelikti. istatistikler çarpıtıldı. sosyal devletin s'si yoktu ortada. tüm bunların üstüne saçma sapan etkinlikler vs derken, bu duruma gelmemiz gayet normal.

    ülkeye en büyük ihanetlerden biri de bu olarak yazıldı akp hanesine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 13 Nisan 2021; 21:20:41 >
  • Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt

    Kapanma çözüm değil ne yazık ki.



  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    artık iş işten geçti hocam. en başında yapacaklardı. kriz derinleştiğinde yapmak ahmaklık tabii ki. krizi daha da derinleştirecekler. zaten vatandaşın faydasına neyi başarabilmişler ki şu zamana dek.
  • ingiltre dışında kapsamlı kapanma yok zaten hiç biryerde kimsenin maçası yemiyor zarar büyük dünyadan haberleri olmadıkları için.(esnaf benzeri mağza harici ,üretim yerleri fabrikalar yine özel sektör açık)

    almanya fabrika, iş hayatı kapıyor sanıyorlar birdeTam kapanma olursa ülke batar almanyada esnafı kapıyor kısmen.

    abd zaten ölen ölsün banane modunda halen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Nisan 2021; 21:8:10 >
  • Tutarsın evet her herkesin aylık giderini tut. 1 aylık gideri taksiti kirası borcu evden çıkarsa insanlar ne olsun

    Ama sen bir aylık taksit erteleme yaptın ona bile faiz alındı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COVİDİN TEK ÇARESİ BUDUR



    BÜTÜN DÜNYANIN BU AŞIDAN OLMASI GEREKLİ








    Tam kapanma olursa ülke batar
  • KPSS kazanamayanlar gelmiş yine. Tam kapanma olursa ülke batar 

    Kudurun! Tam kapanma olursa ülke batar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 yaş ve üstü zaten asilanmadi mi ?

    Ölüm riski olan grup bu kesindi ve hepsi aşılandı diye biliyorum. O açıdan salgını ağır geçirecek insan sayısının ciddi derecede düşmüş olmasi gerekiyor şu anda.

    Tam kapanma yerine su anki durumda gitmek çok daha iyi bir seçenek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Yok be aşıyla milleti kerizlediler bir sürü para kazandılar. O pfizer moderna bak o adamlar önceden ilaçlarında bile türlü sahtekarlıklarla lisans almışlar. Yani öyle böyle sahtekar adamlar değiller. Çinlilerinki zaten tuzlu su.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.