Şimdi Ara

MESAM Başkan adayından vaat: Otellerde zorunlu Türkçe müzik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Recep Ergül; otel, kafe, bar ve mağazalarda Türkçe müziği zorunlu hale getireceklerini söyledi.


    Orhan Gencebay'ın manevi oğlu olarak bilinen Recep Ergül MESAM başkanlığına aday oldu. Ergül, yönetime gelmeleri durumunda otel, kafe, bar ve mağazalarda zorunlu olarak Türkçe müzik çalınacağını söyledi.

    Kendisini “Müzik Sanatçıları Platformu Başkanı”, halk edebiyatı araştırmacısı ve “MESAM Yönetim Kurulu Başkan Adayı” olarak tanıtan Ergül, hedeflerini YouTube’dan açıkladı. Ergül “Sayısı 16.000’e ulaşmış olan otellerin hiçbirisinde Türkçe müzik çalmıyor. Hepsi yabancı müzik çalıyor. Burada Türkçe müziğin zorunlu kullanımını esas kılacak olan birtakım yasal düzenlemeler yoluna gideceğiz. Çeşitli kafe, barlar, giyim mağazaları, Migros, Carrefour gibi büyük marketler, bunlar da Türkçe müzik çalmıyorlar. Buralarda da Türkçe müziğin kullanımını zorunlu hale getireceğiz. Biz sorunların ne olduğunu biliyoruz” sözleriyle, MESAM Genel Kurulu’na katılacak üyelerden destek istedi.








  • Nasıl zorunlu hale getirecekmiş acaba? Kendine bu yetkiyi nasıl vermiş? Bu kadar zeki!!!! insanla bu memleket yine iyi durumda sayılır, incir yaprağından donla gezmesi gereken insanlar bunlar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.