Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 7 Haziran 2021; 9:10:29 >



  • Öncelikle geceleri uykuyu tam almalısın. gece saat 12'den sonra öğrenme faaliyeti olmaz zaten. Sabahtan akşama kadar beynimizin verimliliği değişir.

    ..


    Geçen yıl 2020 Nisan'da bu sokak yasakları / ev hapsi olayı cıktığında en cok insanlar ne yapacak diye düşündüm. Bu ev hapsi olayının sağlık ile ilgisi yok. Akşamarı ve H.sonu insanlar gezer veya ek mesai yapar veya senin durumda old gibi, derslerine çalışır. Bu insanların instiyatifindedir. Yasaklar ile insanların insiyatifleri ellerinden alınmaya calışılmaktadır. Düşünsene senin belli bir ders programın var ve onu uygulayamıyorsun. Fakat daha ötesi de var örneğin "virüsü o kadar büyütmeyin, virüs havadan bulaşmaz" diye bir yorum yapsam, o yorum siliniyor. Bu şekilde yorum yapan kişilerin yorumları hep siliniyor cunku. Yani, herkesin sadece ne zaman neyi yapacağı değil, aynı zamanda neyi düşüneceği ve neyi söyleyeceği de yasaklanmaya çalışılıyor gibi. bu durumda sana önerebileceğim şeyler de kısıtlanıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne diyorsunuz hocam!! Bı ayağı çukurda olan insanlar ölüyor derhal evler denetlenmeli huni ve maske takmayan herkes zindana atılmalı ve tam kapanma gelmeli!!!! şaka bir yana adamlar gecen sene marta kadar bekledi güya ölümcül virüs varken. Martta bı günde salgın başladı puahahahahaha. Daha çok yolumuz var. En önemli kozumuz maske mesafe huni


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.