Şimdi Ara

Şehir dışına hafta sonu giderken araçta kaç kişi olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın kısmet olursa hastaneye gitmek için il dışına gideceğim.Seyahat izin belgesini bugün aldım.Araçta iki çocuk toplam 5 kişi olacağız.Bir sıkıntı olur mu sizce?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 9 Nisan 2021; 22:19:5 >



  • herkesin doğum tarihi, Tc si , Sebebi ve nerede kalacakları belli ise sorun olmaz. başlangıc noktasından bitiş noktaısna kadar arada hiçbiryere uğramamanız lazım malum 5 kişi 16000 ceza yersiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    herkesin doğum tarihi, Tc si , Sebebi ve nerede kalacakları belli ise sorun olmaz. başlangıc noktasından bitiş noktaısna kadar arada hiçbiryere uğramamanız lazım malum 5 kişi 16000 ceza yersiniz.

    Nasıl yani hocam?Seyahat izin belgesini 5 kişi olarak aldım.Araçta kaç kişi olmamız lazım?

  • O izin belgesinde aractaki herkesin tc si olmasi lazim. Ve diyorum ki misal istanbuldan bursaya izin aldiniz. Gecerken sapancaya ugrayayim derseniz 16 bin cezayi yersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Peki hocam şimdi benim izin belgemde 5 kişi nin tc leri yazılı.Ben özel aracımda 5 kişi ile gidebilir miyim?Bir de ben gidiş için bulunduğum ilçeden izin aldım dönüş için de ordan eve gelmek için izin almam gerekiyor mu?
  • E devlette seyahat izni vardı ve Hayat eve sığar uygulamasında da vardı.Öncelikle oraları araştır.

    Benim bildiğim başka şehire gidecekler arasında 65 yaş üzeri varsa nereden nereye gideceğini açıklayacaksınız ve adres vereceksin.Otomobili kullanan kişi oda belirtilecek ve sayısıda.Ama 4 kişilik otomobile 4 kişi yasak olarak biliyorum.

    Emin değilim ama vaaka sayıları arttığı için şehirler arası kısıtlama gelebilir bir süreliğine.

  • Simdi kaymakamlik sizin 5 kisi ile aracla seyahat etmenize onay verdiyse polis size ceza kesemez. Cunku kaymakamlik > polis.

    Zaten kisi sayisinda bir sorun olsaydi kaymakamlik onay vermezdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaya1983

    Peki hocam şimdi benim izin belgemde 5 kişi nin tc leri yazılı.Ben özel aracımda 5 kişi ile gidebilir miyim?Bir de ben gidiş için bulunduğum ilçeden izin aldım dönüş için de ordan eve gelmek için izin almam gerekiyor mu?

    Anladığım kadarıyla 5 kişi de aynı aileden, aynı evde yaşayan kişiler. Eğer öyleyse ve onların da seyahat izin belgesi varsa zaten sorun olmaz. Geçmiş olsun bu arada.

  • Sağolun teşekkürler arkadaşlar.Bugün sorunsuz bir şekilde gidip geldim.
  • Bu arada hatayda ortalık araçtan insandan geçilmiyordu.Bu şehirde yasak mı yok yoksa insanlar mı uymuyor diye bir an düşündüm.Meğerse turuncu kategoride olduğu için sadece pazar günleri yasak varmış
  • şu konuya şu rezalete bak ya insanlar bir yerden bir yere gitmek için izin alır oldu ama bazılarına herşey serbest ana yasa hakkınında anayasanında her türlü içini boşalttılar umarım bu kararı verenler neyse..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.