Şimdi Ara

Özgüveninizi ve iç saygınızı nasıl kazanırsınız ? (Hayatım bitti)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkesin var bir sorunu derdi ama benim bambaşka. Insanlar para,kariyer ve sosyal statulerine bakmaksizin yasayabiliyorlar. Ben gencligimi ve cocuklugumu yasayamadim, maddi ve manevi sebeplerden bu bende bir travmaya yol acti omur boyu tasiyacagim silinmeyen bir travma. DEHB hastasiyim ve antisosyal kisilik bozuklugu var. Bu basit bir hastalik degil, hayatinizi mahveden omur boyu suren parazit ( beynin bir bolumu hasarliymis )


    Hayattaki en buyuk basarim neydi derseniz zar zor astsubay olmustum fakat yurutemedim, gecmisten gelen sorunlar yuzunden orada da baski,asagilama ve hakaret vardi. Benim hayatimda hep alay, asagilama ve kucuk gorulmelerle gecti. Bunlari artik psikolojim kaldirmadi sebepsizce aglamaya basladim,57 kg ya kadar dustum ( boy 1.82) intihar edecek raddeye geldim ve yolumu ayirdim. 5 lira maas alirken parami harcayamiyordum parasiz kalma korkusu, paraya haddinden fazla deger vermek ve amac edinmek,sosyallesmemek... kisacasi temel ihtiyaclarimi bile sifira indirmistim cunku 18 yasindan beri sagda solda calismistim aldigim parayla gecinemiyorduk.


    Neyse uzatmadan lafi 28 yasimdayim gecmiste takilmamak lazim ama gecmisten kacamiyorum. Kendime olan guvenim, saygim, inancim ve motivasyonumu kaybettim. Bunlari nasil kazanirim ? Okuyorum okuyorum ama okudugumu unutuyorum zihnim asiri dolu, okb teshisim var. Ev ortami babam demans, annem bipolar hastasi idare etmeye calisiyorum insanlari cok zorlaniyorum dalip gidiyorum uzaklara. Disari cikinca bir bosluk oluyor icimde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 11 Nisan 2021; 17:0:50 >



  • kendine olan güvenini saygını inancını ve motivasyonunu hastalıkların bozuyorsa biz bir şey yapamayız hastalıklarının çözümü varsa çözümü doktorlar uygularlar
  • Dostum hiçbir şey senden önemli deyil geçmişi çok takıyorsun bende ne hayatlar var Allah düşmanıma vermesin
  • C01aY kullanıcısına yanıt

    Dogru okb var bende ne hayatlar var velakin kotude olsa yasadigim bir hayat vardi. Simdi is bulsan verecegi para belli, yasayacagin hayat belli pismanliklarla ve kaybolmuslarla yasamak cok zor. Sivil hayat cok kotu geliyor entrika yalan dolan uckagit ve egoizm hakim. Orada ne oldu buyu mu yapildi kendimi kaybettim resmen, bilincim ve mantigim yoktu.


    Kotude olsa sigortam yatiyor cebime para giriyordu. Ozelde yapabilmesi cok zor sinir hastasi olmusum en ufak seyde parlarim haksizliga gelemiyorum kosturuyorum gene ufaktan bakalim herseyi tekrar insa etmesi, hayata tutunmasi ve baslamasi cok zor. O hapishanelerde intihar eden subaylari anliyorum adam tutunacak dal ariyor bulamiyor cikis yolu yok disarida aranan adam olman lazim, herseye yeniden baslayacaksin, pisman olacaksin... disaris cok farkli bir dunyaymis sudan cikmis baliga donuyorsun o yuzden sen, sen ol hayata her sartta tutun asla birakma benim gibi olma.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Evet ama benim gibi her gün hergün ölmüyorsun acı çekmiyorsun

  • C01aY kullanıcısına yanıt

    Her gun olmedigimi kim cikardi ? Uyanmak istemiyorum yasamak istemiyorum aci cekiyorum pismanliklarimla yasamak etmek zor icimde yangin firtina var ne yemek ne oyun ne kari kiz bu topluma uyum saglayamadim gecmisi degistiremiyorsun geri donmek istiyorum her gun panik atak, kalp carpintisi ve nefes darligi yasiyorum. Evde dursam anilarim depresiyor maddiyat yok.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Sağlık olsun dostum zor günlerden geçiyoruz

  • Bu durumdan çıkış yolu bulman için bir atılım yapman lazım
  • Bu hayat böyle hocam, bazen yapılan haksızlıklara sesini bile çıkaramıyorsun.

    Evde otursan maddiyat olmuyor özel sektörde çalışsan akşama kadar ruhunu sömürüyorlar.
  • Lütfen çocuk yapmayın hocam genler vasıtasıyla bu sorunlar çocuğunuza geçer empati kurun. Ayrıca hayat bir hediye değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.